מחכים לשחזור של המבחן בכלכלה

rubby2

New member
מחכים לשחזור של המבחן בכלכלה

יש מישהו שיש לו כבר את השחזור??

יהודי11

New member
מסתבר שגם השיחזור הוא לא פשוט

כפי שהבחינה היתה לא פשוטה לגמרי

noam4u

New member
שחזור בכלכלה

השחזור בעריכה אחרונה ובקרוב מאוד יעלה לאוויר באתר שלנו. יש המון שאלות מילוליות על פי היגיון, דבר שמקשה על השחזור כדי שיהיה שחזור מדוייק כמו תמיד... ברגע שיהיה השחזור אני אעדכן פה וכמובן באתר שלנו. לשאלתך rubby, אצלנו השחזור עולה ראשון ואז כולם מעתיקים ומפרסמים
לילה טוב

yk3823

New member
מה קורה עם השחזור לא נשארו לנו ציפורניים חחחח

noam4u

New member
אוטוטו

נשארה לנו רק שאלה אחת לשחזור.... כמו תמיד, אנחנו נעלה מבחן מלא ומשוחזר בדיוק רב. שווה לחכות

yk3823

New member
לנועם ולרונן ברכת תודה

ראשית אני מרשה לעצמי להודות בשם כל הנבחנים הן שלכם והן חבריי שלומדים במסגרת הגוני'ט בשיתוף עם בנק ירושלים ובנק לאומי ,כולנו נעזרנו (כמובן בתשלום של כל תלמיד ותלמיד ,אני אישית הקפדתי על כך על מנת לא לחסר ממון חברו ) ,ואנו מודים לכם ,האתר המדהים והמקצועי שלכם הביא אותנו לרמת ידע מושלמת ,ידע שכלל הבנה בכל הרבדים של החומר הן במאקרו והן במיקרו ,על כך מגיעה לכם התודה על ההשקעה על המקצועיות וכפי ששמעתי מחברי שפגשו אתכם מחוץ לכותלי הגימנסיה על האנושיות ומאור הפנים . ממני יוסף קינן (שוחחנו בטלפון יום לפני המבחן) אאחל לכם הצלחה וברכה בהמשך !!!! ישר כוח

noam4u

New member
תודה רבה!

תודה רבה יוסי תמיד כיף לשמוע שתלמידים מצליחים ולדעת שיש לנו חלק בכך. המון תודה!!! מקווים לראות אתכם גם במקצועות הבאים... נועם

למעלה