מחיר טסט .

ravidmos1

New member
מחיר טסט .

אני חוזר ועכשיו בפעם האחרונה מבחינתי כי אין לי עניין לדוש בנושא הזה עוד פעם .

אף מורה אינו עבריין ואינו גובה משהו שאסור לו אין שום צו או חוק שתקף שמגביל את מחיר העמדת הרכב למבחן .

כי אם היה כזה כבר מזמן היו מגישים תביעה כנגד מורי הנהיגה והדבר לא קרה ולא יקרה .

הוכחה נוספת היא שבחצי שנה האחרונה יש דיוניים בכנסת ששותפים להם שר התחבורה חברי ועדת הכלכלה וכמובן אירגון מורי הנהיגה בנושא עלות העמדת רכב לטסט .

אף שר או חבר כנסת לא היה נותן יד לדיון על משהו שהוא לא חוקי .

אני לא מתכוון להתנצח עם דור על מה שהוא שרשם וניסה להוציא את כל מורי הנהיגה כרודפי בצע וככאלה שלא מלמדים אלה רק מתעסקים בטסטים .

מי שלא יודע לדור ולכל הבוחנים יש כרגע עננה גדולה מעל הראש כי שר התחבורה רוצה להפריט את מבחני הנהיגה ולגרום לפגיעה בשכרם וביותם עובדי מדינה .

חסרים מבחנים כי חסרים בוחנים נקודה ולא כל דבר אחר שירשמו או יספרו לכם .

בחודש אוגוסט הבוחנים יצאו לחופשה מרוכזת בחודש ספטמבר ואוקטובר יהיו חגים ועוד חופשה מרוכזת ולכן נוצר מחסור במבחנים.

אף אחד לא מחזיר את הימים שהבוחנים לא עובדים בהם וכך נוצר כדור שממשיך להתגלגל אם היה שורר מצב שבו היחס הוא 1:2.5 על בסיס קבוע לא היה חסר מבחנים .

אבל לצערי זה לא המצב .

תגובה

המורה שלי הסביר לי היום שעל כל 3 תלמידים הוא מקבל טסט אחד ולא חשוב כמה תלמידים יש לו שמחכים לטסט היום נכשלתי בטסט השני לצערי ולפי מה שאתה אומר אני אחכה עכשיו עד ספטמבר לטסט אז מה אתה מציע לקחת הפסקה של השיעורים או לקחת שיעור בשבוע?
מה הכוונה להפריט את מבחני הנהיגה?

ravidmos1

New member
תשובה

קודם כל מצטער לשמוע שנכשלת ומקווה שתצליחי בפעם הבאה .
להפסיק שעורים ממש לא ! לפחות שיעור אחד בשבוע ואם את יכולה גם שניים, תרגול זה הדבר החשוב ביותר צריך לשמור על רמת נהיגה ולתקן את מה שדורש תיקון .
להפריט את מבחני הנהיגה זאת אומרת שהבוחנים לא יהיו עובדי מדינה חברה פרטית שתיבחר במכרז ( כמו מבחני התאוריה ) היא שתיתן שירות של טסטים
כמובן שמי שיבצע את הטסטים יהיו בוחנים מוסמכים ע"י משרד התחבורה כמו היום .
דבר שאמור לשפר את המצב ולאפשר כמות גדולה יותר וזמינה יותר של מבחנים ( כך טוען שר התחבורה ) .

תגובה

תודה לך אתה מאוד עוזר פה בפורום עונה מזמנך החופשי למרות שאתה כמורה יש לך הרבה עבודה ומוצא זמן לענות לנו פה

dor119

New member
תגובה לרביד

" אני חוזר ועכשיו בפעם האחרונה מבחינתי כי אין לי עניין לדוש בנושא הזה עוד פעם ".
רביד : למה אתה מתחמק ? לא הגבת על הפרשנות המישפטית שהבאתי כאן ! כמו שאתה מבין לא אני כתבתי אותה .

" כי אם היה כזה כבר מזמן היו מגישים תביעה כנגד מורי הנהיגה והדבר לא קרה ולא יקרה ."
רביד , אתם המורים מתעסקים עם ילדים בני 17 שכל מה שהם רוצים זה רישיון נהיגה . נקודה . אתם מנצלים אותם
ואתם גם מנצלים את חוסר הרצון שלהם לפתוח "תיבת פנדורה " כשיקום הראשון ויעשה תביעה כולכם תתחבאו .

