מחכה לו ...

resputin

New member
סליחה.?

איך אתה מעז לבקר את סגנון הכתיבה שלי.? ´אל תיקח ללב את מה שמר רספ מוציא מהאצבעות שלו´.? WTF? אומנם, אני כותב בכוחניות- אבל אני אישית חושב שזה רק מדגיש את עיקרי הדברים, זה נכתב ככה מסיבה, לא מהנאה פרוורטית שלי לפגוע בקהל היעד של התשובות. ראה עצמך אישית, מוחרם (
).

resputin, אתה נגטיבי מדי!

היו לי עד עכשיו 2 מערכות יחסים שהתחלתי אותן דרך האינטרנט. האחת היתה, נמשכה והסתיימה בצורה יפה, השניה הסתיימה ממש רע. אבל באותה מידה יכולתי להכיר אותו במועדון, דרך חברים או בכל דרך אחרת. אז אני שומר על עצמי, ולא מספק יותר מדי פרטים מזהים, ונוקט בכל אמצעי הזהירות כשאני מחפש מישהו באינטרנט. אבל לפסול את זה לגמרי, זה ממש נגטיבי. למה אתה שולל את זה ככה? מה עבר עליך?

Som1

New member
מחכה לו ...

שלום לכולם , מה המצב אחי ואחיותי? זו הפעם השלישית שלי כאן , בפעמים שעברו שאלתי על ילד במשפחה אלטרנטיבית. ככל שהזמן עובר (ואני גולש בצ´אטים) אני (לא רוצה להאמין אבל) מגיע למסקנה שהאהבה מתה . תמיד גדלתי עם הרעיון שאני אתאהב ואחיה אתו "לנצח", שהוא יעזור לי כנגד כל הבעיות, ובשבילו אני אהיה מוכן להתמודד עם כל בעיות . אני יודע שהזמן יעשה את שלו , ולכל אחד יש מזל אחר , אבל עדיין רוצה להנות מרומנטיקה כמו כל הסטרייטים בשכבה. אז אם אתם רציניים(לא רק סקס), נחמדים, מעניינים, כריזמטים, רומנטיים , מאמינים בעתיד משותף (כל עוד הוא לא מזיק...) ואתם מהמרכז , תשאירו כאן הודעה ואני אחזור. אה דרך אגב אני בן 16 מהמרכז...אני מעדיף מישהו ללא נסיון , ומישהו שעוד לא התאהב אף פעם (כמוני). גם פשוטי העם יכולים לשרשר!

resputin

New member
לא עבר עליי כלום,

אך מכיוון שאנחנו לא יודעים על רמת התפקוד של ידידנו וכמה מידע הוא שומר לעצמו, אנחנו לא יודעים כמה המקרה יכול להגמר לטוב או לרע. אם הוא מחפש יחסים, הדרך המהירה למצוא אותם, היא לא באינטרנט- יחסים וירטואלים הם לא דבר שמזלזלים בו, כמובן, אבל יש המון קשרים וירטואליים שלא שורדים בחיים האמיתיים. אני מעדיף, להרתיע ולהיות קיצוני- אם זה יתן לו את הפוש הזה, לצאת החוצה ולנסות. כי אדם שמתכוון לחרוש על הנט בשביל למצוא לעצמו בן זוג, ימצא את עצמו עם המון דייטים, כאב עיניים ולחלק מהאנשים- גם חשבון טלפון מנופח. ולכן אסכם ואומר, שאם הוא מעדיף לקצר יחסית את התהליך, לראות את ´כל החבילה´ ולדעת מול מי הוא מתמודד תחילה, eye2eye זה הכי טוב. זוהי צורת המחשבה והניתוח שלי לפחות.

