מחליף נגן!!!

h a l o m o t

New member
מחליף נגן!!!

אני מהוותיקים של איפוד... אני רוצה לתת צ'אנס למותגים אחרים, אבל לא מכיר... ואולי כדאי להישאר? מה דעתכם? אלו דרישותי... אני רוצה להתקדם עם הטכנולוגיה, אבל עם מכשיר שיוכל להחזיק את כל אוסף המוסיקה שלי יש לי אוסף מרשים של מוסיקה, אני זקוק ליותר מ16 ג'יגה זיכרון (מתוך ראיה לעתיד..) אני רוצה מסך מגע, מכיוון.. שאני רוצה כבר מכשיר תומך WIFI בלותות' זה יתרון מאד גדול, אף על פי שלא חובה, מכיוון שאני יודע שיותר מדי תכונות זה בקשה יותר גדולה, ואין שלמות בעולם. תמיכה בעברית זה יתרון די חשוב, יש לי המון שירים בעברית, אבל שוב... אולי גם זה יותר מדי לבקש, אז זה לא דרישת חובה נכון לעכשיו ואני רוצה שיהיה ניתן לגלוש בו כמו שצריך! עם בטרייה שמותאמת לשימוש הזה! מה אתם אומרים? תציגו בפני את הפירמות והדגמים, אני כל כך בור.. :( חשוב לי שהוא יכנס לכיס! גם אם הוא גדול שלא יהיה מוגזם!

יש את הארכוסים למינהם ואת Q5W

אבל הם נגנים שמיועדים לוידאו ולכן הם דיי ענקיים.

h a l o m o t

New member
מממממ

מה יותר שווה? ארקוס או cowon? והאם ipod touch בא בחשבון לאנשים שחשוב להם איכות שמע? אין עוד חברות חוץ מהחברות הנ"ל שנותנות גם את יתרון הגודל?

יאיר B

New member
ראיתי את השאלה שלך בפורום איפוד.

1. הנושא של בלוטוס בנגנים הוא די חדש. יש כמה נגנים כאלה השאלה היא מה איכות הצליל של האוזניות בלוטוס (ובכלל מה איכות השידור וכמה זמן יעבוד המכשיר). 2. אינטנרט - יש כמה כאלה. ה-Q5 לדעתי עדיף על הארכוסים (הם באים בלי דפדפן - צריך לקנות בנפרד). 3. תמיכה בעברית - לאיאודיו יש. לארכוסים שקונים בארץ גם יש (אבל כדאי לשאול את היבואן - חברת תדרים). 4. סוללות - מחלה של נגנים עם יכולות אלחוט. האלחוט טוחן את הסוללה. לזה עדיין אין פתרון. ה-Q5 מריץ מערכת הפעלה של MS מסוג חלונות מוביל 5.0. כלומר תוכל להתקין עליו תוכנות שמיועדות למערכת הזאת (היא בשימוש במחשבי כף יד מסוג פוקט PC). הוא מכיל 80GB מבוסס דיסקשיח. את האיפוד טאצ' אני לא מכיר - פורום איפוד יוכל לעזור לך בזה. בישראל אין עוד דגמים שאני מכיר שמכילים אלחוט וגדולים.

isrmnhr

New member
אני מהמר על התוצאה...

ברור שבפורום הזה COWON יזכה, כי יש כאן הרבה חובבים של המוצרים שלהם. לעומת זאת אם תשאל בפורום IPOD... לדעתי האישית - אין כאן מישהו ש"לוקח" יש להם פשוט סט של תכונות שונה. כל אחד חזק בתחום אחר.

יאיר B

New member
איזה דגם איפוד מול איזה נגן של איאודיו?

יש לחברות הללו דגמים שונים שמיועדים לפלחים שונים של אוכלוסיות. כך שלא ניתן לעשות השוואה גורפת. אישית אני לא אקנה אף פעם איפוד (לא בגלל האיפוד עצמו שהוא נגן לא רע בכלל אלא בגלל החברה שעומדת מאחוריו).

למעלה