מחלה באקווריום

angelil6

New member
מחלה באקווריום

שלום באקווריום שלי המים קיבלו גוון לבנבנן וריח בואש (מזכיר מי ים). רוב הדגים מתו. את אלו ששרדו העברתי לכלי אחר. למי האקווריום הוספתי כמות גדולה של מלח כדי להרוג את הבקטריות. לאחר מכן ניקיתי את האקווריום מהמלח, ונתתי לו לעבוד כשבוע עם מים מתוקים טריים. לאחר כשבוע הכנסתי לאקווריום את הדגים ששרדו. ולאחר כשלושה ימים נוספים שוב החלו המים לקבל גוון לבנבן ולהסריח. ברור לי שלא עשיתי דבר נבון שהכנסתי את הדגים חזרה, אך איני רוצה להרוג אותם. האם יש למישהו רעיון איזו מחלה זו ? או מה ניתן לעשות ? תודה שחר

מים מלבימים

לפי דעתי אתה מזין את הדגים בכמות גדולה ומיותרת הזן אותי בפרטים נוספים על האקווריום ואתן לך תשובה מנומקת. ערב טוב

גלעד cool7

New member
חושב כמו עמיחי לכיוון האכלת יתר

אבל עוד שאלה, האם אתה מוסיף חומרים כלשהם למים? (אם כן ציין מהם, זה מאוד אופיני שחומרים שמגיבים עם מיי ברז יצרו משקע יוני לבן).

angelil6

New member
הבהרה.

במים אין משקעים. ישנה בקטריה(כנראה) כל עוד לא החזרתי את הדגים המים היו נקיים. איך שהחזרתי אותם המים החלו לקבל גוון לבנבן. גודל האקווריום הוא 60 פנורימי גובה 45 ס"מ. אני לא מאכיל את הדגים יותר מדי, וגם אם כן זו לא הסיבה. האם אתם מכירים תרופות ? אין זו בעיה של נקודות לבנות, או כל אחת מאותן התופעות שכולנו מכירים. זה משהו אחר. ולא איני מוסיף חומרים למיכל, לפחות לא במקרה הזה. פרט למלח שבו הרגתי את הבקטריות, ולאחר מכן ניקיתי את האקווריום ממנו. כך שאני אשמח לקבל עצות. תודה

למעלה