מחירי השכרת דירות בLA

avivita

New member
להשכיר דירה ב -LA

הי שמעתי שצריך SOCIAL SECURITY כדי להשכיר דירה בLA, האם זה הכרחי? ואם כן, מה עושים למי שאין ורוצה להשכיר דירה? האם יש גוף מסויים שאליו יש לפנות כדי להשכיר דירה? תודה !

avivita

New member
מחירי השכרת דירות בLA

האם מישהו יודע כמה עולה להשכיר דירה במרכז LA, באיזור טוב? והאם יש צורך במסמכים מסויימים ןתושב אורח כדי להשכיר דירה?

titan72

New member
לגבי דירה בלוס אנג'לס

היי אתה יכול לבקר באתר : www.apartments.com מאגר עצום של קומפלקסים ודירות להשכרה. החומר ברובו מדוייק. בכל אופן לא חייבים מספר עובד למרות שעדיף שיהיה. ברוב המיקרים יתעניינו במקום מגורים קודם ו\או במקום עבודה נוכחי. מקומות יוקרתיים או מרכזיים יקשו יותר מהרגיל אבל מקומות במספר קילומטרים ממרכז העיניינים יקלו עליך. הכי הרבה במקום פיקדון של 300 דולר תציע להשאיר 500-600 דולר. ותחייך. מקווה שיעזור לך.

avivita

New member
דירה בLA

תודה תודה !!! ממש עזרת לי.. האמת שאנ ירוצה לגור קרוב בעיר או בעיר ודווקא במקום יחסית יוקרתי, אז אני מקווה שלא תיהיה לי בעיה ללא SSN. האתר שהפנת אותי הוא לרוב דירות שותפים ואני מחפשת דירה עם חבר שלי בלי שותפיםף, יש לך עוד רעיון? שאלה נוספת, יש לך אולי מושג במחירים, בדירות בעיר, באיזורים טובים? תודה !!

בקישורי הפורום

יש קטגוריה שלמה עם אתרים בנושא הזה, את יכולה לבצע חיפוש על פי קריטריונים ולקבל מושג על גדלים, מחירים ואיזורים.

avivita

New member
תשובה לעדי

האמת שניסיתי וקיבלתי רק שני אתרים שלא מפרטים יותר מדי. את מתכוונת לבצע חיפוש באינטרנט או בפורום עצמו?

התכוונתי לאתרים שמופיעים

בקישורי הפורום - כאן. ודרכם תוכלי לעשות קצת מחקר. חוצמזה תעשי חיפוש בגוגל על LA apartments או LA rentals ותוכלי לחקור את השוק - מחירים, איזורים וקומפלקסים יככבו באתרים האלה.

למעלה