אם אתה לא מחפש קשרים באינטרנט,

זה בסדר גמור ומקובל על כולם. אבל יש כאלו שכן מחפשים, וכן רואים את זה לגיטימי. אז במקום לנסות לתת לו את הפוש הזה שאתה כל כך רוצה לתת, למה שלא תיתן לו עצות איך להישמר ולהיזהר, ובכל זאת להשתמש ברשת כמקור למציאת קשרים? לא יותר הגיוני? לילה טוב
זה שרועד בשקט (ועדיין רועד, רק שתודה לאל - הפעם בסך הכל קר לו)

resputin

New member
לא גורם לך לתהות למה

הוא הגיע למסקנה, שלחפש יחסים באינטרנט יניב פירות ויהיה יעיל.? אנחנו יודעים בכלל על החיפושים הבילתי פוסקים, או להפך, אי החיפושים למציאת בן זוג? דבר עכשיו על הסביריות. אם אתה תכתוב מאמר, שיגיד בדיוק מי אתה ומה אתה, אך לא תוסיף עזר ויזואלי של עצמך, אנשים ימצאו אותך ואחרי שיראו אותך, אם אתה לא לטעמם- הסיכויים שידחו אותך קיימים? כן. אחרי שאתה נמשך אליהם, קיימים? כן. אתה תפגע? יכול להיות מאוד שכן, אפילו קצת. אם תוסיף עזר ויזואלי, רוב(שלא יחזור הקאמבק של "אבל אני לא", לדוגמא.) האנשים ילכו קודם לקובץ המצורף -וזה דבר פסיכולוגי בדוק. וכאן יש שני סבירויות: האחת, שאם תראה ממש טוב, אנשים יקראו ברפרוף את ההודעה יאשרו לעצמם בראש, כשהם בעצם יחשבו הרוב על תמונה או פשוט ישימו פחות משקל למלל, או שאם לא תראה כ"כ טוב, אנשים או שיזעקו אי אילו זעקות על המראה, ילגלגו או פשוט יעברו הלאה- יש סיכוי גם די רב, שאנשים יגידו "טוב, אז הוא לא בדיוק דיוויד בואי אבל לא נקטול לפי המראה" וימשיכו לקרוא את המלל של ההודעה. אני חושב, שהוא הגיע לאקט של חיפוש של בן זוג ברשת כאחד מהמשתנים הבאים: א´. חיפושים על בסיס eye2eye שלא הלכו טוב במיוחד, ואני לא מדבר על חזות העין של האדם בהכרח (!-הקץ לשיטחיות). ב´. הרצון פשוט "לקצר" את התהליך, מה שאינטרנט לאו דווקא יכול לעשות ג´. אי חיפוש בכלל, רצון לעשותאת החיפוש כיעיל, טוב ומהיר. ההודעה הראשית שלי, די הוצאה מהקשרה בכל מקרה, המטרה שלה הייתה לומר, שאם "מחפשים" קשר, וזה כל מה שיש לך בראש- אתה לא תמצא אותו במהירות\ביעילות שאתה מקווה למצוא אותו, כי על כל קשר זוגי שאתה תמצא באינטרנט, תוכל למצוא לפחות חמישה, או עשרה ידידי-אינטרנט. ההושעה שלי באה לומר, שבצ´אטים- ששמם (לדוגמא, כל ערב כמעט שיש בתפוז:) "גבר בגבר כל הלילה", "לסביות חמות" ושלל דוגמאות קצת יותר ופחות בוטות- שהמטרה בהן, של רוב הגולשים הוא סקס. סקס, סקס ועוד- סקס. הוא אמר שאין לו ניסיון, ואני מקווה מאוד בשבילו שהניסיון הראשון שלו, לא יהיה מכזה צ´אט. יש בהחלט סבירות למצוא קשרים באינטרנט, אני אומר- שזאת לאו דווקא המומחיות של אתר תפוז. אפילו פורום "בנים בלבד- הכרויות" היה ידוע בעברו כלא יותר מפורום סטוצים, וזה חבל שהוא יבזבז את זמנו ויתייאש מהתהליך. אתרים כגון קופידון, יכולים לספק שלל של דייטים, התכתבויות ורצונות עזים למצוא קשר- וזה משני צדדי המסך, ולא רק אחד. -שם, כמובן שזה גם איכשהו יותר בטוח, כמובן שהכל תלוי במשתמש עצמו. לסיכום? www.cupid.co.il -אולי אתה תעשה לעצמך טובה.

