מחיר למשתכן

shi12345678

New member
מחיר למשתכן

הי שואלת בשביל שכנה.


אני ובעלי נכים לצמיתות מוכרים על ידי ביטוח לאומי. אנחנו רוצים לרכוש דירה ןשמענו על ההגרלות של מחיר למשתכן.
אנחנו שואלים אם זכינו בהגרלה, האם זה מחייב אותנו לרכוש דירה? האם ניתן לבחור את שכונת המגורים בה נגור? אנו ללא רישיון נהיגה וגם לא יהיה לנו כזה, אנו מתפרנסים בקושי ולא נוכל לגור רחוק מהעבודה.

תודה לכל העונים והעונות (-:
 
הם זכאים לדירת נ"ר מגוף ממשלתי משכן, אז למה לרכוש ?

עפ"י מצבם הם מוכרים ע"י משרד השיכון והחברות המשכנות, ואני מניח שהם זכאים לדירה שתרכש ע"י המדינה עבורם.

בעבר ביצעתי כמה עסקאות רכישה עבור נכים בסיוע משרד השיכון וחברת פרזות שאף מבצעת התאמה בדירה לאחר הרכישה [רמפות אם צריך, הרחבת דלתות למעבר עגלות ועוד] ואני מכיר את הנוהל דאז.
 

shi12345678

New member
תודה על התשובה.

מכיוון שאנו עובדים וגם מקבלים קצבה, אנו עוברים את ההכנסה המזכה. יחד עם המשכורות והקצבה הכנסתנו 14000 שקל בחודש ולכן לא זכאים לדיור ציבורי.

אודה לכם על תשובותיכם/ן.
 
למעלה