מחיר קיר דקורטיבי עם כוורות

JustMarried

New member
מחיר קיר דקורטיבי עם כוורות

מישהו יכול לומר לי כמהיעלה לבנות קיר דקורטיבי עם כוורות מגבס במידות 4.80*260*30?

אתי@

New member
שאלה: למה אתם בוחרים באופציית הגבס?

שמתי לב שמוטיב הגבס חוזר אצלכם בכמה ענינים - האם זה משיקולי מחיר, עיצוב, או משהו אחר??? אני שואלת מתוך סקרנות, אשמח אם תסבירו

JustMarried

New member
הסיבה היא../images/Emo66.gif

שבגבס אפשר ליצור הרבה דברים ולשבור מראה סתמי של קירות (עם קצת מעוף כמובן) ובנוסף, גבס זה דבר הפיך. אפשר לבנות קירות גבס בלי להרוס ריצוף, גם אם צריך לפרק אחר כך. לגבי עלויות, ואם זה בהכרח יותר זול מרהיטי עץ, אני לא יודעת, אבל נדמה לי שלא. אשמח לשמוע אם מישהו יודע

אתי@

New member
כמובן שהכל עניין של טעם, אז לטעמי

עץ עדיף כי: 1. הוא יותר יפה וקלאסי. 2. הרבה יותר "נייד". למשל, הרבה יותר קל לפרק כוורת עץ מכוורת גבס. 3. להוסיף פריטים לבנים לקיר לבן נשמע לי הרבה יותר משעמם מפרטי עץ. כמובן שזה עניין של טעם, אבל תחשבו על זה... מצד שני לא התלבטתם אם אתם רוצים או לא
אז אולי דעתי מיותרת...

JustMarried

New member
אנ יחייבת להתייחס לזה...

קודם כל מי אמר שכוורת גבס צריכה להיות רק מגבס, ועוד בלבן דווקא? דבר שני מי אמר שאי אפשר לשלב גבס ועץ ובד ביחד ? (זה בתכנון.) אבל כמו שאמרת, הכל עניין של טעם. אני בגישה שהרבע יותר יצירתי להשתמש במגוון של חומרים לעיצוב (חוץ ממתכת. שוב זה עניין של טעם...) אבל תודה על ההתייחסות.

כיום אפשרי לרכוש מוכן !

רצ"ב קובץ של פרוספקט. סומו ישראל בע"מ מאזור התעשייה חולון בטל.´ 035585188 .שם מייצרים הכל מגבס- קירות מעוגלים, קרניזים,סיומות,, ספרייות,ארונות בגדים, מזנונים, ריהוט משרדי בכל מידה , בכל גימור, בכל סוג גבס. אופציה שנייה- פנייה לקבלני מחיצות מדופלמים שיודעים גם לעשות עבודות מיוחדות.מחיר בכל מקום בארץ אחר אך אני מריח שמשהו כמו 3500 עד 4000 ש"ח, לא כולל צבע.+ מע"מ.

JustMarried

New member
אפשר פרטים או המנלצות על

עושי הדברים המיוחדים? אנחנו רוצים רק עבודה של הקיר . בלי צבע. לצבע אני אדאג לבד

pumpkin

New member
אפשר להמליץ אבל

בנישות גבס הגימור הוא השפכטל וצבע בביתינו בנינו קיר של 5מ נישות עם צביעה שונה בגוון המומלץ שלי לא יעשה נישות בלי צבע כי זה הפיניש הכסף הרציני בנישות זה השפכטל וזמן העבודה בעלה

למעלה