resputin

New member
תיקון טעות*

ההודעה השנייה, עסקה יותר באיפה כן אפשר להשיג בני זוג, הראשונה הייתה יותר שלילית ונועדה לעורר תגובה, או פשוט להפחיד.

resputin

New member
רוצה את עצתי האמיתית.?

תראה, אני אדבר אלייך בגובה העיניים, ואומר לך שאתה או ממש ממש נואש, או שפשוט אתה לא מחפש משהו רציני, או אולי שאתה טיפש (בלי להעליב). אתה מחפש אהבה באינטרנט.? איך אתה מצפה למצוא אהבה, באינטרנט.? ועוד בצ´אטים.? עם חדרים שהשמות שלהם הוא "גבר בגבר כל הלילה" או "לסביות חמות", "גרון עמוק" וכו´?.? -זה מתכון לאהבה זה.? לא הייתי אפילו סקס מנסה למצוא שם. כמה שזה נשמע משעשע ודבר שהורים אולי אומרים- אינטרנט זה מקום מסוכן. אתה לא יודע איזה חולירעות מסתובבים ברחבי הרשת. ואם אתה רוצה למצוא אהבה.? תעשה את זה פנים אל מול פנים..

TwelveEyes

New member
*משתעלת*

אהמ. כאחת שיצאו לה כמה מערכות יחסים דווקא מהאינטרנט, אני חייבת לציין שזה לא מקום כ"כ גרוע למצוא בן\בת זוג. בסה"כ לא כולם באינטרנט סוטים - גם אתה באינטרנט, לא? וגם אני. זה הופך אותנו לכולירות? לא. אני לא באה להמליץ לכולם לחפש אהבה ברשת, אבל אם יש הזדמנות, צריך להיות מטומטם בשביל לוותר עליה. לא ככה? עכשיו, בקשר להודעה: מצטערת, מתוק, כאן זה לא פורום היכרויות.

Orion14

New member
למה לוותר עליה???

אני אגיד את זה בשתי מילים: אופיר רחום. גם הוא חשב שהוא מצא אהבה / זיון בנט. אני אישית, לא ממליץ. אני דיי תומך בResputin למעלה....

resputin

New member
דנד´וש.?

האמרתי שכולם באינטרנט סוטים וחיות רעות.? לא. מכיוון שבראש ובראשונה, אני יכול להעיד שזה לא נכון, לאו דווקא עליי ועלייך, אישתי היקרה- אלא על המון המון אנשים אחרים, שדרך האינטרנט פגשתי. אני חושב שאחדד את תשובתי ואגיד שאינטרנט, זה לא המיינסטרים לחפש דרכו אהבה, אלא אם זה דרך שירותים כאלה או אחרים, למשל קופידון וכמובן ע"י שמירת אי אילו פרטים בדיסקרטיות. מה לעשות- לא כולם דיסקרטיים עד הסוף. אני חושב, שאם את מחפשת אהבה- צ´אטים, למשל הצ´אט של תפוז, זה לא המקום הכי סימפטי או הראשון (..שני..חמישי..עשירי..) שהייתי הולך אליו, בראש ובראשונה בשביל להכיר לי את בן זוגי או בת זוגי לעתיד המשותף הקרוב\רחוק. אני חושב, שדרך האינטרנט זה מקום מצויין להכיר בו אנשים- כמו שאני ואת למשל, אם אפשר להעיד אני חושב שיש ביננו מע´ יחסים מתפקדת ביותר (אומנם לא של זוגיות) אך לא היינו נפגשים מעולם (נו טוב, לא ´מעולם´ אבל הסיכויים די צולעים*) אחרת. אבל חיפשנו אחד את השני, או שנתנו לזה לזרום.? נתנו לזה לזרום. -אם הוא רוצה לחפש בדרך מסורבלת, לחשוב שהוא מצא משהו בהכרח, וביום הגדול, כשנפגשים הוא אולי יגלה שמישהו טיפה ייפה פה משהו, ולא ממש הזכיר את הדבר הזה, ואת הפן באופי הזה (הא! אתם חשבתם שאני הולך רק על מראה! אני לא כזה שיטחי*.) -אינטרנט יכול להיות מאוד מתעתע בדרך הזאת, זה הכל.

