מחכה - עמיר לב

ג ל ע ד א

New member
מחכה - עמיר לב

מחכה לחבר שלי שיבוא וידבר איתי נלך למסעדה ואני אוציא שישים שקל הוא יספר לי שקשה לו ורע עד שאני אהיה שמח בחלקי ואחזור להיות לבד עד הפעם הבאה

ג ל ע ד א

New member
ויחד עם זאת

אנטי יוגי בטירוף... ולמרות זאת אני חוטא מדי פעם בגישה המובאת בשיר

סטיוויה

New member
../images/Emo13.gif

אנחנו במשפחה "עוקבים" אחרי עמיר לב מאז הדיסק הראשון והתל אביבי(אובססיה,סקס וייסורים),אל תוך הדיסק השני שהוא לא יוגי אבל אתה יכול לשים לב לתהליך שעובר עליו.כבר אין לו כוח לבאלגנים.הוא רוצה להשתרש. ואם תקשיב לדיסק השלישי,שאז הוא כבר חי בכליל,הרי ששם הוא הרבה יותר מפויס ושליו,בהרמוניה עם עצמו. דווקא בדיסק השני יש טקסטים כמו my girl שהם בעיני מאד לכיוון יוגי. <אני יודעת שאני משתפכת אבל זה מתבקש>

ג ל ע ד א

New member
אכן, מסכים

My girl ביצוע: עמיר לב מילים ולחן: עמיר לב אתה מחייך והאישה שלך שותקת אתה אומר לי תרגיש בבית פסנתר שחור הרבה ספרים והתמונה שאתה על הג'יפ והיא לובשת מדים אתה מגיש קפה ומוסיף סוכר היד שלך עם הטבעת אולי תשב תאכל עוגה יש עם תפוחים ויש עם גבינה תפסיק עם הרגל אתה מזיז את השולחן היא מביאה מטלית לחה מהמטבח אולי תשב תאכל עוגה יש עם תפוחים ויש עם גבינה הרוח מחכה אני אוהב שקר אסע מהר, דרך הים על בנות מפתות לא אסתכל אני אשיר עם קורט my girl קורט ואני נשיר my girl תראה בטלוויזיה בדיוק שם היינו זה לא שם זה שם תראה את הבית אני כאן ואתה מחזיק את השלט תסע לאט אתה אומר, תיסע לאט הרוח מחכה...

זה לא אנטי יוגי

זה ברור שזה בציניות, ושלא ככה הוא היה רוצה לחיות

סטיוויה

New member
המלצה

הגיטריסט ג'ון פרושיאנטי(frusciante).מוסיקה וטקסטים חד פעמיים.מתרגל יוגה וויפאסנה באדיקות. מומלץ באהבה.

סטיוויה

New member
דווקא השיר "מחכה" הוא לא ציני בעיני

אלא הוא התבוננות נוקבת על דרך החיים שלו נכון לאותה תקופה.אזבעצם,מהמקום של ההתבוננות-יש כאן יוגה.מהמקום של דרך החיים-פחות.

למעלה