מחירי ה-H320 צונחים

לינקי

New member
מחירי ה-H320 צונחים

מחירי הנגן H320 ירדו באופן מפתיע בכמה חנויות כמו Bug, Panda, PDAstoreוההוזלה הכי גדולה היא כמעט 300 ש"ח!!! יש לי שאלה לגבי פנדה: הם מוכרים את הנגן בסניף במחיר שכתוב באתר והאם מקבלים את כל הערכה שצריך לקבל?

mc 69

New member
אם הם הורידו את המחיריים

אז לפי דעתי הם עומדים לקבל דגמים חדשים כגון: h10 20 giga ונגני הפלאש: t10 t20 t30 אבל לא הבנתי משו קטן... הטי 10 מנגן 53 שעות אם בטריית AA אחת... הטי 20 מנגן 14 שעות עם סוללת פולימר נטענת בילט אין הטי 30 מנגן 20 שעות עם סוללת פולימר נטענת בילט אין... השאלה שלי היא...במה המכשירים הללו טובים יותר מהסדרה נגיד מסדרת ifp999 שהיא מציגה תמונות יש מלא פונקציות שאין לי כוח לפרט והכוח בטריה שלהה עצוםם...40 שעות עם בטרייה נטענת..הרי יש אותם פונקציות פחות או יותר אאל"ט... אז במה הם שיפרו?בעיצוב?לפי דעתי העיצוב של סדרת הT הוא משעמםם יחסית לסדרת ifp999... מישהו יכול להסבירר לייי מה לעזעזל? תודה...

weird dust

New member
דוקא הטי 10 נשמע שיפור

אבל היו 10 זה נגן שניראה ממש מצויין לדעתי, הוא גם נותן מפרט מעולה ויש לו כמו לאיפוד הרבה אביזרים נילווים במאות דולרים
(לפחות כמו שזה ניראה היום).

yuDa398

New member
מה זה היו 10 הזה?

אף פעם לא שמעתי על הדגם הזה! ויש לי שאלה- מה ההבדל בין הגירסא האירופאית לבין הגירסא האמריקאית של הנגן פלאש iFP-900? ואיזו גירסא חנות פנדה מוכרת?

weird dust

New member
לדעתי פנדה מוכרת אמריקאי

אבל מומלץ לבדוק אצלהם. הגירסה האמריקאית אינה משמשת כדיסק און קיי ודורשת שימוש בתוכנה מיוחדת. אני ממליץ לקנות מבנדא או או באג אשר אלו הן יבואניות רשמיות של אייריבר. כמו כן אצלהם יש רק גרסאות אירופאיות. הבעיה היחידה של הגירסה האירופאית היא העיניין שיש להם הנמכת קול על פי החוק הצרפתי, ניתן לדעתי לפתור את זה ע"י התקנת קושחה קוריאנית - חשוב לציין ששמיעה מעל החוק הצרפתי באמת עלולה לגרום נזק בלתי הפיך לשמיעה. (בעצם בכלל שמיעה בפול ווליום, וה גם גורם לבעיות באוזניות).

stardust19

New member
הערה קטנה רק אם אתה מתקין עדכון

שעליו רשום EU הוא תומך בתקו הצרפתי, אחרים לא משתמשים בהמנכת קול, ככה זה לפחות לגבי H320- יש את העדכון 1.27 EU וזהו עדכו שמוריד את עוצמת הווליום. ד"א כמו שסער כתב, אני גם לא ממליץ לשמוע בפול ווליום, אלא עם כן אתם רוצים להיות חירשים בגיל 35, 40
אבל זה רק אני.

yuDa398

New member
יש לי עוד שאלה

האביזרים שבאים באריזה של הנגן עם הגירסא האירופאית באים גם באריזה של הנגן עם הגירסא האמריקאית. והשוני בין הגירסאות זה רק שהאמריקאית לא יכולה לשמש כדיסק או קיי?

לינקי

New member
לגבי הגירסה של ה-H320 בפנדה

היא אירופאית. כתוב בגדול בדף המכשיר. אבל המחיר שכתוב באתר הוא המחיר שיהיה בחנות?? כי לפי התנסות של עם באד זה לא ככה...

stardust19

New member
בבאג המחיר ברשת והמחיר בחנות זה

אותו מחיר היו ומצוין במפורש שנין להגיע לחנות ולרכוש את המכשיר

mc 69

New member
לגבי

הifp999 זה 40 שעות עם בטריה נטענת בילט אין

mc 69

New member
בדייוקק זה מש אני חשבתי

הוא נראה הרבה יותר טוב מהאחרים וגם הזמן בטריה שלוו...אחחח..

stardust19

New member
בבאג הם הורידו 50 שח סה"כ אז אין מה

להתלהב, אבל אתה צודק לגבי דבר אחד- כנראה שזהו סימן שמבשר טובות לגבי יבוא מכשירים חדשים לארץ

SnipeR3

New member
בנדא הורידו מחירים משמעותית אבל

עדיין הם יקרים מאד יחסית לחו"ל ועדיין לא זולים משמעותית מהמתחרים בארץ פשוט המחיר ההתחלתי שלהם היה מופקע (1799 ש"ח) ועכשיו סביר (1299 ש"ח) בתקווה להוזלה משמעותית נוספת!

mc 69

New member
נצל"ש-אפשר לקנות כבר את הU10?

ואם כן אז איפה ובכמה....?

למעלה