מחלות אם אני קונה כרכן צהוב בייבי בן 3 חודשים יש יותר סיכיו שהוא לא חולה ולא ימות לי??? תודה
כ כרכן צהוב New member 23/2/04 #1 מחלות אם אני קונה כרכן צהוב בייבי בן 3 חודשים יש יותר סיכיו שהוא לא חולה ולא ימות לי??? תודה
י יונתן ורונסקי New member 23/2/04 #2 יותר סיכוי ממה? אם הנחש בריא ומוחזק בסביבה טובה עם תנאים יציבים אין סיבה שהוא ימות.
N naja New member 24/2/04 #4 בדיוק ההפך. לא יצא לי להתקל בנחשים שנולדו חולים ושמעתי על מעט מאוד נחשים שמתו לאחר הבקיעה\השרצה. דווקא ככל שהנחש גדל ועובר יותר ידיים וטרריומים ובא במגע עם נחשים נוספים, הסיכוי שלו לחטוף איזו מחלה או טפילים גדל.
בדיוק ההפך. לא יצא לי להתקל בנחשים שנולדו חולים ושמעתי על מעט מאוד נחשים שמתו לאחר הבקיעה\השרצה. דווקא ככל שהנחש גדל ועובר יותר ידיים וטרריומים ובא במגע עם נחשים נוספים, הסיכוי שלו לחטוף איזו מחלה או טפילים גדל.
כ כרכן צהוב New member 25/2/04 #5 נחש בייבי וטרריום אני קונה נחש מחנות ואני סם אותו בטרריום חדש מישלו אין לי עוד נחשים.... אז מה עדיף בייבי או בן כמה חודשיים??? תודה
נחש בייבי וטרריום אני קונה נחש מחנות ואני סם אותו בטרריום חדש מישלו אין לי עוד נחשים.... אז מה עדיף בייבי או בן כמה חודשיים??? תודה
N naja New member 25/2/04 #6 כרגע יש רק נחשים בני מספר חודשים. אני תמיד מעדיף לקחת את הנחשים שיהיו כמה שיותר צעירים אבל זה לא תמיד אפשרי.
כרגע יש רק נחשים בני מספר חודשים. אני תמיד מעדיף לקחת את הנחשים שיהיו כמה שיותר צעירים אבל זה לא תמיד אפשרי.