מחיר ההצלחה

מחיר ההצלחה../images/Emo35.gif

תכנית הריאליטי "הישרדות – האיים הקריביים", הפכה להיות התכנית עם אחוזי הצפיה הגבוהים ביותר במדינה. עם כל הביקורת וההתנגדות שעולה כלפי תוכניות הריאליטי - מאות אלפי אנשים צופים מידי שבוע בעונה הראשונה של "הישרדות". הדרמה המתחוללת אי שם באיים הקריביים מכילה עולם ומלואו: פוליטיקה, חשיבה אסטרטגית, בריתות ומאבקי כח, נאמנויות והתאהבויות, מתח ואתגר. הדרמה מרתקת, אולם המחירים להתמודדות אינם מוצגים: התחרות והחשדנות מונעים מיצירת כל קשר משמעותי וחברי בינם בין עצמם. המשימה אינה מלכדת אותם, אלא מפרידה ומסכסכת. האם אנו מודעים למחירים שהם משלמים בדרך להצלחה?

בלי לפגוע ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif אני המורווחת - ולא היחידה

שאינה צופה בתוכניות כגון אלו. לא מוצאת בזה כלום. ואין לי אפילו מושג על מה מדובר וטוב שכך ושוב מבלי לפגוע דעה פרטית שלי נטו

גם אני...גם אני ../images/Emo70.gif הסתכלתי רק בפרק הראשון

ואולי גם השני והבנתי שזה ממש לא מעניין אותי, לא רוצה לראות איך אוכלים שם כל מיני חיות מוזרות וגם אחד את השני, ת'אמת הסתכלתי יותר בשביל לראות את הנופים והים המהמם וזאת מכיוון שגיא שלי עבד בקאריביים שלוש שנים וכל הזמן שמעתי ממנו סיפורים וראיתי תמונות של החופים המהממים. וזהו... לא מסתכלת ולא חושבת שאני מפסידה משהו וגם קראתי כתבה על כל הליכלוך שהולך שם תרתי משמע. אבל מי שכן אוהב את הסידרה ושורד איתה סבבה

stp51

New member
אז אני שורדת למרות שזה די מעצבן, אבל הסקרנות

גוברת

מיצי, כמוני כמוך. לא צופה בזה.

לא מעניין אותי לראות גברים ונשים ערומים למחצה (ראיתי בקדימונים) אוכלים יצורים חיים, נאבקים זה בזה ובכלל מתנהגים בצורה זוועתית. ממש לא מושך אותי.

גם אני לא בשורדות. לא התחברתי.

גם לא התחברתי להארי פוטר
שהוא להיט ואנשים לא מבינים איך לא קראתי את הספרים של הסדרה

אני שמחה לשמוע שאני לא יוצאת דופן - גם אני לא

מתחברת לכל התכניות האלו ולספרים כמו הארי פוטר ושות'

למעלה