טילו

New member
מתוק, כנס

תשמע לי, אני תיכפ בת 17 (אללי), ועוד לא היה לי חבר רציני, אבל היו לי פה ושם התנסויות, ואני מציעה לך לא למהר. למה לך? זה הזמן להשקיע בעצמך, תעשה דברים שמעניינימ אותכ, תצייר, תרכב על סוסימ, לכ לחוג קפוארה, תשיר, לכ לבלות עמ חברימ, תלמד למבחנימ, לא יודעת, משהו שמעניינ אותכ. וכנ, אני מציעה לכ לקחת את זה באיזי, ולזרומ עמ מה שאתה אוהב, ואמ אתה מוכנ לזה, אז גמ תתנסה בדברימ..אממ מיניימ:) ועוד משו קטנ- למה להתעקש על חסרי נסיונ כמוכ? אפשר ללמוד דברימ מעניינימ מכאלה שמנוסימ קצת יותר..
תנסה לשמור על ראש פתוח.. טילו (פשוטת עמ שמשרשרת..?)

nadavwexler

New member
כולם מחכים! ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי במצב שלך... ההרגשה שאין איפה למצוא אלא באינטרנט וגם שאתה חייב למצוא, אחרת אתה מת... אז אני חושב שאולי רספוטין מגזים מעט, אבל האינטרנט הוא באמת לא מקום סימפטי במיוחד, וגם לא נוח במיוחד... תחשוב שאתה מדבר עם מישו שכדי להגיע אליו צריכים שני אוטובוסים.... תחשוב כמה שקרים תצטרף לספר להורים שלך... (שגם ככה זה לא קל...) אני מציע לך לחכות ובסוף תפגוש מישו מהסביבה שלך!
בהצלחה בכל מה שתחליט!
נדב

corwinon

New member
מאוד קל לפגוש אנשים חדשים ברשת

כמה שקל - ככה מסוכן. כמה כללים חשובים: 1. אל תנדבו פרטים על עצמכם: שם אמיתי / שם משפחה / כתובת / מספר טלפון בבית. לא מעטים המקרים בו נערים נסחטים על ידי סוטים אלו ואחרים (וכולנו אני מקווה זוכרים את מקרה ירון בלנק). 2. בפגישות: תשתדלו להיפגש במקום ציבורי, שאתם מכירים, אם אפשר - אפילו תגיעו עם חבר/ה. חשוב ליידע מישהו שאתם הולכים לבליינד דייט. לא חייבים הורים כמובן, אפשר גם חבר טוב, או סתם מישהו מהפורום - אבל צריך שמישהו ידע איפה אתם.. 3. רק רציתי להגיד שלפחות חצי ממערכות היחסים שלי התחילו ברשת, פה גם מצאתי כמה מחברי הטובים ביותר. אז לא הכל רע פה.. רק צריך לדעת להיזהר.. 4. ודבר נוסף: בחייאת אל תשכחו לשים קונדום.. סקס זה אחלה, חבל על הפרצוף היפה שלכם... שלכם קורווין Don´t Dream it - Be it

למעלה