מחיר חניה ברחוב קפלינסקי

1hen

New member
מחיר חניה ברחוב קפלינסקי

בקשו שאשכיר את החניה שברשותי. מה מחירי החניה באזור?אולי מישהו יודע?

חניה פרטית שלך רשומה בטאבו ?

יש לך חניה שאחד מהדיירים רוצה להשכיר אותה כי אין בה שימוש והיא רשומה בטאבו ? 60-80 שקל לחודש זה סכום נורמלי.. 80 זה אפילו קצת גבוה אני שמעתי גם על 40 .. אני הייתי מציע לך ברחוב כמו קפלינסקי לקחת70..

1hen

New member
כן החניה מקורה ורשומה בטאבו

לדעתי אינך מעודכן במחירי השכרת החניות. אודה לתשובות של שוכרי ומשכירי חנייות באזור.

אני מאוד בקיא בנושא דווקא.

אני שמעתי בברניצקי.. בין האזורים בית מס' 1 עד בית מס 10.. שיש בעיית חניה ברחוב שם, השכירו למישהו חנייה 40 שקל בחודש.. רווח של מיליונים לא ייצא לך מזה ולא ברחוב קפלינסקי ששם לכל בית יש חניות מסודרות אני הייתי מציע לך 70-80 ש"ח לחודש ולא יותר ואני גר בסביבה שלך.. ממש קרוב אשמח לשמוע עוד חו"דים שיחזקו את דבריי. בברכה סימבה

sabban1

New member
השכרת חניה

חבר שלי משכיר חניה מקורה וסגרה עם שער במחיר 250 שקל לחודש, לפי תאור החניה שלך אתה יכול בשקט להשכיר בסביבות ה- 200 שקל לחודש 40 שקל זה לא רציני

אתה קורא מה שאתה כותב אדוני המלומד?

חנייה עם מקורה וסגורה עם שער - 250 שקל אני בטוח שמי שקונה חנייה כזאת אוהב מאוד את האוטו שלו, או שיש לו המון כסף והוא 'זורק' סכום כזה בתקציב החודשי שלו או שיש לו אוטו מאוד מיוחד. אם אני טועה הוכח זאת, אם לפי דבריך זה חברך, אז צלם את החנייה עם הרכב חנייה רגילה מקורה מחירה לא יעלה על 80 שקל בחודש..

למעלה