מחיר בקריות

דוד חן

New member
מחיר בקריות

אני מעונין למכור בית על מגרש 700 מר בקריית חיים מה מחירו? יש מיסוי גבוה?

נו באמת ...

בהתאם לנתונים שסיפקת השווי בין 10,000 $ ל-1,000,000 $
אתה חושב שנתת מספיק נתונים בכדי לאמוד שווי? ניתן בכלל לאמוד שווי מבלי לראות ולבדוק את הבית? או לאמוד את המיסוי מבלי לבדוק מסמכים? אנו לא מחירונים מהלכים. אם באמת חשוב לך לדעת ולקבל תשובה רצינית, אחראית ומוסמכת - התכבד ופנה לשמאי מקרקעין ובקש שיכין עבורך שומה.

דובי123

New member
אבי אל תכעס אליו ../images/Emo9.gif הוא לא אמור

לדעת אילו נתונים עליו לפרט נסה להוסיף: האם האדמה היא טאבו או מינהל הפקעות אם יש וכמה מה ניתן לבנות ואם יש כאן מישהטו שמכיר את האזור הוא יוכל לתת לך כיוון כללי

דובי, זה לא רציני ...

זה לא רציני לעשות שומה בפורום וזה גם לא אחראי לעשות זאת. אתה אולי יכול כי אין לך אחריות מקצועית ואתה יכול לכתוב מה שבא לך - אני לא !!! אגב, מה דעתך לתת שרותי תיווך בפורום? מישהו מחפש לקנות דירה? תן לו כאן רשימה של דירות עם כתובות וטלפונים. מישהו רוצה למכור? תן לו רשימה של שמות וטלפונים של רוכשים פוטנציאליים. נחמד לא?

דובי123

New member
אבי - אין כל ענין של שמאות בתגובתי

באשר להצעה למתוכים בפורום
הרי זה מתכון בדוק להרוס את הפורום וטוב עשית שהקמת לוח נפרד לצורך כך. רק שהמתווכים לא יבינו לא נכון את תשובתך ויתחילו לפרסם כאן טלפונים
ובאשר לענין של השואל - לא מדובר בשמאות ואינני מאמין שהשואל חושב שהוא יכול לקבל אומדן עניני ורציני לגבי הקרקע הספציפית שלו אבל , באופן כללי , מושג על מחירים - הוא בהחלט יכול לקבל אם ימציא פרטים - זו לא תהיה שמאות וכל מי שעיניו בראשו יודע ומבין כי זהו אמדן כללי בהנחה שהקרקע שלו הנה קרקע "מיצגת" - זה רחוק מרחק יום ולילה משמאות , זה בסה"כ נותן לו כיוון כללי כך לדוגמא טווח המחירים יכול להצטמצם ל100-200אלף$ [לצורך דוגמא בלבד] עם שוליים במקום 10-1000אלף$ שאיננו נותן מושג כלשהו אם ניקח מכונית לדוגמא - הרי גם כאן מבלי לראטת ולבדוק המכונית לא ניתן להעריכה - אבל ניתן לתת אומדן כללי אם מומצאים הפרטים וזהו כמובן אומדן כללי כאשר בדיקה פרטנית יכולה להביא לתוצאות אחרות לכאן ולכן היה בטוח שהוא לא יסתמך על תשובה אינטרנטית כתשובה מוסמכת להעכת הקרקע או המכונית

דוד חן

New member
אז פרטים

אני באמת לא רוצה שמאות. אני לא בקיא בכלל בתחום. זו קרקע מינהל. בעצם הבית לא שווה יותר ממאה אלף דולר. רוב המוכרים מוכרים לקבלנים שקונים כמגרש ומסירים את הבית. אני יודע שהמחירים ירדו שם. היום מעדיפים עסקות קומבינציה אבל אני לא מעוניין בכך. אשמח לשמוע לעצתכם דוד אני לא יודע אם בכלל כדאי למכור היום אבל אולי המצב יחמיר כי יש גם הרבה מגרשים באיזור.

