מחירי נגנים באנגליה

shaiman

New member
מחירי נגנים באנגליה

שלום, כבר הרבה זמן אני מחפש נגן של 4-6 ג'יגה. האפשרויות הן אייפוד מיני, קריאטיב זן מיקרו, ואייריבר H-10 , ובמקרה שפתאום אהיה לי כסף, אייפוד נאנו. יש לי דוד באנגליה, וחשבתי שאולי אוכל להשיג מחיר טוב יותר אם הוא יקנה את זה שם ויביא לי לפה. האם המחירים שם נמוכים באופן רציני מאשר בארץ? תודה מראש לעונים!

matke

New member
איפוד מיני כבר לא מייצרים.

והנאנו עולה בדיוק כמו שהמיני עלה. (250 דולר.) וחוץ מזה אני השתמשתי רק באיפוד מיני ובזן טאץ' ושניהם מאוד מרשימים ובאיריבר עוד לא השתמשתי...

shaiman

New member
זו לא הייתה הכוונה של השאלה...

ההתלבטות לפי דעתי היא מינורית, משום ששלושת החברות והדגמים הם באיכות גבוהה לכן גם אם זה יהיה נאנו, זן מיקרו או האייריבר H-10, אני אהיה שמח ומרוצה. השאלה העיקרית היא האם המחירים של הנגנים הללו זולים יותר באנגליה מאשר בארץ?

weird dust

New member
פאוונד שווה 8 שקל

והנאנו בהחלפה למטבע בארץ עולה משהו כמו 1100 שקל. בארץ עולה נאנו 1365 שקל. נגיד נהיה ישרים ונשלם מיסים זה יעלה הרבה יותר. מה שאומר שבאנגליה לא שווה לקנות ולהביא לארץ.

נדב8

New member
אויי נו...

תעשה טובה, כל העקרון של לקנות בחו"ל זה לפסוח על המיסים, לא?

weird dust

New member
יש מיסי חובה בכניסה לארץ

זה שרוב הישראלים לא משלמים לא פוטר את המחשב על 70 אחוז מס כשתופסים אותך.

weird dust

New member
כי זה החוק

למה אנשים לא עוברים באדום? גונבים בחנויות או לא יודע מה? ברור שיש כאלו שעושים אבל הם ניקראים חריגים וכאן זה בסדר לעבור על החוק. לא מפריע לי שתעשו מה שאתם רוצים אבל שתדעו.

נדב8

New member
אז אם

אתה כן מצהיר, אז המחיר למעשה לא כזה זול, נכון? אז על העקרון של הקנייה מחול זה דילוג על המכס למעשה, שמקפיץ את המחיר...

weird dust

New member
קניה בחול זה ויתור על מע"מ

לא קפיצה על המכס. על פי חוקי תפוז אסור לדבר על דברים לא חוקיים ולכן אני סוגר את העיניין. כל תגובה נוספת תימחק (בנוגע לעיניין הזה)!! אסור ע"פ חוקי מדינת ישראל "לקפוץ" על המכס וחובה להצהיר! אין לנגני MP3 מכל הסוגים פטור ממכס. המחיר באמריקה זול משעותית גם מאנליה ובתשלום מכס זה יוצא יותר זול ב600-700 שקל שלוקח היבואן.

schmulewitz

New member
אם אתה מעוניין?

אם אתה רוצה להשיג creative zen touch 20 gb במחיר ממש טוב תודיע לי...

למעלה