מחיקת רשומות

Tali1912

New member
מחיקת רשומות

תארו לכם תפוזינה היא אתר פרטי שמוגבלת במקום איחסון, לא פרסומות ולא נעליים, והיו אומרים לכם, תקשיבו רבותיי, יכולו שינויים אצלנו באתר. רשומות שאין להם מספיק תגובות, סטטיסטיקות וכל הבלה בלה בלה או שהרשומות חלשות אתם יכולים להמשיך לדמיין עוד סיבות שבא לכם. בקיצור באים לכם ביציאה משבוע הבא "רשומה חלשה" נמחקת לאלתר. איך היתה התגובה שלכם. ועוד שאלה, אחרי שראיתם שבאמת התכוונו לכך- אשכרה מחקו לכם, באותו רגע מה היתה התגובה שלכם, ביחוד אם אתם באופן אישי אהבתם את הרשומה הזאת במיוחד. הייתם משקיעים מאמץ לרשום רשומות "חלשות" תלוי בעיני המסתכל והקורא. או הייתם בוחרים אלטרנטיבה אחרת? נתקלתי בתופעה הזאת באתר מסויים, לא קשור לבלוגים אבל ליצירה כן!

idodo cohen

New member
../images/Emo9.gif

גם אני לא כלכך הבנתי. hesber me please
.

דם דם

New member
גמאני ../images/Emo45.gif

פשוט עובר דירה וגם בלי קשר...לפעמים קורה (גם בתפוז וגם בישרא) שמוחקים רשומות או בשפתם "מצנזרים" רשומות שלא לרוחם...אם לי יקרה דבר שכזה...בהחלט אעבור דירה

../images/Emo45.gif

ובמידה לא אמצא לעצמי מגרש אחר (בדרישות שלי), אדאג ליצור לעצמי אחד כזה

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif בדיוק, זה בגלל....

שלפי דעתי אין באותו אתר חופש. אתר חופשי זה שאתר שגם נותן לך לפרסם בלי קשר לתגובות, לסטטיסטיקות.... ולא מוחק ע"פ הקריטריונים הללו. לכן הייתי מגבה ומחפש מקום אחר...

Tali1912

New member
טוב בואו ננסה שוב

נגיד יש לכם יצירה, למקרה הפורום הזה זה רשומות שאתם מעלים במקרים אחרים זה יכול להיות שיר, תמונה, משהו שאתם יצרתם, העלתם את זה לאתר נגיד תפוזינה, תפוזינה היא אתר פרטי שהוא מכתיב את הכללים ואין לו פרסומות ואין לו נותני חסות , אתם מעלים ויש שרת שהוא מוגבל. יום אחד כותבים לכם הודעה כללית. תקשיבו יש הרבה גולשים שהצטרפו בגלל שפתחנו את הבלוגיה החדשה, אין לנו כלים וכל ההוצאות עלינו. אנחנו נאלצים להתחיל לברור רשומות "חלשות" או שאין להם ביקוש מי יודע מה כדי לאפשר את המשך האתר. עכשיו יותר ברור? <אני מקוה> מה התגובה שלכם על הסוגיה, ואיך תגיבו שהמחיקה תהיה כבר ברת ביצוע, כלומר מחקו לכם בגלל שהרשומה לא קלעה לטעם של כל הגולשים. מה תהיה התגובה הראשונית ראשונית שתראו שהיא איננה, ולא מטעמים של אתם רציתם למחוק או פגיעה באנשים שהנהלת האתר נאלצה למחוק. הייתם מעלים אפשרויות הכל כדי שלא תמחקנה רשומות או פשוט עוברים הלאה?

idodo cohen

New member
לא הייתי נשאר במקום כזה...

איפה חופש הביטוי..? מי מגדיר "רשומה טובה" או "רשומה לא טובה"? אם הם לא מסוגלים לנהל בלוגיה, שיפרשו בשיא [השלילי].

idodo cohen

New member
ואוסיף-

דרך פעילות כזו, של מחיקת רשומות "חלשות" [שגם זה דבר בעל גורמים משתנים] יהפוך את כל הכתיבה שם למאולצת- של בני אדם שמרגישים שיש מעליהם זכוכית מגדלת ענקית [גם מסתכלת, גם שורפת]. אם הייתי מגלה שמחקו לי רשומה, הייתי, כאמור, לוקח את רגליי ומסתלק. אה, ומגבה כמובן.

Tali1912

New member
ואני אומרת

שאם מישהו הוגה רעיון של פתיחת אתר פרטי,עצמאי, צריך לדעת שיש אפשרות שהאתר יצליח מאוד ומצד שני יכול גם להיכשל, אם גולש בוחר לבקר באתר שלך תוך עידוד להעלות יצירות אומנות,שירים, צילומים, רשומה, ומשקיע מאמצים כדי שיבקרו עוד גולשים ואין לו את היכולת לעמוד בזה ומעדיף בסוף למחוק יצירות על מנת שיבקרו עוד גולשים וירשמו <לטובת החדשים שמבקרים> אין לזה צורה. וחבל להתאמץ להמשיך להעלות את היצירות שלכם כי במילא אם היצירה היא "חלשה" או לא עונה על הקריטריונים ולך תדע מה בעיני בעלי האתר נחשב לחלש או חזק.
לי זה השאיר טעם מר.

למעלה