מחירים מופקעים של ציוד רשתות בישראל

maCr0T

New member
מחירים מופקעים של ציוד רשתות בישראל

בגלל שלל התלונות על מחיריו הגבוהים של ציוד לרשתות בארצנו, החלטתי לפתוח ת´רד על הנושא, מי צריך ציוד כזה?, כמה הוא עולה?, כיצד להתאימו לישראל, מה מומלץ. לדעתי, המחירים בארץ מופקעים כי על מודם אלקטל שגנבו לי חויבתי על 354 שקלים, בשביל מודם. מדוע עלי להשתמש במודם שבזק מייקרים כל כך, ולא לקנות באותו סכום ראוטר מחו"ל? ועוד דברים כאלה. maCr0T

dov98

New member
אולי אחרי הישיבה היום, בזק

יתנו מודם חינם כמו בארה"ב?

dov98

New member
וממש טוב שפתחת, זה רלוונטי מאד

להיום. גם אם יתנו לרכוש מודמים, התמיכה שלהם תאשים אותם בבעיות. לדוגמה:תמיד אומרים לך לחבר טלפון של בזק, כאשר יש תקלה בטלפון!

maCr0T

New member
דוב

הנה לינק מאוד חשוב, כתבתי אותו בכמה הודעות כבר, ראוטר לינוקס!!! זה לא ממש לינוקס ההגדרות הן דרך הLAN, בבקשה תוסיף את זה לטאג ליין ולקישורים http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=linuxrouter

maCr0T

New member
אתה יודע על מה דילגנו?

על סוויטצ´ים, הם פתרון מעולה לICS, אבל המחיר.... אני פשוט לא יודע מה סדר המחירים... maCr0T

maCr0T

New member
look at that

כמו שפינק פלויד אמרו.... wish it was here... http://www.linksys.com/products/plbridge.asp

maCr0T

New member
טוב...

אבל, כבר הצעתי באיזה מכרז על הD-LINK, וארגנתי חבר טוב בחו"ל. חוצמזה, הנה רעיון התחלתי: נכתוב FAQ של כל המושגים האלו, מה זה HUB,SWITCH,ROUTER.... ד"א מה דעתך על במקום ראוטר סוויטצ´? הנה תרחיש, תגיד לי מה עדיף. חיבור: ADSL 1.5Mb מקום ריק להאב או סוויטצ´ 6 מחשבים ברשת של אטרנט. maCr0T

maCr0T

New member
--->

ו... הרגע קניתי את הראוטר ב54 דולר+ משלוח 21 דולר... 75 דולר... maCr0T

dov98

New member
כן, הראוטר הזה טוב כנראה, אך

א. מה הוא נותן יותר מהראוטר שלי למשל? ב.האם זה לא עוד ממוטה שעושה רעש וצ. לעבוד כל הזמן?והאם גם אם הוא עתיק, הוא לא עולה יותר יקר מ69$ ?

maCr0T

New member
הוא לא יותר זול

אבל יש הרבה הרבה הרבה יותר אנשים עם כאלה מאשר עם ראוטר, אכן ממוטה רועשת, אבל בהישג יד, סתם זה נראה לי מאוד מאוד רלוונטי. maCr0T

dov98

New member
אני מאמין לך ולכן אם תרענן את

הדף, תמצאנו בטאגליינס

maCr0T

New member
אתה יודע מה

יום אחד תבוא, נעשה השוואה בין זה, לבין הDLINK לבין הסימנס, אני אומר שזה תלוי במחשב של הSNF, אם זה p3 733 אז לדעתי הוא לא נופל מהDLINK, אבל אם P2 350, מה אז?.... maCr0T

dov98

New member
אני רוצה להגיד לך משהו בנושא

רשתות,לא שאני מבין הרבה בזה: בארץ לא ראיתי כאלה שעוסקים בפורומים ברצינות בזה. האם יש קבוצות דיון בארץ(בעברית)? אם לא , היות והנושא מענין אותי אישית, וכמובן את קהל המשתמשים , אולי ניתן לעשות משהו במסגרת תפוז?.

maCr0T

New member
לא ממש הבנתי

מה במסגרת תפוז? יש כאן כמה אנשים שאני בטוח באלפי אחוזים שהם מתחום הרשתות, מנהלי רשתות, אנשי חומרה לרשתות דברים כאלו. אולי ניתן לארגן מספר הרצאות על טופולוגיית רשתות, ראוטרים, אבטחה, שכבות? אבל זה קצת בעייה כי עוד כמה ימים אני מתחיל ללמוד לתואר נוסף בערב..... אם תסביר יותר טוב אני אוכל לענות יותר טוב. אולי איזו פינה בנושא? לא בהכרח מפגשים, משהו בסגנון פיסי פוביה (מכיר? www.pc101.co.il) אתה יודע להקים אתר בנושא, כחלק מתפוז. maCr0T דוב, תפתח הנה דוגמא לבעיה עם NAT, קשה להגדיר את כל הפורטים של ICQ

dov98

New member
נתחיל מזה שנזהה אותם

מה שצריך למתחיל עבור רשת בסיסית אין חומר מרוכז, כתוב בעברית ומה שיש מעורר שאלות כגון "לא עובד לי......איפה שמים X או Y . מעין מדריך מקוון שאומר לדוגמה: אם מע´ הפעלה X עם DSL ורשת עם HUB אז עשה: 1 --------2 ---------3 -----וכו´

maCr0T

New member
כמה מדריכים וFAQים?

מעניין מאוד, הנה רשימה של נושאים שעליהם ניתן לכתוב, לפני כן, צריך לאסוף את כל בעלי הידע בנושא, כל מי שלדעתו מבין בצורה מספקת כדי לעזור בכתיבה על אחד מהנושאים הבאים מוזמן לכתוב הודעה עם תחום הידע שלו. תחומים: 1. רשת ביתית, מי, מה, כמה?, למה?, ואיך? 2. ROUTERS 3. רשתות גדולות יותר, כ10-20 מחשבים, איך? 4. טופלוגיית רשתות תקשורת. כמובן שמוזמנים להוסיף נושאים. maCr0T

למעלה