מחירים באילת

lotral

New member
מחירים באילת

שלום לכולם, אני נוסע לאילת ב29.7, אני לא הולך למלון אלא לדירה עם חברים. רציתי לברר האם אני כדאי לי לקנות שתייה באיזור שלי במחיר הרגיל ולקחת איתי לאילת או שאם אני אקנה שם בסופרמרקט זה יהיה אותו מחיר? פשוט זה פעם ראשונה שלי באילת ואמרו לי שהכל מאוד יקר שם. ועוד שאלה קטנטנה כמה יעלה לי מונית ל4 אנשים מרחוב חצב עד לחוף הדקל אם מישהו יודע. תודה רבה על העזרה.

Shpritz

New member
חח.. אתה יכול ל'קנות פה

ויעלה לך בסביבות ה15 שקל נסיעה עד לחוף.

W00FER

New member
לא יודע מה המחירים אצלכם אבל...

בוא ניקח לדוגמא ליטר אבסולוט יעלה לך משהו כמו 70-80 בסופרמרקט שיש לך ליד המשעול...לא ממש ליד 3 דקות הליכה...... בקשר למונית אני לא אתפלא אם ייקח לך 15-17 שקל....במקרה שלך שווה לך להגיד לנהג להפעיל את המונית כי אין כמעט מרחק בכלל!!!

lotral

New member
אז

אז זה כן יותר יקר, פה זה עולה כ50-60 שקל בקבוק של ליטר. אבל לא נורא... מה שיותר מעניין אותי זה המחירים של השישיות בירות. תודה לך!

W00FER

New member
אם תלך לסופר ליפני כניסת שבת ותעשה קניה...

או שתלך לסלובטיק שישיה לא אמורה לעלות מעל 16-17 שקל....

harhanegev

New member
בקיצור:

[1] יש סופרמרקט ויש "סופרמרקט": סופרמרקט אמיתי זה זול, קיוסק שקורא לעצמו "סופרמרקט" זה עדיין קיוסק. הסופרמרקט האמיתי היחיד הקרוב לדירה שלכם הוא סופרסנטר ברחוב ארגמן פינת רחוב יותם. [2] לגבי מונית אין לי מה להוסיף, ענו לך תשובה מדוייקת ומלאה, רק חשוב לדעת ש"תוספת נוסע שלישי" זה לא קומבינה של הנהג, זה מותר לו ע"פ החוק.

למעלה