מחכים לחזרה של עדי

אושרית44

New member
מחכים לחזרה של עדי../images/Emo23.gif

עדי אז אני רוצה להגיד לך שאני מחכה בקוצר רוח לגלגל הצלה שלך כי מה שהולך לקרות זה חבל על הזמן אני לא יכולה לחשוב על זה אנחנו פה כל החברה מתגעגעים אלייך בטירוף ולא נוותר כי זה מגיע לך הם לא יודעים מה שהם מפסידים האחד והיחיד חולה עלייךךךךךךךךךך אושרית ובשבילך גאולה אבן חן צור פילוסוף לשעבר.... אח איפה הימים של הכבאי המהולל.......

ArtGirl

New member
חזר אתמול בלילה אם לא שמת לב

כל הודעה שמשוחררת בפורום מעדי פרבר, מזכירה לי שוב עד כמה הוא חסר בתחרות, ושזה לא היה צפוי והגיוני. עדי אני שמחה שאתה עדיין מעורב ושומר על ההומור. אין סיכוי שאתה לא ממשיך בתחרות!!!!!!!! מחכה לשמוע אותך בקוצר רוח ממש משעמם בלעדייך. ברכות לכרמית שעלתה לשלב הבא. את הפיווריטית שלי מהצד הנשי מתחילת התחרות הסיפור על הבחור הצעיר שיצאת איתו אמיתי? כנראה שכן את עושה רושם של בחורה אמיתית בהצלחה ודבר נוסף לגבייך ואחד הבחורים שהיה בשידור, אתם דיברתם על עדי פרבר ועל חוסר הצדק שהיה כל הכבוד לכם!!!!!!! מי זה היה אגב השני? קשה להבדיל בקולות לפעמים כשלא רואים אותכם. אושרית את מכירה את עדי באופן אישי?????מה העניין עם הכבאי????? מה שבטוח אנחנו באמת זקוקים לשרותי הצלה בשבילו באופן דחוף!!!!!!!!

למעלה