מחירי בתי מלון

צופנת

New member
מחירי בתי מלון

לאור מחירי בתי המלון המוצעים לנו כחברי האגודה,בדקתי באופן פרטי דרך סוכנות נסיעות מחירי חדרים בבתי המלון ועולה שניתן להשיג באותם בתי מלון מחירים טובים יותר להמחשה 40 ש"ח פחות ליום. מלון "נירונה" 220 ש"ח כולל מע"מ לחצי חדר. חצי פנסיון ואותם תנאים של חבר אגודה. לאחר בדיקה נוספת מיתברר שהאגודה סגרה עיסקה ישירות עם בתי המלון מבלי לשתף את סוכני הנסיעות , חבל מאוד.

Espresso

New member
את לא מחדשת כלום

המצב הזה ידוע ותמיד יהיה קיים האגודה סוגרת דיל עפ"י מספר חדרים לתקופה וזכותו של המלון לתת גם תנאים טובים יותר לאחרים כשיש לו עודף חדרים. הרי האגודה לא סוגרת מלונות שלמים. איני בטוח שדרך משרדי נסיעות המצב היה שונה כי גם אז היה נסגר דיל מסויים עפ"י תפוסה מתוכננת. מדוע האגודה סוגרת בעצמה זה כבר סיפור אחר ולא קשור לעניין המחיר.

מחירי בתי המלון בים המלח.

ברור לכולם שמחיר בתי המלון בקיץ בחודשים החמים והלוהטים יולי אוגוסט הם יותר נמוכים ,כדאי לבדוק את המחירים שלא דרך האגודה בחודשים שהמלונות מלאים אני לא בטוח שהמחיר בחוץ יהיה יותר זול(אבל תמיד טוב לבדוק) לא נשכח שגם בחג שבועות קיבלנו אותו מחיר נמוך כמו בכל הזמן שהיינו בו בחודש מאי.(אל תחשבו שאני אוהד ומסמפט את חברי האגודה) עכשיו בקשר למלון צל -הרים טוב שהדבר פורסם בעיתון ידיעות אולי זה יעשה שם רע למלון. אותם מבריאים שבאים למלון צל הרים במשך שנים לא יוותרו על המלון בגלל מחירו הזול. הבדל של 10 דולר ליום משמעותי לאנשים מסוימים. אני מעריך את אלה שמארגנים את הקייטנה ומשקיעים בה לומדים משגיאות ובטוח שבפעם הבאה יסגרו על חוזה שלא יבייש את הילדים ויגרום להם עוגמת נפש.להורים שילדיהם היו בקייטנה אולי כדאי לחשוב על תביעה משפטית נגד המלוןאחרי התיעצות עם עורך דין .

dudikr

New member
בתי-מלון מחירים!!

זה לא סוד שמי שמתאמץ ומחפש לבד בתי מלון בים- המלח מוצא אותם במחירים זולים יותר אפילו שהוא כלל לא חבר באגודה[גם בעונה שלנו בדוק!!!]. ועדת מלונות מה שהם קוראים לעצמם סוגרים כמעט תמיד עם אותם מלונות כל שנה. מה עם מלון הוד לוט נובוטל? גם הם קיימים. משום כך הם אינם מחוייבים לאגודה ואם מתקשרים אליהם עצמאית אין שום בעיה וכלל לא צריך את האגודה ויש כאלו ששנים מגיעים עצמאית ואין כלל הבדל ביניהם לחברי האגודה. מוטב שהאגודה תתאמץ מעט יותר להוריד מחירים והדוגמה של נרוונה היא רק אחת.

למעלה