מחירי ס
עונה

ב ר 3

New member
רוק עצמאות 2005!!!

ב-11/5 אירוע הרוק הגדול של השנה: רוק עצמאות! אביב גפן, היהודים, ברי סחרוף, הדג נחש, מוקי, מוניקה סקס, שייגעצ, אינפקציה!! כרטיסים ניתן להשיג אצלי: אייסיקיו: 337460530 מייל [email protected] או מסרים. בר

שאלה... קצת מוזרה(?)

היי.... רציתי לדעת כמה פחות או יותר עולה כרטיס להופעה (כלשהי) של שוטי הנבואה.. בערך מה טווח המחירים. ואם אתם יודעים משהו על אם הם מופיעים באיזה אירוע עצמאות כלשהו?

RedDesert

New member
המלצות...

סתם בא לי להמליץ לכם על כמה דיסקים.... קודם כל- בית הבובות-מדפים...דיסק שאני אישית חושב שהוא אחד מהטובים בשנה האחרונה... אחר כך אחותי הביאה לי מארה"ב ליומולדת שני דיסקים...אחד של third world והשני של peter tosh...שניהם טובים אבל הדיסק wanted של פטר טוש הוא דיסק מצוין...לדעתי דיסק חובה לחובבי רגאיי...פשוט מצוין... (זה יענו אשכול שגם אחרים יכולים להמליץ על דיסקים...)

******הודעה דחופה הופעה חשובה!!!!!!

שלום לכולם חברים וחברות יקרים יקרות מחר ,יום שלישי,מגיעה אל הדאג וטוני אחת הלהקות הטובות והחדשניות שיש היום בארץ. זוהי המרסדס בנד .מי שעדיין לא שמע או שלא הספיק לשמוע ,זו ההזדמנות. אדישים לא תצאו. http://mercedesband.com/ רוצו להתרשמות באתר לאלו מבינכם שכבר היו בהופעה, נתראה שם שעה 22:00 הרשו לעצמכם ליידע את חברייכם, אנחנו נעריך את זה גם אם אתם רוצים לשאול ,בבקשה אסף-0547486464 או [email protected] 'דאג וטוני' רח' גד מכנס 19 בנתניה , איזור הטיילת חג שמח

fleaboy

New member
שאלה

מרסדס בנד ירושלמים, לא? יש להם איזה הופעה בעיר הקודש בקרוב?

מד"ב, מוזיקה וניקלודיאון ../images/Emo112.gif

רוצים כרטיס חינם לאירועים והקרנות בכנס המד"ב, הפנטזיה ומשחקי התפקידים "עולמות 2005 - מיתולוגיה"? כל שעליכם לעשות הוא לעקוב אחר ההוראות בעמוד הבא. כל הקודם זוכה
פורום מצעדים וביקורת מוזיקה מסכם 5 שנים של מוזיקה לועזית. אתם מוזמנים להצביע במצעד הגדול של הפורום
כמדי יום שלישי ב-19:00, אחרי סיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. הנושא היום: מלחיץ בבית הספר
בואו לבקר באתר סייבר פסח, השתתפו בטריוויה ותוכלו לזכות בכרטיסים נוספים לפסטיבל עולמות 2005. http://www.tapuz.co.il/yescyber/default.asp

למעלה