מחיר למשתכן בקריית מוצקין

oshrattohami1

New member
מחיר למשתכן בקריית מוצקין

זכיתי בהגרלה של המחיר למשתכן . בפרוייקט בו זכיתי מדובר על 230 דירות, שכולן דירות 5 חדרים במשכנות האמנים שהיא השכונה היקרה ביותר בקריות. אני חושש מכך שרוב הדירות יוצעו לשכירות ותהיה בעיה להשכיר את הדירה.
הקבלן הוא סלע בינוי והוא קבלן ידוע בעיקר בנהריה.

אני מאד מתלבט בין קניית דירה ישנה, 3 חדרים במרכז פתח תיקווה לבין פרוייקט בקריית מוצקין. שניהם באותו סכום. הדירה בפתח תיקווה תניב לי 3000 של כבר מהיום והדירה במוצקין 4000 שח עוד שלוש שנים. אשמח לשמוע את עצתכם..

elvinnox

New member
דילמה לא פשוטה

השאלה באיזה כובע אתה,
אם אתה מתכוון לגור באחת מהדירות זה משנה את ההחלטה.
&nbsp
אם זה להשקעה אז למה דווקא פתח תקווה?
תוכל בפחות לקבל את אותה שכירות בעפולה/באר שבע/פריפריה שתבחר
&nbsp
אתה מסתכל כהשקעה בלבד או שיש גם עוד אלמנטים?
&nbsp

oshrattohami1

New member
להשקעה בלבד

תודה! העיקרון הדירה להשקעה בלבד. הבחירה בפתח תיקווה הי כי זהו איזור ביקוש- מרכז הארץ- ותמיד היא תושכר.

or7474

New member
אני הייתי בוחר בפתח תקווה

אבל קח בחשבון שיש תקופות שהדירה לא תהיה מושכרת כל הזמן. ( מניסיון ) קח בחשבון בנוסף זה שאני מאמין שתקנה דירה לא חדשה. יכולות להיות הוצאות על בלאי ותיקונים. אבל חוץ מזה , אחלה עסקה דירה להשקעה. אם צריך ייעוץ בקשר לאיזור מסויים. אני פה.

oshrattohami1

New member
איפה יש לך ניסיון?

זה בדיוק העיניין, דווקא בפתח תיקווה אני מאמין שהדירה כן תהיה מושכרת כל הזמן כי זה איזור ביקוש- תמיד יהיה מי שישכיר את הדירה כי זה במרכז הארץ. לעומת זאת בקריית מוצקין אני לא בטוח שהדירה תהיה מושכרת.
הבעיה במוצקין שכל חודש שהדירה לא מושכרת יעלה לי משהו כמו 1500 ש"ח (ארנונה + ועד בית גבוה של מגדל) לעומת 700 ש"ח בפתח תיקווה. מצד שני במוצקין לא תהיה לי הוצאות על בלאי ותיקונים כי זו דירה חדשה ואם כן יהיה בעיות אז יש אחריות קבלן.

or7474

New member
בפתח בכפר גנים ב

הדירה יכולה להיות מושכרת ברציפות אפילו 4 שנים. אבל תמיד יש בין יציאה של שוכרים לכניסה של שוכרים חדשים זמן שמגיע לכמעט חצי שנה שהדירה פנוייה

למעלה