מחלות ללא הפסק

בוגארט

New member
מחלות ללא הפסק

שלום, אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול, אבל זה הכי קרוב שמצאתי. אני עובד בחלל סגור ולא מאוורר (מעין קומת מרתף), ושני החורפים האחרונים היו מחלה מתמדת עם עליות וירידות. עובדים נוספים חולים הרבה, וכנראה שאנחנו מדביקים כולם את כולם. הסימפטומים הם בדרך כלל (לפי סדר השכיחות): שיעול, חולשה, כאבי גרון, חום לעיתים, נזלת. כשהלכתי לרופאים הם ברוב המקרים אמרו "זה וירוס - תנוח". השאלה אם יש משהו שאפשר לעשות במצב כזה? זה כבר ממש מייאש. התחלתי לקחת ויטמין C, בינתיים ללא שיפור משמעותי. תודה מראש, ב'.

עבודה בחלל סגור

קודם כל תמיד זה מקום נכון לפנות אם אני אוכל לעזור לך אתה לא מפרט במה אתה עובד ומה יש בתוך החלל הזה. האם יש בחלל אבק מזיק ??? כתוצאה מתהליך ייצור כלשהו או פשוט האווירה מחניקה בעיקבות חוסר איורור?? אם יש אבק מזיק כתוצאה מתהליך ייצור - יש לברר את תהליך הייצור וממה מורכב האבק אם יש מחסור באוורור קיימת סבירות שבעונת החורף כשיש ריבוי של זיהומים וירלים קיים מעגל של ידבקות- חייבים לאוורר נכון. האם קיים במקום העבודה מהנדס בטיחות?? אם כן יש לפנות אליו לברר סוגייה זו ניתן לשפר את ההרגשה באמצעות הפסקות קצובות למקום מאווור, שתייה מרובה וויטמין C לא מזיק

בוגארט

New member
תודה!

תודה על התגובה. זה משרד, כך שאין חומרים מזיקים, רק וירוסים ושאר מריעין בישין. אני אשתדל לצאת יותר החוצה. תודה על ההמלצות.

למעלה