לבת שלי יש חברה יפיפייה.
וגם אימא שלה גרמה לי להזיל ריר לא מעט.
היא הייתה תמיד לבד, מבצעת הליכות אין סופיות, בתקופות ההליכה שלי הייתי נתקל בה, תמיד הבנתי שיש שם בעיה זוגית, אבל בגלל שהיא אימא של חברה של הבית.
עצרתי את עצמי. היינו מדברים וממשיכים.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
לפני כמה ימים נתקלתי בזוג בסיום בית הספר.
היא ניראית ברגעים אלא חורבה. מוזנחת ולא אהובה.
בעלה לעומת זאת - שהיה גם באירוע - היה ניראה מטופח באופן קיצוני, מתימני ממוצע הפך להיות מטרוסקסואל - ללא ספק חי אהבה.
זה ממש בלט, שתקתי.
לי היה ברור שלו יש אהבה ולה אין. שקשה לה.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
לפני יומיים ראיתי את הגברת שוב - שאלתי האם הפסיקה ללכת? היא הבינה ושאלה האם שמנה, כמובן אמרתי שלא, סתום שואל. הסבירה שהיא עדיין בכושר, אבל לפי ההליכה ראיתי שהיא גמורה נפשית.
היא שאלה מה איתי, עניתי בשריקודים, ראיתי סוג של הבנה.
שאלה אם לא צריך פרטנר? עניתי שלא. היה ברור שהיא רוצה, אבל בבעיה עם עצמה - שתקתי.
בהמשך, כל כך בלט ששאלתי אותה למה לא באה לרקוד?
בכול אופן אמרה שזה רעיון.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אתמול שמענו שהיא ובעלה מתגרשים.
אני בטוח שבטווח של שנה ניראה אותה מושקעת, חייה אהבה.
תחיו אהבה - אם לא - אין קיום.
אישוניאיש.
יש מקרים שאתה לא צריך לשואל למה.
וגם אימא שלה גרמה לי להזיל ריר לא מעט.
היא הייתה תמיד לבד, מבצעת הליכות אין סופיות, בתקופות ההליכה שלי הייתי נתקל בה, תמיד הבנתי שיש שם בעיה זוגית, אבל בגלל שהיא אימא של חברה של הבית.
עצרתי את עצמי. היינו מדברים וממשיכים.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
לפני כמה ימים נתקלתי בזוג בסיום בית הספר.
היא ניראית ברגעים אלא חורבה. מוזנחת ולא אהובה.
בעלה לעומת זאת - שהיה גם באירוע - היה ניראה מטופח באופן קיצוני, מתימני ממוצע הפך להיות מטרוסקסואל - ללא ספק חי אהבה.
זה ממש בלט, שתקתי.
לי היה ברור שלו יש אהבה ולה אין. שקשה לה.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
לפני יומיים ראיתי את הגברת שוב - שאלתי האם הפסיקה ללכת? היא הבינה ושאלה האם שמנה, כמובן אמרתי שלא, סתום שואל. הסבירה שהיא עדיין בכושר, אבל לפי ההליכה ראיתי שהיא גמורה נפשית.
היא שאלה מה איתי, עניתי בשריקודים, ראיתי סוג של הבנה.
שאלה אם לא צריך פרטנר? עניתי שלא. היה ברור שהיא רוצה, אבל בבעיה עם עצמה - שתקתי.
בהמשך, כל כך בלט ששאלתי אותה למה לא באה לרקוד?
בכול אופן אמרה שזה רעיון.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אתמול שמענו שהיא ובעלה מתגרשים.
אני בטוח שבטווח של שנה ניראה אותה מושקעת, חייה אהבה.
תחיו אהבה - אם לא - אין קיום.
אישוניאיש.
יש מקרים שאתה לא צריך לשואל למה.