מחיר ההסעה למצדה

glitter8

New member
מחיר ההסעה למצדה

ישנן כמה אפשרויות- רכב של 10 מקומות- (6 מתוכם כבר תפוסים) בעלות של 155 ש"ח לאיש. בתפוסה מלאה (כלומר אם הרכב מלא) רכב של 15 איש במחיר 140 ש"ח לאיש בתפוסה מלאה רכב של 20 איש במחיר 130 ש"ח לאיש בתפוסה מלאה. בקיצור, ככל שניסע יותר אנשים המחיר יהיה יותר זול. הזמנת מקום בהסעה מותנית בתשלום מקדמה בסך 100 ש"ח בהפקדה לחשבון הבנק. לא יאוחר מה-7 לאוגוסט או במשלוח צ'ק אלי. פרטים במסרים.

glitter8

New member
ההסעה-פרטים-לו"ז-איסוף-פיזור

התשלום להסעה יתבצע מראש, על מנת להבטיח את המקום ולמניעת ביטולים ברגע האחרון. פרטים למעוניינים במסרים. מחיר יקבע בהמשך, בין 120-150 ש"ח- על פי מספר המשתתפים בהסעה. ההסעה כוללת מיניבוס צמוד ממוזג של חברה מורשית, ותיקה ומנוסה. איתה נסענו בעבר. לו"ז ההסעה: 20:30 מפגש ברכבת מרכז-ארלוזרוב (שלטים,בלונים,דיסקים, חולצות לבנות או של ברוזה5/מצדה ומצברוח טוב) נא לא לאחר!! 22:00 הפסקה בצומת בית קמה להצטיידות (מים, נישנושים לדרך, קפה וכו') 22:30 המשך נסיעה לכוון ערד 23:30 ארוחת ערב מאוחרת בפאב ה"מוזה" בערד 01:00 המשך נסיעה למצדה 01:30 הגעה למצדה, איסוף כרטיסים בקופות המופע, אם יישאר זמן-קפה ועוגיות 02:30 פתיחת דלתות 03:00 תחילת המופע. בסיום המופע אם יתמזל מזלנו,-מפגש קצר עם דיויד ( נא לקחת בחשבון שיהיו לו אורחים רבים, אז נקצר) לאחר מכן יציאה חזרה לתל אביב, עצירה קצרה בערד ועצירה קצרה בצומת בית קמה פיזור ברכבת מרכז. בתל אביב. בסביבות השעה 9-10 אם יש שאלות נוספות-נא לפנות במסר לglitter8

מה זה ????????????????????????????

רק את והכנופיה שלי נהיה במצדה? חברים, מה קורה? אתם לא מתכוננים להפסיד את הארוע המדהים והמרגש הזה ? ושלא תעיזו לנהוג הלוך וחזור - זו ממש סכנת חיים. עדיף לשלם ולהגיע בשלום למופע והביתה !

glitter8

New member
חס וחלילה זה כבר ממש לא מעודכן

יהיו איתנו גם יולה ובח"לה, חברים חדשים בפורום (שעוד מתביישים לכתוב) וכמובן עמרי ואני החידון בשיאו,אני מקבלת כל כמה דקות תשובות לשאלות, ההסעה הגדולה תהיה מלאה, ייתכן שאפילו 50 מקומות.. אל דאגה..

לא לא

הדאגה שלי היא לא להסעה (בעצם גם למחיר ההסעה) אבל בעיקר - שלא יהיו מספיק מעריצים משוגעים כמונו ולא נוכל להשתולל!

glitter8

New member
../images/Emo6.gif

תראי...רונן ושרית כנראה לא יגיעו, (אולי יהיו הפתעות ברגע האחרון) אבל חוצמיזה נראה לי שהכל יהיה כמו תמיד כל הפורום יבואו.., את, שלי ואני נעשה את רוב הבלאגן...דיויד יעזור לנו.. (הילה...השמיעי קול...)

למעלה