מחירי תזמורות

חנוך617

New member
מחירי תזמורות

כידוע המחירים של תזמורות המנגנות בחתונות מרקיעי שחקים. הייתי מציע שיתארגנו בישיבות כמו קול תורה, >>>

חנוך617

New member
<<< בית מתתיהו, מאור התלמו

אור ישראל, חמד, פוניבז ואולי אפילו חברון ויאמרו לתזמורת מסוימת כגון אריה ברונר, אם אתה לא מוריד ב300 דולר אז אף אחד לא יקח אותך.

חנוך617

New member
הוא יהיה חייב להוריד

וזה יגרור את שאר התזמורות. מה דעתכם? זה לא שדידה המחירים שהם לוקחימ?

חָגָי

New member
זה בדיוק מה שהוא אומר..

שאם יפסיקו לשלם להם אז אולי הם ירגעו קצת עם המחירים. אני לא מעודכן כל כך מה המחירים היום בשוק, אבל אכן נראה לי שיש מקום לארגן מן "חרם צרכני" שכזה. אם מתארגן כזה דבר, אני אשמח לעזור, אם כי מקטלגים אותי בתור "שייך לציבור הכיפות הסרוגות". זה דבר נכון ואמיתי.

נכון, עם הסתייגות

לא צריך להכריז על חרם. אתה רוצה תזמורת מסויימת לאירוע שלך? תדבר עם הבעל-בית ותגיד לו שהמצב קשה והמחיר יקר ולכן כדאי שיוריד במחיר, שאם לא כן תקח מישהו אחר יותר זול. בסך הכל גם לתזמורות המצב כנראה לא קל אז סביר שבצורה כזאת יורידו מחירים.

חָגָי

New member
ברור.

הרי זוהי תכונתן של ישראל: ביישנים, רחמנים וגומלי חסדים. הבעיה היא שהוא יבליג על רחמיו, הרי ביזנס זה ביזנס..

מדוייק חגי

ביזנס זה ביזנס. והוא זקוק לפרנסה ועדיפה פרנסה פחותה על כלום. וזה מניסיון. תאמינו לי שזה הולך. אולי לא עם כולם אבל מי שלא מסכים אז לא כדאי לקחת אותו. והעיקר בשמחות.

חנוך617

New member
אבל אני לא מדבר על

הורדה של 50 דולר אלא של 300 דולר לפחות. הוא יתבכיין לך שלא נשאר לו מזה כלום... לכן צריך לארגן וזה יהיה יותר מחייב.

לדוגמא . . .

עם תבקש מעמירן דביר הנחה של 300 דולר, סביר להניח שלא יסכים מישום שהוא תפוס כמעט כל יום ואנשים משלמים לו מחיר מלא במקרה הגרוע שלא מוסיפים לו טיפים (אפילו שזה נדיר) אז הראיון של חרם צרכני הוא ראיון טוב מאוד, והראיון של להתבכיין שיעשה הנחה סתם ככה בגלל שהמצב שלך הוא לא טוב, לא שוה אפילו לנסות. לסיכום, אני בעד החרם הצרכני הזה.

למה לא?

הוא גם לא רוצה לשבת בבית, בפרט אם זה קרוב לתאריך האירוע, אל תהפוך את בעלי התזמורות לאנשים רשעים ורעי לב, הם לא עשו לך כלום.

חנוך617

New member
אף אחד לא מחכה

לרגע האחרון ולא התכונתי שהם רעים אלא הם אומרים שאם אפשר לעשות כסף אז למה לא...

תתפלא לשמוע

אם היית יודע כמה משפחות סוגרים עם תזמורת חודש לפני החתונה היית משתומם.

מתנדב

New member
לואי, רק חודש לפני החתונה?

ישנם משפחות שסוגרים כשלושה חודשים לפני החתונה, כי כל אחד רוצה את הכי טוב אצלו בחתונה...

חנוך617

New member
לואי, נראה אחד חודש

לפני החתונה בלי תזמורת. הוא לחוץ יותר מהם והוא ישלם כל הון כדי שלא ישאר בלי תזמורת. והם? קורה שהם יושבים בערב בבית.

אני לא מבין בכלל

מה הקטע, בגלל שבחור רוצה תזמורת יוקרתית, צריכים בעלי התזמורות לסבול? אם אין לו כסף, אז שיזמין אורגן זול או תקליטן וזהו, בגלל שהבחורים רוצים מותרות ולוקסוס אז הם הופכים בשביל זה את כל העולם, בוא נאמר שליאור גריידי לוקח לחתונה 1700 או דביר 2000 אז אל תיקח אותו, ומי שיש לו כסף שיקח אותו, אבל זה לא הוגן לדרוש את הסחורה הכי טובה ולנצל את הנגנים, ולעשות חרמות ונדרים וקונמות, יש מספיק תזמורות שבאים בגרושים, מי שאין לו שיסתפק במועט.

אסביר לך היכן החמס

כל נגן עולה בסביבות מאתיים דולר. לאחר ניכוי הסכום שהולך לכיסם של הנגנים, מנהל התזמורת או ראש הצוות אם תרצה, גורף לכיסו בלילה אחד סכום עתק של קרוב לאלף דולר. זוהי חוצפה גסה. אברכים תפרנים שקורעים את עצמם בקושי עושים את הסכום הזה בחודש והצי לייגער הזה עושה את זה בלילה. חייבים להילחם בתופעה המקוממת הזו.

במילים פשוטות

אתה אומר, שמדוע אברך שרוצה בחתונה יפה אבל סטנדרטית וממוצעת לביתו או בנו צריך לשלם הון תועפות, בזה אני מסכים איתך, הטענה שלי היא על בחורים שמבקשים מבעל התזמורת 7 נגנים, ואז מתחילים להתמקח איתו ולהוריד לו את המכנסיים, ואת זה אני לא מבין, מה הם מבלבלים במוח, אין להם כסף? שיקחו 3 נגנים, אבל לרצות את הלוקסוס ועל זה להתווכח זה נראה לי לא הוגן.

חנוך617

New member
התכוונתי לתזמורת סטנדרט

נראה לי שאריה ברונר עם 3 או 4 כלים זה סטנדרט. ועל זה צריך להתארגן.

למעלה