מחירי הקורסים

blacknight410

New member
מחירי הקורסים

אני מתכנן לעשות קורס ברמנים בקרוב ורציתי לשאול לגבי העלויות של קורס ברמנים סטנדרטי ללא תוספות מיוחדות בבתי הספר: ברמאסטר ברטנדר לימון זמן אמיתי אם מישהוא פה יכול להוסיף גם חוות דעת על בית הספר זמן אמיתי אני אשמח, תודה.

itamarbro

New member
קורס ברמנים בזמן אמיתי

שלום איש יקר, לא יודע מה הולך בברמאסטר, בר טנדר או לימון, אבל תהיה בטוח שכשאתה פונה לזמן אמיתי, אתה מגיע ללא סתם ביתר ספר, אלא למקצוענים. נקודה. קודם כל, שלא יבלבלו לך את השכל בכל מיני בתי ספר על אלכוהול אמיתי (אני פשוט מקדים את המאוחר כי אני יודע שזה מה שאומרים בבתי ספר אחרים על זמן אמיתי) כי זה ממש לא משנה. גם בזמן אמיתי, בשיעורים עצמם, אתה מכין קוקטלים עם אלכוהול אמיתי, אבל היתרון של זמן אמיתי הוא בכך שאתה יכול לבוא ולתרגל מתי שבא לך, כמה שבא לך, לא על סימולטורים ושאר המצאות, כי מעבר ללדעת את המרכיבים של כל קוקטייל, אתה גם צריך לדעת איך להחזיק ולמזוג בצורה מקצועית, ואת זה אפשר לעשות רק אם מתאמנים, והרבה. מעבר לכך, בזמן אמיתי יש מדריכים תותחים ביותר שיעזרו לך לצלוח את הדרך המדהימה הזו ולצאת ברמן מקצוען בסוף הקורס. מבחינת המחיר, הוא בסביבות ה 2900 פלוס מינוס אם אני זוכר טוב

polekiko

New member
יחצ"ן???

לפני שאתה אומר שלא יבלבלו את השכל, אל תבלבל אתה. זה בהחלט יתרון מה שאמרת על זמן אמיתי, אבל זה יתרון שאני אישית יכול להעיד שקיים גם בלימון(ולא יודע רוב הסיכויים שגם בשאר בתי הספר) שורה תחתונה- גם אם תעשה קורס בארמנים בכל מקום בארץ ותעשה את הקורס הכי מורחב בעולם ותבוא להתאמן עוד 9 שנים אחרי זה- לא תהיה ברמן מקצוען. אלא אם כן תתחיל לעבוד. עבודה בבר היא זאת שתעשה אותך ברמן מקצועי ורק ככה תלמד למזוג הכי טוב. לא יעזור כלום. נקודה.

גםעברתי קורס בלימון

המדריכים תותחים הבית ספר סוף הדרך במיוחד התרגול עם אלכוהול תוצרת חוץ ואפילו מצאו לי עבודה בסוף הקורס.בקיצור אני ממליץ לך ללמוד רק בלימון!! שיהיה בהצלחה.

מיקה222

New member
מחיר קורס בלימון

אני עשיתי שם לפני חודש בערך ושילמתי 2690 ויש להם מבצע של קורס פלרינג מתנה.. שווה!

itamarbro

New member
ממש לא

אין ספק, שבסופו של דבר צריך לעבוד כדי לצבור נסיון ומקצועיות, וזה ברור. אבל - אין ספק, שעם כל הכבוד לברמאסטר שמתהדר בכך שהוא עורך שיעורים עם אלכוהול, ואז מגיע לימון שמתהדר בכך שהוא עובד רק עם אלכוהול תוצרת חוץ - זה כבר נהיה ממש מצחיק. בסופו של דבר, מה שקובע אם קוקטייל יוצא טוב או לא, זה אך ורק המינונים, אז לתרגול על אלכוהול אמיתי, שהוא בזמן השיעורים בלבד, אין שום משמעות. לא אמרתי מילה רעה אחת על המדריכים. אני חושב שכל המדריכים בכל בתי הספר תותחים, ואני מכיר מס' מדריכים מכל בתי הספר השונים - חלקם חברים טובים מאוד שלי. פשוט לדעתי, כל הרעיון של תרגול עם אלכוהול אמיתי זה גימיק שלא צריך להתחשב בו כשבוחרים בית ספר. אני ערכתי סקר שוק מקיף מאוד לפני שהתחלתי ללמוד בזמן אמיתי, ובסופו של דבר, לדעתי - הבחירה הוכיחה את עצמה.

