מחירי דיוידי בארץ

ashmash

New member
מחירי דיוידי בארץ

לא מזמן נכתב פה על כך שזה לא בסדר שאנשים מדברים על דיויקס וכל מיני פורמטים איכותיים למחשב. היה ניתן לצמצם חלק גדול מכך אם מחירי הדיוידי בארץ היו סבירים (ואין בכוונתי להתייחס לכל מיני מבצעים שעולים פה ושם, של סרטים ב-30 ש"ח שלא שווים את הדיוידי עליו נצרבו, הן בשל רמת הסרט בד"כ והן האיכות הויזואלית והווקאלית של העותק). מחיר ממוצע של דיוידי בארץ הוא כ-140 ש"ח, דבר שלא סביר בעליל אני הזמנתי דרך אוסטרליה שני סרטים (במהדורה שכל סרט הוא על שני דיוידי) במחיר נמוך ממחיר סרט אחד מהם בארץ... לצערי, במשלוח אחר שהזמנתי מאוסטרליה נגנב אחד הדיסקים, כמובן ע"י הדואר פה בארץ... הנקודה שלי היא, שהמחירים פה בארץ נורא יקרים ולכן קיימת תופעת הפיראטיות... לכן, יש להוזיל לאלתר את כל מחירי הדיסקים ודיוידי, על מנת שאנשים יוכלו להנות מסרטים איכותיים במחירים עממיים למה כל דבר צריך להיות כאן כל כך יקר?!

The Exorcist

New member
ואתה יודע למה כל כך יקר?

כי אנשים מעדיפים לצרוב, כי אנשים לא משלמים מיסים, כי אנשים גונבים מבנקים, כי הממשלה מבזבזת כסף וכי וכי וכי. אני הזמנתי כמה סרטים מאוסטרליה, כל החבילה עלתה לי כמו שחניבעל עולה בארץ (והזמנתי גם את חניבעל וגם את שתיקת הכבשים) יש לך גם מכס גבוה, אתה יודע למה המכס גבוה? בשביל שאנשים יקנו בארץ. בשביל שאנשים יקנו בארץ המחיר צריך לרדת, בשביל שהמחיר ירד אנשים צריכים פחות לייבא, בשביל שאנשים פחות ייבאו אז צריך להוריד את המחיר. אפשר להמשיך ככה כל הזמן...בסופו של דבר גם הצרכן וגם הממשלה אשמים. וזה שגנבו לך את הסרט בדואר זה לא בסדר, היית צריך ללכת ולהתלונן ברשות הדואר.

ashmash

New member
שאלת הביצה והתרנגולת

העלתה את שאלת הביצה והתרנגולת מה קדם למה... והתשובה במקרה הזה ברורה, המחירים היו גבוהים עוד הרבה לפני שאמצעי ההעתקה והזיוף האיכותיים היו בשוק. אנשים העדיפו לקנות קלטות באיכות פחותה וזולה מאשר המחירים המופקעים שנדרשו בחנויות... אם מחר אנשים לא ירכשו וייצרו עותקים פיראטים של תוכנות, הדבר רק יגדיל את תאבונם של אנשי חברות התקליטים והסרטים שיעלו את המחיר... צריך להיות תמים כדי לחשוב שהמחיר יירד... ואל תדאג בקשר לדואר נכתבו המכתבים המתאימים, הוחזר לי כספי ע"י חברת האשראי וכרגע התלונה נמצאת בברור אצל נציב תלונות הציבור

ashmash

New member
אמת ויציב, אבל לפני 7 שנים

הכל עלה הרבה פחות, אינפלציה ידידי, אינפלציה...

למעלה