../images/Emo12.gif (נדבק לי הפרצוף הזה היום ../images/Emo8.gif)
רוקדת במועדונים? כלומר, ממש כאלו של מוזיקה מזרחית והכל?! נשמע מעניין למדי! ספרי על זה עוד! אישית- אני יוצאת לבלות לעיתים, ורוקדת בעיקר במועדונים, אבל לא כאלו עם מוזיקה מזרחית- ובמקומות שאני הולכת אליהם- אף אחד לא יחשוב אפילו לשים לי כסף (וחבל?! אני מובטלת
)... התגובות שאני מקבלת כשאני רוקדת הן מאד מגוונות- אבל זה בעיקר בגלל סוג המקומות שאני יוצאת לרקוד בהם (משיקולים של חברים\מוזיקה שאני אוהבת\ אנשים במקום...). לפני שבוע וחצי, למשל, בפעם האחרונה שיצאתי לרקוד (טוב, אני לא כזו בליינית!
), זה היה במקום עם מוזיקה אפלולית כמעה, ושרוב אוכלוסיו היו... גייז. למרות זאת קצרתי כמה מחמאות על האופן שבו אני רוקדת (שלמבינות בעניין- היה מורגש מיד שמדובר בריקוד בטן, אלא שתושבי המקום לא ממש מכירים...) מכמה גייז, מחברותי (שאחת מהן ממש נעמדה ונעצה בי מבט באיזשהו שלב- זה היה די מחמיא!) ומכל סטרייט שהזדמן למקום... אז כמו שכתוב בציטוט שלי- אני אוהבת לרקוד המון ובכל הזדמנות שיש לי... בקשר ללשים כסף- לי זה נראה קצת זול- כמו שבטח הרוב חושבות, כי לא מוצא חן בעיני שבתמורה לשטר שינעצו לי בחזיה- יקבלו החלקה על השד שלי... אצלי בהרגשה, אני לא רוקדת כדי לשווק את המיניות שלי, אלא כדי להנות בעצמי מגופי... הייתי רוצה להבין איך את מתייחסת לנושא, ואיך זה שזה לא מפריע לך.