מחירים לטסט פנימי וחיצוני

ToMLeE23

New member
מחירים לטסט פנימי וחיצוני

היום עשיתי שיעור 25 והמורה אמר לי להביא לשיעור הבא כסף גם לאגרות (טסט פנימי וחיצוני)...
החישוב שלו יצא ככה:
167 - תשלום לבוחן טסט פנימי
167 - ״דמי טיפול״
350 - העמדת רכב לטסט חיצוני
150 - אגרת טסט חיצוני
מה שיוצא יותר מ800 ש״ח והיה נשמע לי קצת יותר מידי, אז רציתי לדעת האם זה באמת המחירים שאמורים לשלם מעבר למחיר של 28 שיעורים?
ולגבי הטסט פנימי יש מחיר קבוע, או שזה כל בית ספר ומה שבא לו???
וגם, לא אמורים להיות עוד דברים חוץ מהשלושה האלו (טסט פנימי+מחיר השיעור שלפני, אגרה, והעמדת רכב לטסט חיצוני) נכון?!

מה?

את האגרה לחיצוני אתה משלם בעצמך בדואר וזה פחות מ150. אין דבר כזה דמי טיפול - מה הוא חושב שהוא סוכן נסיעות? אליטליה? שלא תעיז לתת לו לשדוד אות
פנימי לא עשיתי אבל זה בדרך כלל באזור 140 ואם אתה לוקח שיעור לפני אז זה מחיר רגיל לשיעור (40 דקות) שאמור לעלות 100 ש"ח מקסימום 110 - כמה אתה משלם לשיעור?
בקיצור עם הטסט עולה לך מעל 500 אז צריכות להידלק לך 1000 נורות אדומות ואזעקת חירום, אין דבר כזה שיעור מיוחד לפני טסט פנימי/חיצוני (הכל חלק מה28 שיעורי חובה) ופנימי זה רק לפני טסט ראשון.
בקיצר, אם אתה משלם 100 ש" לשיעור אז 2800 ועוד 350+126 לחיצוני ועוד 140 לפנימי זה צריך לצאת 3416 ש"ח (בלי תיאוריה ונסיעות באוטובוס) הטסטים הבאים זה אותו דבר פחות 140 לפנימי ותלוי במפר השיעורים שאתה לוקח.

ToMLeE23

New member
דמי טיפול",אגרה,טסט פנימי והעמדת רכב לטסט=772

אני משלמת 100ש"ח לשיעור על אוטומט, והיום באמצע שיעור 26 הייתי איתו בדואר... שילמתי פעמיים 136 עם ה"טפסים" האלו של דואר ישראל, על אחד היה כתוב אגרה (לטסט החיצוני) והוא היה בצבע ירוק, ועל השני היה כתוב במפורש דמי טיפול והוא היה בצבע אדום.
עכשיו בנוסף יום ראשון אני אמורה לשלם לו 100 על שיעור 28 + 150 על טסט פנימי, ולמחרת 350 על העמדת הרכב לטסט... סה"כ 772ש"ח.

123 לחיצוני (כתוב פה שזה עודכן)

אני מכיר, אבל מה זה דמי טיפול? זה חשוד, את יכולה להעלות תמונה של ה"טופס אגרה" יש על זה לוגו של משרד התחבורה? בחיים לא נתקלתי בזה ויש לי ניסיון עשיר עם טסטים ואגרות. תמוהה מאד - אני לא מכיר אף אחד שנדרש לשלם אגרה כזו

בדרך כלל

אתה משלם את האגרת טסט (123 היום בעבר 136) ומביא אותו ביום הטסט למורה שמהדק את זה לטופס הירוק ומשאירים את זה לטסטר שבודק ששילמת לפני המבחן וזהו. דמי טיפול אדומים זה משהוא מוזר מאד, זה רק לפני טסט ראשון? או כל טסט חיצוני?

בדרך כלל

אתה משלם את האגרת טסט (123 היום בעבר 136) ומביא אותו ביום הטסט למורה שמהדק את זה לטופס הירוק ומשאירים את זה לטסטר שבודק ששילמת לפני המבחן וזהו. דמי טיפול אדומים זה משהוא מוזר מאד, זה רק לפני טסט ראשון? או כל טסט חיצוני?

dor119

New member
תיקון ועידכון .

אומנם אגרת מבחן מעשי הייתה אמורה לרדת ל...123 ש"ח
אבל בפועל זה לא קרה . במקרה או שלא במקרה משרד
התחבורה לא עידכן את המחיר לפיכך :
מחיר אגרת מבחן מעשי : 136 ש"ח .

ToMLeE23

New member
ועדיין... האם ידוע לך לגבי זה שבפעם הראשונה ש

ועדיין... האם ידוע לך לגבי זה שבפעם הראשונה שנגשים לטסט צריך לשלם את האגרה הזו פעמיים?

dor119

New member
תגובה

לא צריך לשלם אגרה פעמיים .

עשית תיאוריה ...עולה לך 61 ש"ח ...אם אתה נזקק לכמה פעמים מבחן תיאוריה יעלה לך
כל פעם 61 ש"ח . עברת בהצלחה אתה מגיע למבחן מעשי .
כל מבחן מעשי יעלה לך 136 ש"ח (אגרה למשרד הרישוי )תשלום זה הוא מעבר למה שאתה משלם למורה לכל מבחן .

טסט = סחיטה

הנה מה שאני צריך לשלם לפני טסט, מעבר ל 28X100=2800

מבחן פנימי של ביה"ס לנהיגה - 350 ש"ח (כ 25 דקות) אבל "רק פעם אחת".
שעור (מעבר ל 28 חובה) לפני מבחן פנימי כ 100ש"ח. (לא חובה, אבל רק תנסו לא לקחת).
אגרה - 136 ש"ח
מבחן מעשי "חיצוני" (טסט) 350 ש"ח. (אותו סיפור עם עוד שעור לפני - 100 ש"ח)
תשלום אגרה להוצאת רשיון לאחר טסט 120 ? ש"ח

1156 ש"ח - בהנחה שהכל עובר "חלק".

"טסט" זו מילה מאוד יקרה - לא המצאתי אף אחד מהסכומים האלו, הכל לאחר בירור.
לגבי מבחן פנימי - תלוי מאוד היכן אתם גרים ולומדים.

זוועה. יש משרד ממשלתי שאחראי למחדל ? ניפגש בקלפי.

gami088

New member
גנבה לשמה

היי.. ממה שאני יודעת ולדעתי זו גיי גנבה בטעם רע, עברתי טסט פנימי לפני שלושה ימים וגבו ממני על זה סך של 200!!! שקלים דנדשים.. הטסט הפנימי לקח בולללללל 3 דקות!!!!!! אבל נו יאלה חאליק...
אז היום עברתי טסט רשמי של משרד הרישוי ומפחדת לשאול כמה הוא עלה...
אתה רק יודע איפה זה מתחיל אבל לא איפה נגמר...
ועזבו שהדלק היום בשמיים והביטוחים עוד יותר..
קיצר שווה לשקול אופניים או חמור.
שיהיה בהצלחה לכולם

למעלה