מחירים בלה פאז

• פותח הנושא LRa
  • פורסם בתאריך

LRa

New member
מחירים בלה פאז

שלום, הייתי בלה פאז ורציתי לקנות לאמא שלי צעיפ אלפקה. המחירים נעו בין 25 ל30 בוליבאנים. ניסיתי להתמקח במספר מקומות והכי הרבה שהורידו לי זה ל24! האם זה המצב שם או שמא אני לא מתפקד כמו שצריך? תודה

bananaboy8

New member
תפקוד לקוי

אם אתה מתמקח על עבודת יד שעולה סכום מגוחך של שלושה דולר אתה בהחלט לא מתפקד כמו שצריך...

kogawa

New member
אגב, כמה עלה לך זמן הגלישה כדי לשאול זאת?

מי שמתנה לאימו לא שווה לו 5$ היו באמת צריכום להוריד לו יותר... בגיל שמונה ימים!

LRa

New member
כמה דברים

דבר ראשון, זאת לא עבודת יד. דבר שני, זאת שאלה עקרונית. בסופו של דבר, בבוליביה, ובעוד מדינות, הכל זול יחסית לארץ ולמדינות מתפתחות. זה אמור שלא צריך להתמקח? ממש לא. לכל דבר יש מחיר, ואני לא רואה סיבה לשלם יותר רק בגלל שבמקומות אחרים זה יותר יקר, אז בבקשה אל תזיינו בשכל. בסופו של דבר אם חוסכים 10-20 % ויותר על קניות, לינה, סיורים ועוד, זה יכול להאריך טיול של חצי שנה בשבוע-שבועיים, אז למה לא?

natyh

New member
לא מבין את צורת ההתבטאות הזו

בנוסח " אל תזיינו בשכל " מה אני חייב למחוק את כל ההודעות ולחסום את כל המשתמשים כדי לקבל צורת התבטאות נאותה ? אין אפשרות להבין לבד ולמתן את ההתבטאויות לרמה תרבותית ? מנהל הפורום הזה ממש לא אוהב את ההתדרדרות בצורת ההתבטאות בפורום וכאמור ההתדרדרות הזו לא תימשך . תודה .

LRa

New member
בוא אני אסביר לך

רציתי לקבל עצה ופניתי לפורום שנמצא כאן לשם זה. שאלתי הייתי לגיטית, אבל משום מה האנשים שענו על ההודעה(וביניהם אנשים שאחראים על תחזוקת הפורום, באדום אני משער) החליטו להתייחס רק לחלק מההודעה. אני לא טענתי שהמחיר הוא יקר, זה ברור שלא, ואם זהו המחיר, בשמחה אקנה את המוצר. אבל אם המחיר הוא נמוך, אפילו בשלושה בוליבינים(שזהו מחירה של ארוחת בוקר בבוליביה), אני לא רואה סיבה לשלם יותר. מן הסתם בבוליביה עושים די הרבה קניות וזאת הייתה גם שאלה כללית לגבי התמקחות. אז כן כשעונים לי ככה זה מאוד מעצבן גם אם זה לא מצריך שימוש בשפה גסה. נ.ב. זהו פורום חדש יחסית וזאת לא הפעם הראשונה שאני רואה כאלה תגובות עויינות ולא מועילות וגם לא פעם ראשונה שזה בא מהאלה באדום(ששוב אני משער שיש להם נגיעה בניהול הפורום). מה גם שראיתי תגובות כאלה לאנשים שסהכ באו לתת עצה בפורום.

natyh

New member
התגובות הן ציניות

חלק מהתגובות גם הן לא שומרות על רמת התבטאות ראויה ועדיין הבקשה לשמור על רמת התבטאות נאותה ללא קשר לנאמר בויכוח . יובל הבקשה גם ממך נא לעדן את צורת ההתבטאות אנחנו לא מומחים שמחזיקים ברוזים במטוח עדיין אפשר להגיד את אותם הדברים בצורה עדינה יותר . תודה .

The Cat Woman

New member
this forum is´nt for that kind of info!

this forum is for traveling informasion in south america not for ways to low the prices of gifts ! stop beying such Israeli for god sake...

LRa

New member
Such prejudice

What does it have to do with me being Israeli? Prices and bargaining is a part of traveling information. Open EVERY guidebook in the world and they'll always address prices and bargaining. For example, not bargaining in some countries, Chine for example, is paying a price that even the Chinese that sell you the product don't expect getting.

למעלה