מחיר ההפריה

• פותח הנושא erkl
  • פורסם בתאריך

erkl

New member
מחיר ההפריה

שלום לכולם. אנחנו לפני תהליך הפריות. למי יש מידע על מחיר ההפריה באמצעות קופ"ח (מכבי)? האם הפריה באמצעות רופא פרטי עולה יותר?

erkl

New member
הזוג החדש

כן, אנחנו חדשים....(כאן לפחות) האם דר´ בר-חווה מבית חולים השרון מקבל דרך קופ"ח מכבי? לדעתכם, האם באמת ובתמים יש הצדקה ברפואה פרטית או שמא הפריות שנעשות שלא באופן פרטי טובות באותה מידה? תודה מראש על התייחסותכם.

salpter

New member
ברוכים הבאים לפורום הכי אנושי

תומך ומחבק, אין לי תשובות מתלבטת כמוכם.

אפרת**

New member
לדעתי,

בשלב ראשון לפחות הנסיונות הראשונים שהם לפעמים קצת ניסוי וטעיה אין כל כך משמעות לאופן הפרטי. אח"כ כשכבר הפרוטוקול הרצוי והמוצלח כבר ידוע אולי יש הצדקה אם באמת יש תחושה שאולי רוצים רופא מסויים. אני בינתיים עשיתי שני טיפולי הפריה - ולדעתי עדיין לא היגיעו לפרוטוקול האופטימלי. כרגע אין לי שום מחשבות לעזוב את המקום שבו אני מטופלת ולעבור למשהו פרטי. המון הצלחה
אפרת. שקצת מתחילה להרגע מהכשלון הצורב האחרון...

ברוכים הבאים לביתנו הקט

וכברכת הפורום מקווה ששהותכם כאן תהיה קצרה. הגעתם למקום נפלא, בו שוכנים יחד מידע רב, תמיכה ואוזניים קשובות. שיהיה לכם בהצלחה זוהרה

היי וברוכה הבאה ...

ד"ר בר חוה הוא הרופא הקודם שלי שהיה מקבל אותי בביה"ח השרון כי אני קרובה לביה"ח וגם כל הבדיקות דם והאולטרסאונדים היו שם זה נוח גם לו וגם לי אך אם את רוצה אותו פרטי ודרך מכבי הוא מקבל במרפאה שלו ברמת אביב מרפאת ברודצקי ..יש לי חברה שמטופלת שלו פרטי והיא אומרת שזה עולם אחר [ותביני שאת רוב הבדיקות עושים בשרון]אני הלכתי דרך ביה"ח כי גם שם היחס נאות וחבל על הכסף [אך יש גם הרבה יתרונות בפרטי] ...בר חוה רופא מיקצועי סימפטי ועדין ביותר ..שיהיה בהצלחה
יונית

נועם@בת

New member
ברוכים הבאים לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ועוד יותר נשמח להעביר אתכם הלאה מכאן
(המלצה קטנה, תבחרו לכם כינוי קצת יותר נוח מארקל
) לדעתי אין כל צורך ברפואה פרטית. סל הבריאות מכסה את כל הטיפולים, ומרבית הרופאים של הרפואה הציבורית מספיק טובים. למי שאין ממש עודף כסף שהוא לא יודע מה לעשות איתו
אין סיבה לפנות לרפואה פרטית. אם בכל זאת אתם רוצים להיות רגועים, כדאי לפנות לייעוץ פרטי לרופא מומחה. בבתי חולים בהם המחלקה צפופה ועמוסה, אפשר לפנות באופן פרטי לראש המחלקה לפגישת ייעוץ והרכבת פרוטוקול, ואז אתם מקבלים קצת יותר תשומת לב. אבל בסך הכל מהנסיון שלי אין סיבה לרפואה פרטית. לשאלתכם על דר´ בר חווה. יונית היתה מטופלת אצלו והיא מבוטחת במכבי, כך שאני מניחה שהשתובה היא כן. נועם

נועם@בת

New member
ועוד משהו-- לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו ההדועות מהר מידי, נאחנו מעדיפים לשרשר הודעות
נועם

@ריטה

New member
אני עברתי הפריה בבית חולים קפלן

ולא רק שלא היו לי תלונות אלא גם התוצאות הסופיות היו משביעות רצון!!

יעל@

New member
ברוכה הבאה

לגבי מחיר ההפריות - אם זה בבית חולים ממשלתי זה לא עולה כסף. וזאת לאחר שקיבלת את ההתחייבות במכבי. אם זה באסותא לדוגמא אז יש השתתפות עצמית (ומקבלים גם החזרים מביטוח מגן זהב) וזה מסתכם בכמה מאות בודדות. אני לא זוכרת אך בסביבות ה- 300 ש"ח. כמו כן אם הולכים לרופא פרטי משלמים לרופא באופן פרטי על הפגישות איתו וכמובן שזה עולה יותר כסף. בהצלחה, ואל תתבישי לשאול, ושזה יצליח כמו שיותר מהר. יעל

ברוכים הבאים ../images/Emo45.gif

ומאחלת לכם מעבר מהיר לפורום הריון. דרך קופ"ח העלות היא השתתפות במחיר התרופות ואגרת השתתפות בטופס 17. כאשר מדובר ברופא פרטי, יש השתתפות של קופ"ח בחלק מההוצאות. אני חושבת שמאחר שהרפואה הציבורית בארץ היא טובה, כדאי קודם למצות את האפשרויות שהיא מציעה, ורק אח"כ להחליט אם יש צורך/רצון ברופא פרטי.
מרב

oritgz

New member
הי ברוכים הבאים ../images/Emo20.gif

לשאלתך לגבי מכבי. ובכן אני מטופלת אצל פרופ זיידמן באופן פרטי ואני מקבלת החזר של 80% ממכבי. עברתי הפרייה אחת באסותא ואני חייבת לציין שהטיפול מסור והצוות שם נהדר. ומכבי לא שחכה להעביר אלי את מלוא 80 האחוז לאחר הטיפול. אז זהו שיהיה בהצלחה!!!!!!!

למעלה