מחירים..

רותמיקה

New member
מחירים..

כמה אמור לצאת בערך שבוע-10 ימים באיה נאפה כולל הכל? יעני טיסות מלון בזבוזים בערך והכל? כאילו יקר שם יחסית? ומה יש לעשות שם?

yossibalali

New member
אמממממממ

אם תתפשרי על בית דירות אמור לעלות לך לשבוע כולל הכל בסביבות 550-750 דולר תלוי כמה את באה בשביל להנות....... יקר שם מאודדדדדדדדד אבל מסתדרים תאמת... ויש שם הרבה מה לעשות.....

רותמיקה

New member
ומאיפה הכי זול?

להשיג בית דירות כזה? יש אולי תחלופה לאיה נאפה למקום יותר זול? ומתי כדאי להתחיל לתכנן עסק כזה אם אין לנו בעיה לדקה תשעים אנחנו 5-6 בנות ומתוכננות ל30.6

שומעתת!!!!!

אני מציע לך לנסוע בסוף........ סעי בספטמבר או בסוף אוגוסט..... אני חושב שזו התקופה הכי טובה שנה שעברה נסענו ב15 בספטמבר ואללה היהי 10!!! וכל העיר שלנו נסעה בהתחלה...ואצלהם היה לחץץץץץץץ אנחנו ישנו במלון בבית דירות פטרוסנה אחלה בית דירות שתי חדרים סלון ענקק מטבח עם כל הציוד מרפסת סגנון מלון קלאב אין באילת עם את מכירה

yossibalali

New member
כל הדילים יש לך בחברות נסיעות

אני אישית הייתי ממליץ על ארקיע או איסתא הכי בטוח..... תחלופה לאיה נאפה? אין כזה מקום בעולם..... כמובן שיש לך את קוס שיש בו 2 מועדונים וחצי ואת סתם תתבאסי..... ובאמת נראה לי שלנסוע ב30.6 זה קצת בעיה לא נראה לי יש שם הרבה אנשים כי זה תחילת עונה וגם לא יודע מה הולך בכל העולם..... הכי טוב לנסוע בסוף אוגוסט... ואם אתן מתגייסות ואין ברירה אז אין ברירה..

רותמיקה

New member
אז זהו ש&

שחלקינו מתגייסות ב 17.7 וכאילו אנחנו לא הכי בקטע של מועדונים, כאילו אנחנו אוהבות לרקוד והכל אפל פחות מועדוני ערסים כאלה יותר מסיבות טראנס ראגיי וטבע... לא יודעת אם איה נאפה זה בדיוק המקום בשבילינו אבל בכל מקרה יש לנו עוד זמן לתכנן את הנסיעה...

מאמי.....

ערסים אין שם את נמצאת במקום שיש אנגלים סקוטים קפריסאים וישראלים אני חושב שהמקום שזה זה בשבילך..יש שם מועדון רגיי חבל"ז..... יש לך שם ים מה צריך יותר מזה?

yossibalali

New member
איזה ערסים...... חחח

וכן אני בדיוק כמוך במצב אני גם מתגייס מוקדם ורציתי לחזור לשם... וזה המקום בשבילכם! גם אני אוהב רגאיי ויש שם פאב שקוראים לו jammin והוא רק של בוב מארלי משהו נדיר! וכל המלצרים שם סטלנים מוות חחח

למעלה