מחיר בדיקה רפואית

TrigATUSA

New member
מחיר בדיקה רפואית

אחרי 30 דקות חיפוש התייאשתי מהחיפוש של תפוז מישהו יודע מה המחיר בישראל של הבדיקה הרפואית?

למה אתה תיסע לארץ כי בלונדון יותר יקר?

המחיר כולל בדיקות הדם השתן ושיקוף הריאות כ 1000 ש"ח. בקנדה זה עולה 140 דולר לרופא, ועוד 60 לבדיקות ועוד 70 לפדקס.

TrigATUSA

New member
אם ההפרש היה מאוד גדול, הייתי חושב אם כדאי

לי לשלב את זה עם ביקור מולדת, שממילא אני עושה כל כמה חודשים פה זה עולה בערך 1400 ש"ח מי אמר שהכל רע בארץ ?

Angel45

New member
עדכון מחיר הבדיקות בקנדה

בדיקת רופא - 150$ בדיקות דם ושתן במעבדה - 100$ ילדים מעל גיל 15 - כנ"ל ילדים מעיל גיל 4 עד 15 54$ ילדים מתחת לגיל 4 - אינם מתבקשים לעשות בדיקות מעבדה צילום רנטגן - 50$ חישוב מהיר למבוגר 300$ חישוב מהיר לילד 254$

TrigATUSA

New member
מה עם צילום חזה? זה לא נדרש בקנדה?

או שזה כלול במחיר של בדיקת הרופא?

predoc

New member
המחיר פה לכל המשפחה כולל הכל 580$

שני מבוגרים שני ילדים ושאלה קצת דחופה הבקשה הוגשה בישראל וגרים ועושים את הבדיקה בקנדה לאן שולחים יאת הבדיקות ואם זה בידיים שלנו לפאריז או אוטווה האם יש עדיפות לפאריז ואם כן מה היא בדיוק הכתובת ומה הדרך המומלצת לעשות זאת היה פה פעם משהו על FEDEX לתת מעטפה משולמת לרופא אבל לא הצלחתי למצוא ולא מופיע בשאלות נפוצות אולי כדאי להוסיף אודה מאוד על תשובה בנושא הבדיקות בעוד שעתיים

predoc

New member
יש לי כתובת מעט שונה

Medical Services The Canadian Embassy ההמשך זהה מתוך החוברת לרופא

leprechaungreen

New member
כל מי שהגיש בארץ

חייב לשלוח לפאריז. הרופא המבצע את הבדיקה ידע לאן לשלוח. לא אתם שולחים, אלא הרופא בלבד. על זה הוא יקח $70 או משהו כזה.

predoc

New member
מבקשים מאיתנו 150$ על משלוח לפאריז ולא מוכנים

שנביא מעטפה או כל סידור אחר טוענים ששולחים רק עם חברת שילוח שלהם כי אלו צילומי רנטגן גדולים מצד שני טוענים שאין שום בעיה במשלוח לאטווה המידע מועלה על מחשב והשגרירות בארץ מקבלת גישה מלאה אליו על פי מספר התיק מישהו ניסה ראה הצליח או שהמשלוח לאטווה רק יצר בלגן ועיקוב תודה לעונים בכל מקרה אשלח שאילתה לשגרירות בעניין ואקווה לתשובה רשמית מהירה בעניין

מי ששלח שאילתה לשגרירות בתל אביב, קיבל תשובה

חד משמעית. רק פאריז. אתה יכול לא לשאול, ולתת לזה לעבור בדרך הטבע לאוטאווה, אני מקווה שאחרי נפתולים של כמה שבועות, המטען החריג או תוצאותיו יועברו לת"א מאוטאווה....

amirshuval

New member
the regional medical officer of cic

is the one making the decision.this is why it has to go thru france.HQ in Ottawa just get it on record.

predoc

New member
מעדכן

השגרירות רוצה פאריז אז עכשיו נראה מה ילך יותר מהר חברים שלחו לאטווה ואנחנו נשלח לפאריז מי יקבל את ה PR קודם ממש ניסוי אמפירי בתהליכיי הגירה . אמשיך לעדכן

predoc

New member
עדכון ופרוט מחירים וונקובר

בדיקת רופא כל אחד 120 דולר צילום רנטגן ( מבוגר) 40 דולר בדיקת מעבדה (מבוגר ) 14 דולר סה"כ מבוגר :174 סה"כ ילד : 120 סה"כ לכולם: ( הורים עם שני ילדים ) 598 CAD הרופא קיבל כמעט מעכשיו לעכשיו אצל הרופא התהליך לקח כשעה וקצת כולל המילוי טפסים ובדיקה לכולם הרנטגן והמעבדה במרחק הליכה 15 דקות לכל משרד רנגן כולל המתנה עוד שעה וחצי בדיקת דם כולל המתנה כ 15 דקות זהו ..אנחנו אחריי מחכים לתוצאות ולאן לעזעזל צריך לשלוח אותן לכשיגעו

extlv

New member
אשמח לשמוע חוויות ועצות מהבדיקות...

אני מבין שאתם בונקובר - אשמח גם לדעת מי הרופא (גם אם אינו מומלץ). תודות!!!

למעלה