מחירי כרטיסים מוגזמים

מחירי כרטיסים מוגזמים

מה זה אביב גפן זה לעשירים בלבד יש הופעה במסגרת פסטיבל של אורג" בהנגר בתל אבי 150 שקל כרטיס מה קרה ? למה כול כך יקר שהתקשרתי אמרו לי שזה במיוחד ללקוחות אורג" וזה בהנחה חוצפנים ועוד עומרים שזה בגלל ההורחים הרבים שיתארחו בהופעה למי אכפת .... בגלל זה אני צריך לשלם 150 שקל . אני בעד הופעות טובות ואין לי בעייה לשלם על זה אבל 150 מחיר מוגזם ביותר חברייה לא ללכת להופעה הזאת ... נראות לכול המפיקים וגם לאביב שיש גבול לנצלנות ............ אשמח לתגובות

../images/Emo45.gifמחירי הכרטיסים נהפכו ללא שפויים

חבל שהשיקול הראשון שאנחנו צריכים לעשות כשאנחנו רוצים ללכת להופעה זה אם יש לנו מאיפה להשיג ת'כסף.

מעכבת

New member
צודק..אני איתך

הבעיה היא שאף אחד לא באמת יימנע מללכת להופעה כדי להראות לאביב ולכל המפיקים שיש גבול לנצלנות [אני מוכנה לא ללכת כמחאה אבל אני ואתה זה לא בדיוק יעזור או ישפיע יותר מדי..]

InnocenceLost

New member
אני לא הולכת בגלל הכסף.

תראו , מספיק שזה בת"א אז זה גם לנסוע בשבילי, אבל לשלם גם 150 זה מאוד מוגזם אפילו אם זה סטיבן ואבא שלו ביחד הכי הרבה שילמתי על הופעה 100 שקל וזאת הייתה הופעה שלו. באמת כל הופעה יוצא לי להסתכל על המחיר לא על מי מופיע איתו ואיפה, אני בעד מחאה!! חח כל הפורום לא הולך ו... נראה להם מה זה!

זהו את צודקת!

מזה המחירים האלה?.. אני גם ממש רציתי ללכת להופעה הזאת ולהופעה עם השירי אהבה אבל אי אפשר בגלל שזה ממש יקר.. 150 שקל להופעה אחת ועוד מסחרית.. מיילא עשור לאיזה דיסק או משו.. ככה כבר אי אפשר ללכת להופעות כמעט..
אריאלה.. אני איתך! חחח

צודק מאה אחוז

אני אישית הולכת כמעט לכל הופעה כבר די הרבה שנים ולהופעה הזו אני לא אלך כי זה נראה לי שיא החוצפה! לשבת עם 5,000 איש(מינימום) במופע אקוסטי (ומן הסתם מאוד ``אינטימי`` עם להתחשב בכמות וסוג הקהל) שיש בו כמה דברים שלא מאוד הייתי מעוניינת לראות (עיין ערך ``איה כורם``) בזמן שאביב גפן ממסחר את עצמו למוות לטובת תאגיד הענק של חברות הסלולר ועוד לשלם על זה 150 שקל. אני מבקשת להזכיר שהמחיר הוא מחיר מיוחד ללקוחות אורנג`- שמצבם הכלכלי כל כך גרוע שהם לא יכולים להרשות לעצמם לעשות אירוע כמו ``סלקום ווליום`` או פסטיבל ניצנים שבהם כדי לראות מופע אתה צריך להיות רק צרכן או לקוח של החברה ולא למשכן את עצמך, לפחות שהיו עושים מחיר יותר סימלי, ניסחפו קלות. זה לא באמת בעיה בשבילי לשלם על כרטיס אבל אני תוהה על מה ולמה? גם לא כל כך אכפת לי אם אביב מתמסחר- מצידי שיעשה מה שבא לו עם המוזיקה והכסף שלו ושגם יקנה רכב חדש לשני עם הכסף המצטבר ששילמתי על הופעות בחיי. אבל ההפקה הספציפית הזו, אל אחת כמה וכמה כשהיא מאורגנת ע``י חברה כל כך גדולה וכל כך יציבה כלכלית ויכולה לאפשר מחירים נמוכים יותר, לא שווה סכום כזה מופקע.

ליאורנר

New member
תשמעי, הוא לא צריך לקנות לשני אוטו.

פשוט עוד מעט יש להם ילד והם יצטרכו לקנות למטפלת אוטו.. הבנת?... הם צריכים כסף וכבר לא נעים לבקש מאבא יהונתן ואמא נורית ואחות שירה.... מקווה שעכשיו הכל מובן... איך הקלטת שהבאתי לך? נהנת?

ליאורנר

New member
אאאאאאמממממממממ.............

ממש אינני יודע... בעשור לירח מלא?.... כל מקרה שתהיה הופעה אז תחזירי לי אותה[ותקבלי עוד אחת אם תרצי] ומצטער על איכות הקלטת פשוט זה חומר ישן

סבבה

האיכות סבירה באופן יחסי לזמן שהקלטת הזו שורדת אבל היית צריך להתריע מראש שזה למעלה משש שעות..

S h A b i T

New member
נראה לי שכבר הוכח בעבר שחרם צרכנים

לא עובד במדינה הזאת..

חמדונה

New member
כי הם מאורגנים,

מה שהרב אומר להם הם עושים. בחברה שלנו (או לפחות זו שמסביבי) מי שיש לו כסף ילך, ומי שאין לו- לא ילך.

LightbuIb sun

New member
את צודקת

אבל חרם צרכנים לא עובד, בנוסף לזה שאלו שלא תהיה להם בעיה עם המחיר תמיד יתעלמו מהחרם וילכו בכל מקרה... אני לא בטוח אם אפילו מכתב לאמרגנים בארץ, ולאורנג' למשל בכלל יעזור... יש להם קונים..מה אכפת להם..הם פשוט יגידו "אם המחיר לא יאה לכם אל תבואו".

למעלה