מחליפים אחים

מחליפים אחים ../images/Emo199.gif

כשהייתי קטנה הייתי זוממת במחשבותיי לגנוב לחברות שלי את האח/ות שלהם ולהחליף אותם באחים שלי, ואם לא מהחברות אז מסדרות טלויזיה- אחח... היו זמנים
לו היו נותנים לכם אופציה להחליף את האחים שלכם, במי הייתם מחליפים אותם מעולם התרבות <סלבריטאים וכו'>
מדוע

כשהייתי קטנה

וגם לא כל כך קטנה, היה לי הרגל לנשק ולחבק קבוע את האחים והאחיות הקטנים של חברות שלי. אחות קטנה של חברה כינתה אותי "מחלת הנשיקות", וחברה אחרת די התעצבנה מזה שאני באה אליה אבל משחקת עם האח הקטן שלה רוב הזמן... אולי זה כי הם היו מאוד חמודים ואולי כי תמיד אהבתי ילדים קטנים, אבל גם את אחותי תמיד אהבתי ולא רציתי להחליף אותה עם אף אחד, אם כבר אז להוסיף אח או אחות... מעולם התרבות והבידור אף אחד לא קורץ לי, אולי התינוק של במבה

mישמישית

New member
לפני שאחותי הקטנה נולדה .....

רציתי שאחותי הגדולה תהפוך לאח ואחי הקטן יהפוך לאחות אבל אחותי הקטנה נולדה והחלטתי שאני לא ממש ממש שונאת את אחותי ושיש לי חברות שמקנאות בי שיש לי אחות גדולה ................

לא הייתי רוצה לגדול לצד אח מפורסם

נכון שבתור ילדים כיך להשוויץ שיש אח או אחות מפורסמים אבל זה ניראה לי לא הוגן שיש אח/ות במרכז העיניינים, חשוב, מפורסם, כולם סביבו ואילו אני "רק" אחות של.... ולא נמדדת בזכות עצמי.

איזו שאלה קלה ../images/Emo9.gif

ליאליאליאליאליאליאליאל...
כאילו דה
כי היא האחות הכי טובה בעולם, כי היא נותנת עצות מעולות, כי היא סומכת, כי היא מאמינה, כי היא מדהימה, כי אין עלייה... וכי היא החיים שלי

וואו...

שאלה טובה!!! אם הייתי רוצה שיהיה לי אח מעולם התרבות הייתי בוחרת בטלי רובין (למי שלא מכיר היא שיחקה בסדרה "כנפיים" בערוץ 1 וכיום היא משחקת בהצגה:"אונור" עם ליאורה ריבלין ועודד קוטלר.) היא חמודה ומוכשרת ובעיניי היא נורא יפה והיא לא מהשחקנים האלה שיש להם הרבה פוזה וכלום משחק. אז אותה הייתי בוחרת בתור אחות.

זהו, חשבתי על מישהו

אני רוצה את בארט סימפסון כאחי בגלל שתי סיבות הראשונה היא כי אין רגע אחד משעמם במחיצתו והשניה היא שלא חשוב מה אני אעשה לעומתו אני תמיד אראה הילדה הצדיקה.

למעלה