polekiko

New member
גם העיניין של

"אפשר לבוא בכל יום להתאמן" זה גימיק. כי גם בלימון אפשר לבוא כל יום והם מעודדים את זה מאוד שם. כל בית ספר והגימיק שלו. זה שטויות. לא צריך לזלזל בגימיקים בסך הכל הגימיקים נועדו למכור את הבית ספר ולשווק, והבוס רוצה להרוויח כסף, אז כן, הוא יפרסם את עצמו בעזרת גימיקים. שווה לו. לכל בית ספר יש גימיקים. גם לזמן אמיתי ה"טהורים". הכל חרטא. תלמד בסיס בקורס, צא לשטח ותתאמן, ככה תהיה ברמן הכי מקגצועי. ושוב- נקודה.

maxfain

New member
קודם כל

זה רק נשמע לי או שאתה עובד שם? בכל אופן, לבוא לתרגל מתי שרוצים - אפשר בכל בתי הספר, רק לידע כללי. לא שאני אישית חושב שברמאסטר זה בית ספר טוב, אבל הסימולטור שלהם בהחלט מצוין. מבחינת מקצועיות, שוב, אני למדתי בברמאסטר, אבל ראיתי מקומות יותר מקצועיים. התיחסות לשאלה המקורית - בקיצור תלמד מה שהכי קרוב לך לבית ומה שהכי משתלם לך מבחינת המחיר.

kodkod24

New member
אה באמת?

מישהו יבוא לפתוח לי את הצ'ייסר באלנבי או איזה בר מסריח בראשל"צ באמצע היום שאני אבוא לתרגל? לא נראה לי... לעומת זאת, אם אני רוצה לבוא בעשר בבוקר לתרגל לפני מבחן בבתי הספר הגדולים, אני בהחלט יכול. ההבדל הוא שהגדולים מחזיקים סניפים שהם בתי ספר בלבד, והקטנים נכנסים לחורים וכוכים שמביישים אפילו פאבים, והם פתוחים רק בזמן הקורס ובשעות הלילה שהבר עובד. צודק או לא?

maxfain

New member
אה באמת.

אני למדתי בהרצליה וככה זה היה, לגבי סניפים אחרים כנראה שאתה צודק. אבל לפני שאתה מזיין ת'מוח, כדאי שתבדוק. כל בתי הספר לברמנים, למעט סניף ראשי ואולי עוד סניף (וזה בנדיבות), הם בברים שונים או מועדונים. אז מי יבוא ב10 בבוקר לפתוח לך את הלונה בחיפה? (זמן אמיתי), או את הטוביה בר בירושלים? (ברטנדר), או את הטרויה בר בראשל"צ? (לימון).

polekiko

New member
אה באמת

כמו שאמר פה הבחור לפני. כל בתי הספר כמעט לא יפתחו לך את המקום מתי שתרצה. בולשיט. לכל בית ספר יש סניף ראשי ששם פתוח רוב הזמן. הסניף של לימון בויתקין הוא במועדון החממה(חור? אולי אחד המקומות המצליחים בשרון)והוא פתוח כמעט תמיד מ11 בבוקר. כי היחצנים עובדים שם ויש שם שיעורים בכל יום(קורס שני רביעי וקורס ראשון שלישי חמישי) רק צריך לתאם איתם מראש להודיע שאתה בא..

Axiss

New member
ערב טוב

סורי שההופעה הראשונה שלי היא דווקא "התנצחות" קלה, אבל לא יכולתי שלא לתקן. לשימוש באלכוהול איכותי בתירגולים והכנת קוקטיילים יש השפעה עצומה על הקוקטייל. מרגריטה שעשויה מטקילה אמיגוס/סומבררוס/כל חרא כזה או אחר ,ומרגריטה שעשוייה מקווארבו גולד(ראפוסדו)/סאוזה גולד/סיירה גולד תהיה הרבה הרבה פחות טעימה וכל חובב טקילה ממצוע יוכל אוטמטית להבדיל, גם אם המינונים זהים עד לרמת הטיפה. מכיוון שב-3 בארים שונים יהיו 5 מתכונים שונים לאותו קוקטייל, זה לא המתכון שקובע אלא טיב האלכוהול. לא תוכל לדעת אם הקוקטייל יצא טוב או לא אלא אם כן תשתמש במרכיבים טובים ואיכותיים. שתהיה שנה נפלאה :)

למעלה