דובי123

New member
דוד

נחמד שהקרקע היא מנהל , אבל דבר זה לא יספיק כלל השאלה המהותית היא מה ניתן לבנות על הקרקע והאם יש הפקעה וכמה אם האדמה היא מנהל - עליך להביא בחשבון גם תשלומים למינהל אשר יכולים להיות גבוהים ביותר על מנהל והתשלומים לו - יוכלו להרחיב השמאים שבפורום להשכלתנו בלבד היכול אתה לומר לנו אילו עסקאות קומבינציה נעשו שם ומי נשא באילו מיסים בעסקאות אלו השנה יש לך 20% הנחה על מס שבח - ככל שהמס שלך גבוהה יותר כן כדאי לך יותר לבצע עיסקא מצד שני יתכן ויש לך פטור הודות לבית [אל תהרוס!!] ותלוי בשווי העסקא וכאן מענין האם שוי עסקא לצורך הפטור הוא השווי כולל התשלומים למנהל או בניכוים?

דוד חן

New member
למה כוונתך שהשנה יש 20% הנחה על מס

שבח? אין הפקעה. ניתן לבנות בנין בין 4 קומות 800 מר. מישהו מכיר את האיזור?מה הצפי שם לביקושי קרקע?

דובי123

New member
בדיוק כמו שזה נשמע

אם עליך לשלם מס 100 תשלם רק 80 [השנה בלבד, שנה הבאה 90 ואחרי כן 100] זאת במטרה לעודד את שוק הנדל"ן אינני מהאזור ןאני לא אוכל לעזור לך בהערכותיך[אם כי אני מכיר קבלן שבונה שם] היודע אתה מהו % הקומביציה המקובל במקום? כמה דירות לבניה?

מס שבח

לדובי123 צר לי אך אתה טועה ומטעה ההנחה הינה רק עבור נכס חדש שנקנה כאשר ימכור יקבל הנחה בעתיד. נכס קיים ימכור ישלם מס יחסי בהתאם לשנים.

דובי123

New member
בדוק את התיקון שוב

אני מקפיש שלא להטעות אם היה לי ספק כלשהו הייתי מתנסח כך או פחות מציע לו שיבדוק אם נכון או לא נקטתי בלשון עובדה - היות וזו עובדה
נכון גם כי הקונה השנה והבונה תוך 5 שנים יהנה גם כן מהנחה במס שבח [אם כי לא ברור לי מה המשמעות לגבי מס הכנסה והרי אותו משלמים הקבלנים]

טעות מתנצל

לוקח את דברי חזרה, מי שמוכר בתקופה הקובעת זכאי להנחה גם לגבי נכס שנרכש לפני.

ERA victory

New member
לא הבנתי נכון או שאם הבנתי אז ...

מה בדיוק הבעיה שלך ????????????????????????? האים שיחה ושיתוף דיעות עם המתוכים זה מתכון להרס??????????????? מקווה שלא לזאת התכוונת? המתוכים מבינים נכוןויודעים בדיוק היכן לפרסם והיכן לא .זה שיש כמה אנשים שלא משנה מה מקצועם ויעשו תמיז הפוך אין מה לעשות נא לא לעשות הכללות וחלילה לך מלזלזל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראובן גינזבורג ERA VICTORY רשת נדל"ן בינלאומית נתניה צפון

ERA victory

New member
קצת מעליב לשמוע שהצטרפות מתווכיםל

פורום הזה זה מתכון בטוח להרס הפורום!!!!!!!

נראה לי שיש כאן אי הבנה כלשהיא ...

ראובן, אתה יכול להרגע ולהוריד קצת טונים, זה סתם אי הבנה קלה ביניכם ואני בטוח שדובי לא התכוון לומר מילה רעה על השתתפות מתווכים בפורום - הוא דיבר רק על פירסום ניכסים ומספרי טלפון.

ERA victory

New member
לא עליתי בטונים כלל!פשוט נעלבתי!

זה לא נשמע יפה כשנאמר ששיתוף מתווכים בפורום זה מתכון בדוק להרס הפורום.ולא היה מדובר על פרסום נכסים בתחילה. אני מוכן לקבל הכל חילוקי דיעות - לגיטימי! אבל זלזול באנשי מקצוע והרס הפורום ? הגזמה!! בתקוה להמשך פורה יותר!!!

למעלה