מחירי פתיחה גבוהים במכירות פומביות

oferco5921

New member
מחירי פתיחה גבוהים במכירות פומביות

שלום לכולם! אם יש כאלה מביניכם שמשתתפים במכירות פומביות בוואלה או בנטאקשן ולא כל כך מבינים במחירי שוק,אני מביא לתשומת ליבכם שהרבה מוצרים מתחילים במחירי פתיחה גבוהים אפילו ממחרי השוק בעשרות אחוזים. במיוחד אני מתכוון למוצרי מיחשוב אשר משתנים במהירות ובתדירות גבוהה כגון:מעבדים,כרטיסים שונים,מחשבים אישיים וכו´. אז תיזהרו ותדירו רגליכם ממכירות אלו. אני מקווה שעזרתי ואולי הם ישנו את המחירים. תודה ולהתראות

alonpaz

New member
ידוע שהמחירים גבוהים מהשוק.....

אם מוצרים לא מתחילים ב- 99 ש"ח והצרכן קובע את מחיר המוצר שהוא מוכן לשלם בעדו הקניה יכולה להיות בילתי הולמת והוגנת - הם מוכרים מוצרים לרוב במחירים זהים וגבוהים מהשוק - עובדה! לדוגמא: הטלפון בתמונה נמכר במחיר פתיחה 899 ש"ח באתר אולסל השגתי אותו במכירה פומבית שהמחיר פתיחה 109 ש"ח ב- 566 ש"ח - מחיר של הדגם הפשוט ביותר בסידרה!

אהובה.א

New member
עופר

כל אדם , עם שכל בראשו , בודק מחירים לפני שניגש למכרזים או מכירות פומביות. הם אפילו מציינים זאת בנט אקשן. מי שלא עושה סקר שוק - זבש"ו. את רוב קניות מוצרי החשמל שלי ערכתי בנט אקשן. ואני מאוד מרוצה מהם ומהשירות שהם מגישים. לפני כחודש זכיתי במכרז של מחשב ללא מסך . פנטיום 4 1.7 ג´יגה עם 40 ג´יגה זכרון פנימי ו 128 זכרון סידי רם. (אמרתי נכון את הכל?). המחיר הרשמי של המוצר נקבע כ 6700 שח. מי בכלל הסתכל במחיר הרשמי? אתה מחליט עד היכן אתה מוכן ורוצה להשקיע והולך על זה. המחיר ששילמתי 2049 שח + 90 שח דמי משלוח. אני חושבת שזה מחיר מציאה ממש. כמובן ששידרגנו את הכל לזכרון יותר גבוה. אבל אז הוספנו עוד 600 שח. וזה עדיין במחיר סביר. בקיצור , לא כדאי לקנות מוצר לפני שיודעים באמת מה ערכו.

oferco5921

New member
כנראה שאת לא מבינה במחירי מחשבים

לא קנית את המחשב במחיר זול אלא קנית מחשב זול עם חלקים זולים ופשוטים. אולי זה מספק אותך אבל שלא תחשבי שעשית את עסקת חייך כי בשוק מחשבים אלו הם בתחתית הסולם. לסיום תיהני

למעלה