מחלה ארוכה...

tom1234

New member
מחלה ארוכה...

שלום, לפני כשבוע הייתי חולה במחלה הבאה: היה לי חום, השתעלות, כאב עיניים, עייפות ונזלת. אחרי מספר ימים הבראתי והרגשתי טוב, אחרי שהרגשתי טוב כמה ימים, חזר לי המחלה כבר 4 ימים ואני לא מבריא. מה כדאי שאני יעשה שאני יבריא יותר מהר? תודה מראש, איתי

אפשר ´לרמות את הגוף´ ע"י

הי איתי חמם את המוח האחורי התחתון ואת עוקץ עמוד השדרה - אפשר ב´בקבוקי מים חמים´ או באמצעות סדין/כרית חשמלית וכך התהליך יזורז, לפני תחילת מחלה זה עשוי למנוע אותה. רפואה שלמה ואחלמה מהירה חג חרות שמח אסתיה

קודם כל מנוחה...

לאחר מחלה ובמיוחד בעיצומה כדאי לנסות ולנוח הרבה ככל האפשר. שתה הרבה מים פושרים עם לימון ונענע , אכול מאכלים המחזקים את מע´ החיסון כמו מרק עוף , ירקות כתומים , קויוי ופירות הדר מכילים ויטמין C. כדאי גם לקחת תמצית צמחים המחזקים מע´ חיסון וכוללים : אכינציאה ,אסטרגלוס, קורנית ופרופוליס. הרבה בריאות יעל

m_katzmann

New member
כאב ועייפות

היי תום, המחלה שאתה מתאר היא עייפות פיזית ורגשית שבאה לידי ביטוי באזור הראש והגרון. החום שבוער בך ממיס את החנק בגרון ולכן אתה משתעל ולמרות שזה נראה מאוד מציק, ההשתעלות מוציאה את הקבעון החוצה וזה תהליך בריא. גם הנזלת שיוצאת מהגוף החוצה לא מדאיגה אלא ההפך מצביעה על תהליך של הוצאת הפרשות שהוא כשלעצמו מאוד בריא. דרך אגב איך נראית הנזלת? האם היא מימית או צהובה?מה שהכי מדאיג הם כאבי העיניים,שמצביעים דווקא על תהליך פנימי, מכאיב שבו ההבטה פנימה לבעיה האמיתית - כואבת. היא כואבת כל כך שהיא גורמת לעייפות. תום, אל תוותר, רק תהליך של ריפוי פנימי, יביא גם לריפוי פיזי. ומה לעשות? לבחור מטפל שיעזור לך לגעת בשורש הבעיה ולשחרר את המצוקה אליה אתה כרגע נקלעת, אחרת כמו שכבר חווית הבעיה תעבור ותחזור ואולי אף תשנה צורה. חג אביב שמח, מאיה

אורלי41

New member
נשמע כמו מחלת הנשיקה

גם לבני היה אותו הדבר. בא והולך לסירוגין אותם סימנים. ניתן לאתר בבדיקת דם רגילה שנקראת mono test שרק נהיה בריאים

למעלה