מחיר העלאת ליסט

Amiram_e

New member
my ebay

כשלוחצים על אופציה זו מקבלים מסך ניהול חשבון ובו יש ריבוע שבו כתוב, כמה ליסטים פנויים, כמה השתמשת, כמה כסף ניצלת.
כשנכנסים להגדרות חשבון - לאופציה ACOUNT ->seller acoount אפשר להוציא חשבונית עדכנית של החיובים של עם פירוט.

סליחה ואני שוב מעיר ואולי זה נשמע שיפוטי קצת אבל המטרה שלך היא להרוויח כסף. תסתכלי על זה כניהול עסק. יש גם הוצאות.
אם תתחשבני עם עצמך ותהיי קטנונית על כל סנט , לא תגיעי לשום מקום.
המטרה שלך היא לנצל את כל מה שאת מקבלת מאיביי. את כל המכסה. כך תגדילי את המכירות שלך.
גם אם תקופה מסויימת תשלמי כמה עשרות דולארים בחודש בלי למכור, זה חלק מההשקעה בעסק עתידי שיניב לך הכנסה בלעדית או נוספת.
יש אנשים שמנהלים חנויות אינטרנטיות ללא קשר לאיביי ומבצעים קידום לאתרים בהרבה כסף. קמפיין שיווקי עולה לא מעט ולא תמיד מניב תוצאות. לא עשרות דולאים אלא מאות.
איביי עושים לך את העבודה במחיר מאוד מוזל. חוסכים לך זמן למידה והרבה כסף. אני קורא את הפוסטים שלך ואת בכולם לא מפסיקה להתעסק בסנטים שאת משלמת מעבר למבצעים חינם.
מצטער אבל זו לא גישה להצליח בעסקים.
מקווה שאת לא נעלבת. אםכן אני מתנצל מראש אבל חשוב לי שתביני את זה ותשני גישה.

לאהביי

New member
עמלות

זה בסדר . תודה על התשובה המנומקת. אני פשוט רוצה להבין את השיטה ואיך זה עובד.

לאהביי

New member
מחיר העלאת ליסט

האם אני משלמת לאי ביי רק אחרי שמכרתי? אם העליתי את המוצר 3 פעמים ולא מכרתי, גם אז אצטרך לשלם להם עמלות עבור 3 העלאות?

Amiram_e

New member
צירפתי תמונת מסך

בתפריט למעלה יש שלוש אופציות:
activity

אצלי זה ניראה טיפה שונה כי יש לי חנות.

liranmelzer

New member
עמלת העלאת מודעה

איביי גובה 30 סנט כל פעם שמעלים מודעה, אלא שהיא גם נותנת 50 מודעות כל חודש בחינם למי שאין לו חנות, אז אם לא עברת את המספר הזה, לא תשלמי דבר אם לא תמכרי (כמובן לשים לב שיש עוד עמלות שאיביי מציעה בתמורה לשיפורים לא משמעותיים ובדרך כלל לא כדאיים - לשים לב לא לשלם אותם בטעות).

לאהביי

New member
עמלות

ואם לא מכרתי, גם אשלם עבור העלאת הליסט? במידה ועברתי את ה 50 ליסטים? (אין לי חנות).

liranmelzer

New member
אין קשר בין המכירה לעלות העלאת ליסט

לכן אם פרסמת 51 ליסטים במהלך חודש, תשלם על הליסט האחרון 30 סנט, לא משנה אם מכרת אפס או 50 פריטים.

למעלה