מחיר סטנדרטי לאימון אישי

Jupiter30

New member
מחיר סטנדרטי לאימון אישי

מה המחיר המקובל לאימון אישי בחדרי כושר, לדוגמת הולמס פלייס?

swelli

New member
אם זה המחיר, כמו שמייק רשם..

לדעתי זו שחיטה, ולא כשרה.
רמת המדריכים מלבד אחד שאני מכיר (בדיזינגוף), לא מצדיקה מחירים כאלה.
על מדריך כמו מייק הייתי מוציא סכום כזה.

MidNight Flame

New member
חח תודה
הבעיה שלי היא שאנשים ברשת...

משלמים גם מחיר מלא לאימון אישי וגם מנוי.
והמדריך? הוא לא רואה אפילו 50% מהסכום

Jupiter30

New member
המחיר תלוי בחבילה

חבילה מינימלית = 12 אימונים ו-185 שח PER אימון ..

שליס4

New member
אז איך מוצאים מדריך?

אני מתאמנת בחד"כ ורוצה לשדרג את האימונים ולהגיע לתוצאות טובות יותר (להוריד אחוזי שומן) אבל איך יודעים מי מקצועי ועל מי אפשר לסמוך?

MidNight Flame

New member
האופציה הטובה ביותר בעיני...

זה לשאול במקומות כמו פה או בLBS למשל ולקוות שמישהו שיודע לזהות מקצועיות יתן המלצה.באיזה עיר מדובר?מייק.

swelli

New member
זו בעיה..

אם תשאלי מתאמן שיש לו מאמן אישי - הוא לא יהיה אוביקטיבי ככל הנראה.
אני כאחד שמתאמן בהולמס דיזינגוף, ומכיר שם את המאמנים, אני רואה איך הם מדריכים, ואם היית שואלת אותי, הייתי יכול להגיד לך למי ללכת, אז אולי זו דרך - לחפש מתאמן רציני שלא לוקח אימונים אישיים, ולשאול אותו מי לדעתו המקצוען ביותר מבין המאמנים, אולי יצא משהו טוב מזה..
אם את באזור תל אביב, ליד עזריאלי - לכי למייק, מעולם לא פגשתי אותו, אבל אם היה לי כסף והעיר הלבנה לא היתה תקועה אי שם בקצה העיר
, מזמן הייתי שוכר את שירותיו. (ואגב, הוא כנראה לא ממש סובל אותי, (כי הוא לא מתייחס לפוסטים עם שאלות שאני מעלה.. ) אז זה לא שאני מקדם יחסי ציבור שלו כי אנו חברים, זה בגלל שלפי הסרטונים שהוא מעלה, וההסברים שלו, ניתן לדעת עד כמה הוא ברמה אחת לפחות יותר מכל מי שאני מכיר).

MidNight Flame

New member
חחח מביך כהרגלך, תודה...

ה"לא ממש סובל אותי" זו הנחה מוטעית, אני פשוט בתקופה מאוד עמוסה ומתקרב לפיק התוכנית אימונים שלי (מה שאומר שאפשר לצפות לסרטונים חדשים עוד השבוע).

bogib

New member
וואו!, כואב לי רק מלראות אותך מרים את המשקלים האלו

למעלה