מחכה לתגובה הפעם...../images/Emo10.gif
מלאכית אבודה.../ שירה ח... הגעתי לעולמך לא מוכנה.. הלכתי לאיבוד כשביצעו את הספירה.... שם בגן עדן אבא- אדם אמא- חווה, שם בגן עדן עובדים כולם עמלים באותה תעשייה... שם בגן עדן מייצרים ומעבדים - מלאכים לתינוקות קטנים... שם בגן עדן מקבלים באהבה כל מלאך שחוזר מהאדמה, שם בגן עדן "חשבון עובר ושב" לכולם,גלגל חוזר..קודש וחול.... שם בגן עדן מזדרונות ארוכים לבנים צחורים...ריחות עדינים נקיים... שם בגן עדן נפתחת דלת כולם בדממה...מי התינוק שישלח חזרה ... שם בגן עדן...זה קרה.... שם בגן עדן הלכתי לאיבוד , לא מצאתי את הדרך חזרה..... בין לשונות אש גיהנום...קרץ לי השטן הציע עזרה.... בין דלתות לא מוכרות עברתי למצוא את הדרך חזרה... החום הקולות הצווחות הרוע הריח הטעם העשן...הכל לא מוכר... מסתובבת מלאכית בין גחלים מתלכלכת מיופחת מוכתמת... ההילה שעוטפת מתמלאת ענן וכמעט שנעלמה.... מלאכית בוכיה,טעמה את הלא מוכר,את הכואב הטעם כל כך מר.... שם בגיהנום לא נקראה נשמתה...שכן עוד לא הספיקה להיוולד לא הספיקה לעשות רע!!! והשטן בה לא מעוניין אין עונש למי שלא חטא... תסתלקי אין לי איתך שום עבודה.... את הדרך חזרה לא אחפש...אך אגיע לגן עדן מוכתמת! מה אוכל לומר שקרה?! השטן סילק אותי מעליו ...חטאים אין בי ...הוכתמתי כשחיפשתי את דרכי חזרה.... אין לי מקום בגן עדן...אין מקום בגיהנום....לא הספיקה נשמתי להיוולד...לא הושלם התהליך... מלאכית מוכתמת מתיישבת בידיעה...צריכה להמתין.....להמתין להיוולד חזרה... מסתתרת בין גיהנום לגן עדן מחכה....חנוקה מפיח מהעשן ...שורדת ממבטים חטופים מזיכרון ששם בגן עדן ...אמא חווה , כן שם בגן עדן אבא אדם, בתקווה שיראו ...שמלאכית אחת נעלמה....