מחליף צדדים....

גלעד ק

New member
מחליף צדדים....

אחרי שנתיים וחצי עם פוקט-X50V אני חושב ברצינות לעבור לפאלם. אחרי שימוש של כמה ימים בzire 71 הבנתי כמה יותר מהיר ויציב הzire לעומת הדל האהוב שלי. התכונות הכי חשובות לי במחשב כף יד (לפי חשיבות):1. אינטרנט-RSS ואי מייל, גלישה לא ממש חשוב לי. 2. ניווט 3. בטריה חזקה-בדל הבטרייה הייתה מספיקה ל4-5 שעות של שימוש די כבד. 4. מסך-לראות סרטים. בינתיים מה שהכי מצא חן בעיני זה ה u-drive, מה דעתכם?

haim9798

New member
הוא בעייתי

א. בגלל שהוא לא ממש מהיר , הוא אפילו די איטי . ב. הבטריה שלו לא הכי חזקה , אבל היא אמורה להספיק לכמה שעות שימוש טובות , לפחות ככה זה אצלי. לעומת זאת הוא בעך מסך טוב מאוד ואני רואה עליו סרטים די בקביעות ,ניתן להוסיף לו GPS BT יחד עם UDRIVE , והדיסק הקשיח נהדר למי שמתכוון להשתמש בו גם בתור נגן מדיה .

גלעד ק

New member
איטי יחסית לפאלם ממוצע או פוקט?

איך הוא מתמודד עם עבודה עם מספר אפילקציות במקביל? הדל היה די טוב במולטי טסקינג הדיסק הקשיח לא ממש חשוב כי יש לי 2 GB SD ו2 1 GB CF. שכחתי לציין אני צריך תוכנת ניווט לארה"ב בלבד, איזה יש לפאלם?

מענדי

New member
איטי ביחס לפאלם הממוצע

בעיקר בטעינת התוכנה אח"כ אין הבדל גדול. מולטי טסקינג - כמו שאתה מכיר מהפוקט אין בפאלם, אבל גם בפאלם לא צריך לסגור תוכנות, וכשעוברים מתוכנה לתוכנה המצב נשאר כמו בעזיבה (לפחות ברוב התוכנות).

cinargy

New member
לניווט בצפון אמריקה Tomtom

נראה לי ש-TX יותר מתאים לך כי הוא מהיר יותר ואין לך ממש צורך בדיסק הקשיח. בנוגע לניווט השתמשתי בעבר ב-Tomtom על הפאלם Tx שלי וזה עובד מעולה (עם מקלט GPS Bluetooth).

haim9798

New member
אני יצטרף להמלצה

אני רואה שכבר עמו לך כמעט על הכל , אבל בגדול TX יהיה טוב לך יש לו מסך טוב והוא עושה את הכל יותר זריז.

גלעד ק

New member
נראה לי אני אלך על ה LIFE DRIVE

אותו אני יכול לקנות ב180 דולר לעומת 220 את הTX. יכול להיות שמקום יהיה שיקול בגלל שיש רק מקום לכרטיס זיכרון אחד בTX ו2 גיגה לא בטוח יספיקו לי.השאלה היא כמה מגה זה תוכנה ממוצעת לפאלם ?

AYELET1

New member
2 ג'יגה לתוכנות בפאלם

זה המון המוןם המון משמש למוסיקה וסרטים ברובו

atzmony

New member
מסיפורים בפורום

הייתי הולך על הTX עם כרטיס של 4 גיגה המכשיר פחות בעייתי (כנראה יש סיבה למחיר הנמוך לLD)

haim9798

New member
כבעל LD אני מצטרף

למרות שאני כרגע עם 6 ג'יגה , 4 במכשיר ועוד 2 בכרטיס. אם זה לא ממש ממש קריטי לך , לך על הTX למרות המחיר היקר יותר , יש הבדל מהותי בביצועים ..

למעלה