מחכה לתשובה לפני החושך..

ps9999

New member
מחכה לתשובה לפני החושך..

שלום לכולם, נשרפה לי הנורה בפנס הקדמי (שמאלי) יש לי נורה להחלפה, השאלה היא איך מגיעים לפירוק העסק.. מקדימה? או שמפרקים את הפנס מאחורה (מתחת לכנף ?) תודה מראש

shay moran

New member
החלפת נורה

תפרק את הניקל מקדימה דבר ראשון, אח"כ תסתכל מסביב לפנס עצמו הוא תפוס באיזה בורג אחד או שניים תוציא את הפנס מחוץ למקום שהוא יושב ותחליף נורה, זהו נגמר אה תחזיר הכל בחזרה בסדר הפוך

ps9999

New member
תודה

יש משהו מיוחד שצריך לדעת בפירוק הניקל ?

k0biX1303

New member
יש 2 סוגי פנסים

אחד כמו שהסביר הבחור הנחמד מלמעלה ועוד סוג כמו שיש לרוב הדגמים מ73 ומעלה שכל מסגרת הפנס יחד עם הרפלקטור מתפרק הוא יוצא החוצא ע"י שיחרור הבורג התחתון ומשיכת הפנס החוצא ע"י נדנוד. התשובה שקיבלת מעלי יכולה להיות הרסנית לגביך כי בפנסים מהסוג החדש יותר 2 הברגים שיש בצד לא משחרירם את הפנס אלה הורסים את כיון האורות. אם תסובב אותם יותר מידי תגלה שהפנס לא יוצא אלה זז בתוך עצמו עוד טיפ קטן הפנס שאני מדבר עליו הוא פנס עם זכוכית קעורה והפנס שהבחור הנחמד דיבר עליו אמור להיות שטוח

ps9999

New member
כמו שחשבת...

הפנס שלי הוא מדגם 73 (קמור) בכל מקרה למדתי קצת על בשרי... אכן 2 הברגים לא פתחו כלום (מקווה שלא הרסתי את הכיוון) והבורג התחתון שמשחרר את כל הפנס - לקח לי חצי שעה לקלוע אותו בחזרה לחור !!! הפנס לא עבד בסוף והצטערתי שבכלל נלחמתי לסגור אותו כ"כ הרבה זמן, אבל כשנסעתי לקנות נורה כנראה הטלטלות הזיזו שם משהו והפנס עובד ! תיקון ראשון לחיפושית במו ידי... תודה. מחפש כסא נהג משומש..

ps9999

New member
פיוזים???

אני אמנם חדש בעסק אבל ... הנורה הראשונה היתה שרופה ! אחרי שחיברתי את החדשה היא משום מה לא עבדה בהתחלה... איפה מוצאים כסא של נהג בימינו ?

סבהה הייתה שרופה

ועכשיו החדשה לא עובדת יכול להיות שקפץ לה הפיוז מהמקום או שהמגע לא משהו שם בגלל זה היא פעם עובדת פעם לא ככה היה לי עם הפנס האחורי

shay moran

New member
ואללה !!!!!

שכחתי את הברגים שמכוונים את הפנס מצטער אחי אם הטעיתי אותך

k0biX1303

New member
עצה ידידודית גש לחשמלאי רכב שיבדוק

לך את כיון האורות לא נעים לסנוור מי שנוסע מולך או מי שאתה נוסע מאחוריו אם סיבבת את הברגים אז מירב הסיכוים שכיון האורות שלך נהרס.

למעלה