מחכה ......

מצב
הנושא נעול.

sandrag

New member
מחכה ......

מחכה ......
שלום לכולן. אני אחרי החזרה של 2 עוברים ביום שישי האחרון. מאז כבר הספקתי להיות חולה עם דלקת בגרון ולוקחת אנטיביוטיקה. כולם אומרים לי שזה לא משפיע אבל ... לא יודעת .... אני באמת לא לחוצה. יש לי תאומות נהדרות בבית. ההורמונים עולים לי למוח. אני עצבנית, הזריקות כואבות, די. אני שונאת הכי את ה-12 יום לחכות.

מחזיקה לך את כל האצבעות

מחכה ......
שלום לכולן. אני אחרי החזרה של 2 עוברים ביום שישי האחרון. מאז כבר הספקתי להיות חולה עם דלקת בגרון ולוקחת אנטיביוטיקה. כולם אומרים לי שזה לא משפיע אבל ... לא יודעת .... אני באמת לא לחוצה. יש לי תאומות נהדרות בבית. ההורמונים עולים לי למוח. אני עצבנית, הזריקות כואבות, די. אני שונאת הכי את ה-12 יום לחכות.
מחזיקה לך את כל האצבעות
אני בהחלט מבינה איך את מרגישה,( גם לגבי דלקת הגרון- גם אני על אנטיביוטיקה עכשיו). תנסי לשמור על השפיות, פשוט אין ברירה אחרת. מקווה ומחכה איתך לבטא יפה יפה. בהצלחה

העין ה 3

New member
רק אנחנו מבינות

מחכה ......
רק אנחנו מבינות
כל מי ששומע מן הצד בטוח שהחלק הרשה זה לקבל זריקות. זה החלק הקל!!! כולנו הכי שונאות את 12 ימי ההמתנה ועוד יותר שונאות את השעות שבין הבדיקה לתוצאה. בהצלחה!!!

2WW - the two week wait

מחכה ......
2WW - the two week wait
ללא ספק החלק הקשה ביותר של הטיפולים. וככל שיום הבטא מתקרב, זה נעשה קשה יותר. עם הסימפטומים שיכולים להעיד באותה המידה שזה כן ושלא, עם התחושות הפנימיות שנעות בין תקווה לחוסר אמונה שזה יצליח בסוף.... רק מי שהיתה שם יכולה להבין. אני מאוד מקווה שהדלקת בגרון כבר עברה. ההורמונים? הכוריגון הוא מהגרועים ביותר מבחינת ההשפעה על הנפש, לדעתי (אחרי האיקקלומין). ואני מבינה שאת מקבלת גסטון? אאווץ´! אני מבינה שזה ממש לא סימפטי (לשמחתי, לא זכיתי). אני זוכרת מנשים אחרות, שיש כל מני משחות ופטנטים שיכולים להקל על הכאב הזה. כדאי לעשות חיפוש או לשאול בפורום "פוריות". מחזיקה לך אצבעות חזק חזק, סנדרה. הגיע הזמן לעוד בוגרות שיעברו מכאן לפורום הבא.

מצב
הנושא נעול.
למעלה