" הוכחה נוספת היא שבחצי שנה האחרונה יש דיוניים בכנסת ששותפים להם שר התחבורה חברי ועדת הכלכלה וכמובן אירגון מורי הנהיגה בנושא עלות העמדת רכב לטסט "
גם בוועדת הכלכלה לא מכירים את הפרשנות הזאת ולכן הדיון : עקר , על חוק שכבר קיים !!

" אני לא מתכוון להתנצח עם דור על מה שהוא שרשם..."
אל תתנצח איתי , אני לא בעימות איתך או עם המורים מה שמעניין אותי זה שבמקום לגבות מחיר טסט של 8 שיעורים ...תלמדו 8 שיעורים ... ואז אולי יעלה אחוז העוברים !!
ויתקצר תור הממתינים לטסט !!.

" מי שלא יודע לדור ולכל הבוחנים יש כרגע עננה גדולה מעל הראש..."
אין לי עננה על הראש ..מי שיפסיד מהפרטה ..זה אתה ואני וכל עם ישראל..
בדיוק כפי שאני ואתה וכל עם ישראל הפסיד מהפרטת התיאוריה .... כמה עשרות מיליוני שקלים כל שנה שהולכים היום לכיסים פרטיים במקום ..לחינוך ולמשטרה ...תחשוב על זה !
הבעיה בהפרטת המעשי שכאן ההפסד הוא לא כספי ..אלה הפסד מיקצועי .... נהגים פחות טובים יעלו על הכביש .....שיקול הדעת שהוא נדבך חשוב במבחן יקבל פן נוסף
בדמות זכיין שהאינטרס שלו הוא כספי גרידא !!!

" בחודש אוגוסט הבוחנים יצאו לחופשה מרוכזת "
עוד הכפשה שלך ..... אין חופשה מרוכזת לבוחנים באוגוסט ואף פעם לא הייתה כזאת !!!

" בחודש ספטמבר ואוקטובר יהיו חגים ועוד חופשה מרוכזת ולכן נוצר מחסור במבחנים."
חופשה בחגים יש היום בכל מקום עבודה יהודי !! גם אצל הזכיין לא יעבדו ביום כיפור ולא בסוכות .... מה בדיוק אתה אומר בזה ???!!

ravidmos1

New member
תשובה

אני יגיב רק על דבר אחד בעניין החופשות .
הודיעו לנו מראש שבחודש אוגוסט הבוחנים יוצאים לחופשה ולא נקבל מבחנים כשבוע עד 10 ימים, לא היו מודיעים לנו דבר כזה סתם!!!!
אין לי בעיה עם חופשה בחגים אבל איזה סיבה יש לסגור את כל משרדי הרישוי בחול המועד סוכות או פסח בערב חג כן בחג כן בחול המועד אין סיבה.
ובוא נגיד שהחליטו על חופשה מרוכזת לגיטימי בואו תשלימו את הבחינות לאחר החופשה . בכל מקום עבודה פרטי העובדים יוצאים לחופשה אבל זה לא
פוגע בלקוחות שלהם ( אני מזכיר לך התלמידים ! ) .
כנראה שאף פעם לא היית מורה לנהיגה ואתה לא מבין מה זה לעבוד עם הקצאת מבחנים של 1:3 ובטח לא בתקופות של חגים שמגיעות גם 1:4.5 .

dor119

New member
תגובה

אני עובד ברישוי 22 שנים ...אין דבר כזה חופשה מרוכזת בחודש אוגוסט
בוחנים מזמינים חופשה חודש מראש וכך מתכננים סידור חודשי ...
גם עכשיו אין חופשה מרוכזת .... לא יודע מי אמר לך אבל זה מידע לא נכון...ובסיטואציה הנוכחית פירסום כזה , מכפיש !!.

כל מישרדי הממשלה סגורים בחול המועד וכך גם ברישוי ..מה לא בסדר בזה ?
גם לא מעט מקומות פרטיים סגורים בחו"מ ...כל הסיפור זה 3-4 ימים .

זה שאתה כותב על עניין ההקצאות ..אתה שוב חוזר לטיעון העיקרי שלי שאתם המורים רוצים רק מבחנים ומה שעומד מאחורי זה
זה הנושא הכלכלי . אם אתה וחבריך הייתם מגישים תלמידים מוכנים לא היה מחסור בכלל לא כל השנה ולא בחגים .

מחסור במבחנים נוצר מפני שתלמידים לא עוברים ... ומכאן כדור שלג ..צריך עוד מבחן וכך התור מתארך !!
אם לכל מורה או שבממוצע היה 40-45% עוברים הכל היה נראה אחרת ....ואם מחיר הטסט לא היה כזה שמפתה אותכם המורים
לעוד ועוד טסטים ..התמונה הייתה שונה .

למעלה