מחלימים מניתוח

רושיק

New member
מחלימים מניתוח

חברים יקרים, ביום חמישי שעבר עבר מיכאלי ניתוח בכפות רגליו שכלל הזזת הגיד הטיביאלי אנטריור, חיתוך ותפירה מחדש של גיד אכילס, שיחרור קל של הקופסיות שמצד לגיד אכילס ואם שכחתי משהו אז תסלחו לי... הניתוח עבר בהצלחה, בבית חולים דנה, הצוות היה מקסים ביותר (אפילו הסכימו לשמוע דיסקים של הביטלס במהלך הניתוח, כי זה מה שמיכאל אוהב), מסביר ונעים. אתמול השתחררנו, מיכאלי כבר בלי משכחי כאבים משבת, שר ושמח. סה"כ עוברים את זה ממש בטוב. תודה לכם על נוכחותכם ובעיקר על השירשורים ההם של אלו שכבר עברו את הניתוח וסיפרו. יום נפלא לכולם תמר

טוב שכבר מרגיש טוב יותר...

ושמחה שהיו באמת בסדר בדנה,, מי ניתח אותו? ויינטרוב? בהרדמה מלאה? תמשיכו להרגיש טוב אורית

פרלמנים

New member
תמר היקרה../images/Emo39.gif

שמחה כל כך לקרוא שאתם אחרי הניתוח ושמיכאל עבר אותו בגבורה! מקווה שמעשיו תוכלו לשים את הקלאב פוט מאחוריכם... אמשח אם תמשיכי לעדכן ולבשר בשורות טובות על מיכאל הגיבור
ג'סיקה

רושיק

New member
מחלימים

טוב לגבי הניתוח עצמו, פרופ' וינטרוב לא מנתח בפועל מי שמנתח זה דר' חמו ודר' עזרא, שניהם מקסימים. הניתוח ערך קצת יותר מארבע שעות והיה כמובן בהרדמה מלאה. אנחנו היינו עם מיכאל עד הרגע שכבר היה רדום לגמרי וכשהתעורר אנחנו כבר היינו לידו. הקלאב פוט עוד לא לגמרי מאחורינו, יש לנו עוד בין שישה לשמונה שבועות עם הגבס הנוכחי (כמעט עד מפרק הירך), אח"כ עוד בין ארבעה לשישה שבועות עם גבס קצר (עד הברך) ואח"כ סד לכמה זמן שנצטרך ופיזיותרפיה. אבל אנחנו בהחלט בדרך הנכונה. כמובן שאמשיך לעדכן. ימים נפלאים תמר

אנגלה3

New member
תמר, שלום וערב טוב

מאחלת לכם החלמה מהירה וקלה. בן כמה מיכאל, אם יורשה לי לשאול?

sigis7

New member
החלמה מהירה! שהכל יעבור בשקט ובשלוה,

עם התוצאות הכי טובות שיכולות להיות, אמן!

shwartchz

New member
החלמה מהירה

האם בדנה עשיתם גם גבסים לפני הניתוח כמו שעושה ד"ר בור?

רושיק

New member
תודה

למעשה את הגבסים כשמיכאל היה תינוק עשינו אצל דר בור וכבר אז הוא אמר שכניראה שנצטרך ניתוח כזה בשלב מאוחר יותר, אז בדרכינו לחוות דעת נוספות הגענו ל"דנה" ונשארנו בעיקר בגלל שזה בית חולים לילדים ויותר נעים שם מהמחלקה האורטופדית בבית חולים העמק. וגם שמענו הרבה המלצות על פרופ' וינטרוב והצוות שלו. ואכן ההמלצות היו מוצדקות, הם מקסימים. גם דר בור הוא מקסים ביותר ועזר לנו להעביר את התקופה הלא פשוטה הזאת בתחילת חיייו של מיכאל עם המון התחשבות והבנה והקשבה ל"עיניינים" שלנו.

gugon

New member
אשמח לקבל פרטים

הי, אשמח לקבל פרטים נוספים לגבי הניתוח. שלחתי לך מסר עם פרטי המייל והטלפון שלי. היום קיבלנו מועד לניתוח מיום חמישי הזה...

למעלה