מחירי טיסות לטורונטו

georgcr

New member
מחירי טיסות לטורונטו

שלום רב, אנו שולחים את הבן שלנו בן 13 לטיול לטורונטו. חשוב לנו שיתרשם מקנדה בצורה חיובית מאוד ויתן לנו OK להגירה. כמה שאלות, בבקשה: 1. משבוע מומלץ ביולי-אוגוסט? 2. מקומות שכדאי לו לבקר? 3. מחירי טיסות לטורונטו? תודה מראש

שולחים לבד? זה מסובך

מחירי טיסות? אם מזמינים עכשיו מ 700 עם חניית ביניים בקייב, ועד 3500 דולר לטיסה מחלקה ראשונה בסוויס איר או איר קנדה....תחילת יולי עדיף כי בסוף יולי תחילת אוגוסט יכול להיות הביל ולא נעים, לגבי מקומות בילוי זה תלוי מה הוא אוהב.....יש וונדרלנד ששווה יום ביקור עמוס לילד שאוהב ריידס מהירים ופארק מיים, לילד שאוהב אוכל מגוון- ביקורים במסעדות מדהימות, לילד שאוהב ספורט, ביקור במשחקים וכדומה,יש גם מגוון עצום של סוגים של מחנות קיץ מסוגים שונים ומשונים, מהשרדות וטיפוס הרים ועד שח-מט.... המגוון כאן עצום, וזה תלוי בהכנה מדוקדקת בהתאם לאופי והאהבות שלו. ילד בן 13 הוא כבר איש קטן, ויש לו העדפות וטעמים משלו וצריך לכוון בהתאם.

georgcr

New member
תודה על תשובתך

הוא רק נוסע לבד. בטורונטו יש לנו קרובי משפחה. הם הזמינו אותו לביקור. הבעיה היא שהם היגיעו לקנדה לפני 10 שנים ישר מרוסיה ולא מכירים את מנטאליות של ביבי-ארץ. חשוב לנו שיחזור מרוצה כי הוא לא מתלהב מרעיון הגירה. מי שיודע מבין: "איך אני בלי חבריה?..." ועוד. תודה

2calgary

New member
אגב הביל

שמעתי כבר מכמה אנשים שהבעיה של טורונטו זה הלחות בקיץ. מצד שני שמעתי שאנשים שהגיעו לשם מסינגפור מהללים את טורונטו כי היבשה יחסית לסינגפור. איך מצב הלחות יחסית ליולי-אוגוסט בתל אביב ?

זה פחות הביל מ תל אביב.....

אבל עדיין יש ב 3 השבועות של שיא הקיץ ימים קשים ושילוב של לחות חום מסוימת דרך אגב, הלילות תמיד נעימים, יכול להיות אולי שבוע אחד שבלילה קצת קשה עם החום, אבל יש מיזוג אויר.....

gesus

New member
זה קפץ ל-3 שבועות?

תמיד אומרים שיש שבועיים בסוף אוגוסט שהם זוועה ועכשיו זה 3 שבועות. עד שאני אגיע זה יהפוך ל-3 חודשים ואז אני כבר אעדיף להשאר בארץ.

זה לא בסוף אוגוסט

בסוף אוגוסט כבר מתחיל הסתו ומאד נעים, השנה היו רק שבועיים קשים....אבל לפעמים זה מגיע לשלושה. זה בדרך כלל השבוע האחרון של יולי והשבוע הראשון של אוגוסט שהם שיא הקיץ (אם לשפוט לפי שנתיים אחרונות בלבד) ולפעמים זה זז קצת, אבל בדרך כלל הלילות קרירים ונעימים והבעיה היא רק בשעות היום. השנה היה שבוע אחד חריג שבו גם בלילה היה חם (וביום זה הגיע ל 38 מעלות בצל...)

ממש לא נכון

כן. יש ימים בהם מתאיידים כאן. ימים של עומס חום. ימים בהם ממליצים לתושבים עם בעיות נשימה לא לצאת לאיזור לא ממוזג. ימים בהם המזגנים עובדים עובדים עובדים ו.. יש הרגשה ש כלום לא עוזר. כשזה קורה זה הרבה הרבה הרבה~~~~~ מנסיון !! בדוק , יותר גרוע מאשר בתל אביב. עם זאת. זה לא קורה בצורה רציפה. יש ימים מועדים כאלה. סוף יוני ושבוע-עשרה ימים ראשונים של יולי הם המסומנים אדום. אבל גם אז לא כל השבועים. יום יומיים , ואפשר לנוח. אחר כך עוד גל כזה.. לפעמים מקבלים תזכורת באוגוסט שבעצם קיץ ובקיץ חם. חוץ מזה מרקיז. הכל בסדר באמת. אגב אחרי שגרתי ועבדתי בתל אביב מספיק שנים כדי לזהות חום (אני ירושלמית במקור) , את המושג "להתעלף מחום" הכרתי מקרוב כאן בטורונטו. אבל בסך הכל. נדמה לי שבקיץ יש יותר ימים גשומים מאשר ימים מעיקים.

הצחקת אותו.

אין בחינה אחת שתל אביב עולה בה על סינגפור. 1% מהאי נוחות בקיץ התל אביבי זה הלחות הנוראית, 99% זה "נסיבות מחמירות" (זיהום, פקקים וחירבון בקשת על האזרח הקטן באופן כללי)

אם אתם שולחים ילד בן 13 לסיור מקדים

אולי גם שיקנה לכם בית, יסדר לכם עבודה, יפתח חשבון בנק ויוציא רשיון נהיגה?

motekov

New member
חשוב לקחת בחשבון, לדעתי

ואם הוא לא יתלהב - לא תסעו? הרי זה קצת חסר אחראיות - אפילו כלפי הליד שבעוד כמה שנים יקבל צו ראשון, נכון? וחוץ מזה בגיל הזה הכל משתנה במהירות כזאת שחבל לכם על הזמן! בנוסף לדעתי לוקח זמן להכיר את קנדה, זאת לא מדינה של שחצנים ושוויצרים. קשה לי להאמין שילד בן 13 יכול להגיע להחלטה תוך שבועיים. בעיניי הגירה זה קשה בכל גיל לכל אחד - ומי שעבר את חווית ה"עלייה", יודע זאת בוודאות. לכן אני חושבת שאולי כדאי להיות יותר מציאותיים ופחות להסתמך על המזל.

georgcr

New member
טיול בר מצוה

ראשית, תודה על תגובתכם לא הייתי מגדיר את נסיעתו של בניינו כי גורלית אלא כי טיול בר מצוה ההובטח לו מזמן. ורצוי שהוא כן יהנה מהטיול וכן יתלהב. ברור שהחלטה להגר היא מורכבת וכאב ל4 בנים אני מבין מה השלחותיה. תודה

למעלה