מחירי הכביסות במעונות

amitk80

New member
מחירי הכביסות במעונות

אהלן, נושא הכביסה במעונות עלה בפורום וחשתי צורך להעלות הנושא בפני אחת הנציגות באגודה (שאני ממש סומך עליה) כדי לראות האם אפשר להתאגד ולעשות משהו נגד התופעה כדי לנסות להוריד את המחירים ולהקל על הסטודנטים שגרים במעונות. עדכון בנושא: סגן יושב ראש האגודה הנוכחי הלך להפגש עם מישהו במעונות לגבי הנושא הזה אז ככה שהנושא הזה בטיפול. אם יהיו עדכונים אז אני אעדכן. אני אמשיך להיות עם יד על הדופק אבל אני מבקש שתמשיכו להציק לי. אין לי בעיה עם זה. מקווה שאוכל לעזור בנושא. עמית

amitk80

New member
עושקים אותם

במחירי הכביסה. 10 שקלים לכל כביסה. אם למישהו יש הרבה בגדים זה הופך לעסק יקר.

מה זה בעלות?!

אוי ווי... חשבתי שזה כרוך רק בשימוש באבקה ומרכך ולא בעלות נוספת...זו עלות נוספת של 50-60 ש"ח בחודש בממוצע... אין צדק בעולם : (

stkachov

New member
עלות גבוהה יותר לדעתי

בהנחה שאת עושה כביסה פעם בשבוע, ואת מפרידה בין לבן וצבעוני, זה אומר 2 מכונות כל שבוע, כלומר 20 שקל. בחודש זה מינימום 80 שקל.

stkachov

New member
בנתיים חינם

אבל שמעת שמועות שגם אותו רוצים להסב למייבש בתשלום

Lunar4D

New member
איזה חוצפה ואוו..

ולאן הולך הכסף בעצם? במעונות של הטכניון זה היה חינם לגמרי.. פשוט יש חדרי כביסה במעונות. באים, עושים (בודקים מה גנבו לך בזמן שלא היית) וחוזרים לחדר במעונות. בחינם.

amitk80

New member
לפי מה שאני יודע בארה"ב

זה נראה לי עולה 25 סנט. זאת עשיקה וזה לא יאומן איך הרקטור מנסה לסחוט עוד ועוד כספים. לא מספיק השכר שמשלמים על הדירות, חשמל ומים גם צריך לשלם על מכונות כביסה ואולי גם על מייבשים? זאת חוצפה ואנחנו צריכים להתקומם עליה. אם לוקחים כסף לפחות שזה יהיה מחיר סביר ולא 10 שקלים.

Lunar4D

New member
מה, במעונות לוקחים גם

כספים על חשמל ומים? ולך לישון.. כבר 2:10 חח..

אליהו ד

New member
מצטער אני החזקתי אותו ער כל הלילה

היו לי כמה פניות וטענות וגם חרדת נטישה והרי הוא הבטיח שלעולם הוא לא יעזוב אותנו . אז שאלתי כמה שאלות על הרקטור הבן יונה ונעניתי .

stkachov

New member
האמת היא

שכמה שזה עולה בארה"ב זה ממש לא רלוונטי לעניין. ומה יש לך מהרקטור? אתה חושב שהכסף הולך לכיס הפרטי שלו? מי שהחליט על העניין הזה זה הנהלת המעונות, אז אליהם צריך לבוא בטענות.

אליהו ד

New member
הופה הופה אני מבקש עד הרקטור

אתה לא מכיר אותו , הוא בן אדם זהב אז תרגיע עם ההתלהמויות הריקות שלך . תפנה אליו בנעימים ותראה איך תקבל תשובה מהירה .

איפה שאני למדתי

הכביסה עלתה 1.25 וסכום זהה הלך גם על הייבוש... ואם להאמין למה שכתבו בעלון לדיירי המעונות, בשאר האוניברסיטאות בארץ גם כן לוקחים תשלום עבור הכביסה. אגב אם כבר מאבק, אז לדעתי לפחות שווה לברר מול עירית חיפה - מדוע דווקא היא בתור עירייה שמתיימרת לעודד השכלה ולימודים ו"משתמשת" בסטודנטים לצורך פיתוח עירוני החליטה שהחל מהשנה שעברה דיירי המעונות ישלמו ארנונה (דבר שמגולם בתשלום לאוניברסיטה ) !

Josette

New member
באסה ../images/Emo10.gif

אין מצב שאני מוציאה 80 שקל בחודש על כביסה! מה שאומר שדברים כמו תחתונים-גרביים אצטרך לכבס ביד, בגיגית, כמו באיזה כפר בסיביר, ואת הכביסה היותר גדולה אצטרך לסחוב על גבי הביתה... ורק שתדעו שפעם גרתי במעונות בהר הצופים (אונ' עברית) ושם בכלל לא היו חדרי כביסה בשירות עצמי, וכל כביסה עלתה 35 ש"ח. יאללה עמית, הילחם למען זכויות המכבסים!!!

amitk80

New member
אני אלחם

אם יהיו איתי אנשים שירצו להלחם על זה. קשה לי לצעוק כשאני לא גר במעונות את מסכימה?

אל תצעק! דבר חלש...

אתה מפחיד את הינשופונים

למעלה