מחיר משלוח?

lior2323

New member
מחיר משלוח?

רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה יעלה משלוח מבנקוק לארץ של 150קילו חולצות{1000 חולצות}

Benkok

New member
רק משלוח?

באויר (5-10 ימים) - בין 3.5$ ל 4.5$ לק"ג, תלוי בחברת התעופה (RJ ו TK יותר זולים מLY למשל) בים (25-35 ימים) - בין 120$ (אשדוד) ל 140$ (חיפה) לקוב, פלוס בערך 150$-170$ עלויות בבנגקוק (הובלה, מיסי נמל וכו'). תלוי על איזה בסיס אתה עובד עם הספק - FOB, C&F... המחירים שציינתי מתייחסים לעלויות המשלוח בלבד ואינם כוללים את העלויות בישראל (מכס, הובלה יבשתית וכו') אם אתה צריך עוד פרטים או אינפורמציה, תרגיש חופשי לפנות אליי ישירות.

Benkok

New member
איך אני אוהב את זה...

נכנס בנאדם, שואל שאלה, מקבל תשובה, ואפילו לא טורח להגיד תודה... לפעמים אני ממש לא מבין בשביל מה אנחנו טורחים...

mentorit

New member
חוצפן שכמוך

לא מספיק לך עשרות אלפי שקלים בחודש כמנהל פורום??? חוצפן תעבוד בשקט ואל תרים את הראש אפילו.

Benkok

New member
את טועה ומטעה...

מנהל הפורום, היושב על הפיירול של תפוז ומרוויח את עשרות אלפי השקלים בחודש הוא ZOTI. אני סתם אדום (מעמד הפועלים...) ולכן לא מרוויח אגורה... סתם להעמיד דברים על דיוקם. וחוצמזה, למה את מגלה? אם יגלו שאני מרוויח כאן כסף אז איך אני אוכל לכתוב תגובות פולניות כאלה? בשביל מה גדלתי בבית פולני אם לא בשביל לעשות מצפון???

zoti

New member
אני מחזיק סווטשופ של בנגקוקים קטנים

שתופרים בשבילי נעליים ומארגנים משלוחים מתאילנד. אני דופק קופה, קופה.

Benkok

New member
זה יפה ככה לקרוא לאישתך?

ובתרגום סימולטני - I fuck a monkey, a monkey

למעלה