מחלה עקב מילואים

פשוט1984

New member
מחלה עקב מילואים

הייתי במילואים של 14 יום והשתחררתי ביום שבת בלילה (כך שאקבל גם את יום ראשון)

ביום חמישי קיבלתי קלקול קיבה והייתי אצל הרופא והוא נתן לי טיפול כלשהו.

הבעיה היא שהיום (יום שני) אני עדיין ממש לא מרגיש טוב ואני אפספס עוד לימודים וקורסים שאני חייב להגיע אליהם.
נראה לי הגיוני שאני צריך לקבל על הימים הקרובים ימי מילואים או גימלים,לא?
הייתי אצל רופא אזרחי והוא נתן לי 4 ימי מחלה.

מה עושים?
מישהו נתקל במקרה כזה?

אושי231

New member
קריטי ליצור קשר *עכשיו* עם המפקד ועם

קצינת הקישור בעצמה ולבקש שיפתחו לך שוב את השמ"פ, באישור רופא היחידה לאחר שתביא לו מסמכים רלוונטים אם צריך.
הרי בסופו של דבר זה קרה במילואים וחבל שתפסיד על זה כסף.

פשוט1984

New member
המממ

כשאת אומרת רופא היחידה את מתכוונת הרופא המילואמניק של הגדוד שבדק אותי?

פשוט1984

New member
מרמור

בשבוע שעבר קצינת הקישור אמרה לי בפירוש שהרופא אישר את הגימלים.

קיבלתי היום את האישור מילואים על כל התקופה שעשיתי - חוץ מהגימלים!!! - שקוף!!!!!!!!!!!!!
לקח לי כל היום לנסות לתפוס את הקצינת קישור ושתפסתי היא דיברה איתי כאילו לא הכירה אותי....השיחה נסגרה בזה שהיא אמרה כן כן אני יזין לך את הימים....

מעצבן כי ממש נדפקתי בלימודים זה 18 יום סה"כ שלא הייתי בסמסטר ואני חייב את האישורים האלו כדי לקבל עזרה מהמכללה...עוד מעט נגמר הסמסטר כבר!
זה ברור לי שאני אצטרך לדבר איתה שוב....!!!

יש מה לעשות?....מישהו או מישהי מבין בזה? כמה זמן לוקח להזין ימי מילואים? תהליך ארוך?

במידה ואני מגלה שהימים עדיין לא הוזנו ביום ראשון,עם מי אני יכול לדבר?

guya72

New member
מרמור

להזין ימי מילואים - עניין של כמה דקות.
במידה וק. קישור לא מזיזה עניינים עד מחר - אני מציע לפנות ישר ל"תותחים" הכבדים -> ק. פניות ציבור או נציב קבילות חיילים (מוקד טלפוני) - אתה תראה איך פתאום דברים יתחילו לזוז...

לא נכון

כדי לתקן ימי מילואים (מה שקרה פה) בלי קשר אם צריך לברר אם אכן צריך להוסיף ימים (שזה לוקח עוד זמן) הקישור אינו יכול להזין את הימים לבד ושולח את התיקון ליחידה אחרת שרק היא יכולה לתקן את הימים, דבר שבדר"כ לא קורה מעכשיו לעכשיו כי מי שעושה את זה בדר"כ מפוצצת בעבודה ולא תמיד נמצאת...זה שהוא דיבר עם הקישור והם אמרו שזה יקרה - לא מבטיח שזה יקרה באותו היום, לא כי הם לא רוצים אלא כי הם לא יכולים.

פשוט1984

New member
מה אני יגיד לכם...

הקצינת קישור הפסיקה לענות לי לשיחות ,ניסיתי יומיים להתקשר ולשלוח הודעות...כלום!!

אני נותן לזה כמה ימים ואז אתחיל לשגע את המפקד הישיר.

למעלה