מחירון משקאות בסיטונאות

1Seeker

New member
מחירון משקאות בסיטונאות

שלום חברים, מה לדעתכם יהיה מחיר סביר לבירה מהחבית. על פי ליטרים כמובן. המחירים לחצי בירה (כל בירה מגולדסטאר ועד מרפיס) נעים בממוצע מ18-24 שקלים. מה יהיה מחיר סביר להזמנה ישר מהספק. יצרתי לאחרונה קשר עם "טמפו" המשווקת הראשית של "גולדסטאר" ואני מחכה לתשובה בקשר למחירים לחביות להזמנה. לפי מה שאמרו לי הקנייה נעשת כמו קנייה של גז בישול - אתה משכיר את החבית ובכל פעם מזמין אחת חדשה ומלאה שתחליף את הישנה. איך זה נעשה אצלכם בפאב ? כמה ליטרים יש בחבית ממוצעת וכמה אחת כזו עולה לפאב שלכם?

nunimon

New member
המחירים משתנים בהתאם להקפי הקניה

האם יש לך ברז? את הברז בירה ניתן להשכיר, או לקבל בהשאלה לפי רכישת כמות חודשית מסוימת. החביות נעות בין חבית קטנה של 5 ליטר (חד פעמית בלי ברז), לחבית גדולה של 50 ליטר רב פעמית. המחירים משתנים. יש גם את עלויות ה"אחריות" לברז ואת בלון הגז שמגיע עם המקרר... לפי מחירון עדכני של טמפו - חבית גולדסטאר: חבית 20 ליטר: 195.74 חבית 30 ליטר: 272.26 חבית 50 ליטר: 457.17 המחירים הם ללא מע"מ אך כוללים אספקה לעסק. החביות הם חביות רב פעמיות שמשלמים סכום השכרה והמחיר למעלה מתיחס לערך המילוי. על מנת לחשב כמה תעלה כוס תחלק בנפח הכוס. מבחינת מחירים ללקוחות: זה משתנה כמו שאמרתי לפי הצריכה. אצלי בבר אני מקבל 3% על החביות. אני שמעתי על בר שמקבל 15% אבל לא יותר. לא יודע על הודאיות, אבל אני יודע שזה בר שעובד חזק. אהה....בעיר הבירה יש 15% על החביות אבל שם מוכרים כמות שנתית בערב אחד....
בכל מקרה בין 3%-6% נשמע לי ראלי וסביר להנחה.

Sany b

New member
רגע רגע , לא הבנתי...

נניח שאני אהבל אחו-שרמוטה, את ענין האחוזים, האם אתה מתכוון לרווח המכירה שלך? לעומת הקניה? אם אני קונה חבית בירה 20 ל' ב195.74 (פלוס מע"מ בערך 230 +-) ומחלק ל40 חצאי בירות (בערך) אני מוכר כל כוס 1/2 ב21 שח"ים יען כי כל כוס בירה תעלה לי 5.57 ש"ח אחרי מע"מ.. ואני מוכר את אותה כוס 1/2 ב 21 ש"ח... זה יוצא קרוב ל 400% אתה רואה שלא הבנתי על מה אתה מדבר... עזובתי, אני עייף ומותש... תחשבו שסתם מילמלתי... נוני לגבי המיזרן אני מנסה להתארגן על רכב... לילה טוב חברים...

lior135

New member
לא לזה הכוונה שלו

הכוונה היא שאם אתה מזמין הרבה חביות, אז יש מצב שטמפו יתנו לך הנחה על החבית עצמה, ככה שהמחיר של החבית יוצא יותר זול.

למעלה